Posipi za mačke

Posipi za mačke

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Giardino Fiorito 3.8l Silikonski posip -Nema na stanju
Giardino Fiorito 3.8l Silikonski posip za macke -Nema na stanju Volumen: 3.8l Opis: 3.8l je dovoljno za jednu mačku za mesec dana.   ..
560.00Din
KING STAR silikonski posip
KING STAR silikonski posip
Šifra artikla: 90773
KING STAR Silikonski posip za macke Volumen: 3.8l Opis: 3.8l je dovoljno za jednu mačku za mesec dana.   ..
815.00Din
Posip za mačke Cats Best Universal 5.5kg
CAT’S BEST Universal 5.5kg Posip za mačke i male životinje, drveni pelet Universal Univerzalna, ekološka podloga za kućne ljubimce, za mačke, glodare i ptice, koja se ne grudva. Higijenska podloga izrađena od drva jele i smreke. Jako dobro upija vlagu i vezuje mirise bez korišćenja hemijskih dodataka. Posebno je delotvorna u područjima visoke vlage, npr. oko pojilica. Ostatak podloge prilikom čišćenja umesto da bacite u smeće, možete skoristiti kao kompost ili odložiti u kontejner za bi..
990.00Din
Posip za mačke Sanicat Active White Lotus 10L
Sanicat Active White Lotus 10L Jedan od najboljih higijenskih posipa za mačke na tržištu i spada u premium kategoriju proizvoda. Ovaj elitni posip proizveden je od 100% najfinijeg belog bentonita koga karakterišu maksimalna efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka i čak 200% veća moć upijanja. Oplemenjen je opuštajućom mirisnom notom cveta lotosa koji mačke prosto obožavaju, a ima i relaksirajući efekat na njih. Na zaprljanim mestima momentalno nastaju veo..
1,550.00Din
Posip za mačke Sanicat Active White Lotus 6L
Sanicat Active White Lotus 6L Jedan od najboljih higijenskih posipa za mačke na tržištu i spada u premium kategoriju proizvoda. Ovaj elitni posip proizveden je od 100% najfinijeg belog bentonita koga karakterišu maksimalna efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka i čak 200% veća moć upijanja. Oplemenjen je opuštajućom mirisnom notom cveta lotosa koji mačke prosto obožavaju, a ima i relaksirajući efekat na njih. Na zaprljanim mestima momentalno nastaju veom..
970.00Din
Posip za mačke Sanicat Clumping Marseille 8L
Sanicat Clumping Marseille 8l Grudvajući posip sa aktivnim kiseonikom za potpunu dezinfekciju i mirisom marsejskog sapuna.  Na potpuno prirodan način ubija bakterije iz mačijih izlučevina te je apsolutno bezbedan po zdravlje mačaka Tekstura posipa sprečava mačke da izbacuju posip iz svog toaleta Stvara jako malu količinu prašine i potpuno neutrališe neprijatne mirise Dostupno u pakovanju od 8L ..
1,040.00Din 880.00Din;
Posip za mačke Sanicat Clumping Unscented 8L
Sanicat Clumping Unscented 8L   Grudvajući posip napravljen od čiste bele betonitske gline sa dodatkom sode bikarbone Posip bez mirisa koji pravi jako malo prašine a neprijatne mirise mačijih izlučevina zarobljava na 30 dana. Grudvice se brzo i lako uklanjanju iz mačijeg toaleta Brzo apsorbuje mačije izlučevine   Dostupno u pakovanju od 8L ..
1,040.00Din 880.00Din;
Posip za mačke Sanicat Clumping Vanila-Mandarina 8L
Sanicat Clumping Vanila-Mandarina 8L   Grudvajući posip sa dva prijatna mirisa - vanila i mandarina Napravljen je od čistog belog betonita sa dodatkom mirisa vanile i mandarine koji neutrališu neprijatne mirise mačijih izlučevina. Dugotrajan, ekonomičan.   Dostupno u pakovanju od 8L ..
1,040.00Din 880.00Din;
Posip za mačke Sanicat Clumping White 8L
Sanicat Clumping White 8L 100% prirodan proizvod namenjen svakodnevnoj upotrebi. Ovaj bentonitski posip karakteriše visoka moć upijanja, jako dobra neutralizacija neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina kao i nastanak kompaktnih grudvi na zaprljanom delu koje se lako uklanjaju iz mačijeg toaleta. Ne lepi se za šapice i ne pravi blato. Dugotrajan i ekonomičan Uputstvo za upotrebu: U čistu i suvu posudu za mačiji toalet nasuti sloj debeo 5 cm Sanicat Clumping posipa. Redovno uklanj..
1,000.00Din
Posip za mačke Sanicat Strong Clumps 6L
Sanicat Strong Clumps 6L   Ultra-grudvajući posip napravljen od 100% belog betonita iz Vajominga obogaćen aktivnim kiseonikom koji pomaže u kontroli neprijatnih mirisa Ovaj posip karakteriše velika moć upijanja i grudvanja kao i odlična kontrola neprijatnih mirisa. Grudvice se lako i brzo uklanjaju iz posude za posip. Time se efikasno održava higijena posipa uz maksimalni komfor. Obogaćen je aktivnim kiseonikom i ne stvara prašinu što znači da se ne lepi za šape mačke a prostor oko..
1,420.00Din
Posipi za mačke Sanicat Ultra 15l
Sanicat Ultra 15l Grudvajući posip napravljen od 100% prirodnog betonita. Visoka moć upijanja. Odlična kontrola neprijatnih mirisa. Namenjen mačkama svih uzrasta.    Dostupno u pakovanju od 15L ..
1,490.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard