Privatnost podataka

Privatnost podataka 
Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Pomocu tih podataka bicemo u mogucnosti da Vam isporucimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. 

U ime "ZOOCERIĆ" obavezujemo se da cemo cuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim obicajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogucnost izbora ukljucujuci mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo cuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposleni u "ZOO CERIĆ" odgovorni su za poštovanje nacela zaštite privatnosti. 

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obradujemo podatke o proizvodima koje našai posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posecuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogucili Vam jednostavnije korišcenje, sigurniju i udobniju kupovinu. 
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2022
View Mobile / Standard