Suva hrana za mačiće

Suva hrana za mačiće

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Eminent Kitten 10kg hrana za mačiće
EMINENT KITTEN 10kg hrana za mačiće   Kompletna hrana za mačiće,smacne i dojne mačke   75 % proteina je životinjskog porekla. Mačići imaju daleko veće nutritivne potrebe od odraslih mačaka. Naša formula zasnovana je na visokokvalitetnom piletini i ribi, koja zajedno sa povećanim sadržajem masti (živinska mast) daje mladim mačkama svu energiju koja im je potrebna za pravilan rast i razvoj. Holin hlorid zajedno sa drugim vitaminima grupe B podržava razvoj ner..
4,230.00Din
Hills Science Diet Kitten Piletina 1.5kg
Hill's Science Diet Kitten Piletina 1.5kg Hill's Science Diet Kitten sa mesom piletineobezbeđuje vašeg četverogodišnjeg prijatelja odličnom ishranom za degustaciju za dug i srećan život. Napravljen od pogodnih sastojaka kao što je meso tune, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg ljubimca i podržao zdrav razvoj mozga i očiju. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materija koji prem..
2,520.00Din
Hills Science Diet Kitten Piletina 7kg
Hill's Science Diet Kitten Piletina 7kg   Hill's Science Diet Kitten sa mesom piletine obezbeđuje vašeg četverogodišnjeg prijatelja odličnom ishranom za degustaciju za dug i srećan život. Napravljen od pogodnih sastojaka kao što je meso tune, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg ljubimca i podržao zdrav razvoj mozga i očiju. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih mate..
8,694.00Din
Hills Science Diet Kitten Tuna 1.5kg
Hill's Science Diet Kitten Tuna 1.5kg   Hill's Science Diet Kitten sa mesom tune obezbeđuje vašeg četverogodišnjeg prijatelja odličnom ishranom za degustaciju za dug i srećan život. Napravljen od pogodnih sastojaka kao što je meso tune, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg ljubimca i podržao zdrav razvoj mozga i očiju. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materija koji p..
2,520.00Din
Hills Science Diet Kitten Tuna 7kg
Hill's Science Diet Kitten Tuna 7kg   Hill's Science Diet Kitten sa mesom tune obezbeđuje vašeg četverogodišnjeg prijatelja odličnom ishranom za degustaciju za dug i srećan život. Napravljen od pogodnih sastojaka kao što je meso tune, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg ljubimca i podržao zdrav razvoj mozga i očiju. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materija koji pre..
7,812.00Din
Hrana za mačiće Happy Cat Junior 10kg
Happy Cat Junior 10kg Kompletan obrok za mačiće Za mačiće od 5. Nedelja do 12 meseci, kao i za osetljive macke, svih rasa Sirovinski sastav: brašno živinskog mesa 17,5%, brasno od mesa, pirinčano brašno, kukuruzno brasno,kukuruz,brasno od mesa lososa,(5%), zivinska masnoca,govedja masnoca,melasa od zecjeg mesa, hidrolizator živinske džigerice, komadi cvekle,dehidrirana melasa jabuke,jaja u prahu,sodijum hlorid, suseni kvasac,kalijum hlorid,fermentisani jecam,morska trava(susena), s..
4,365.00Din
Hrana za mačiće Lara Junior 2kg
Lara Kitten 2kg   Lara Kitten je ukusna mešavina za mačiće i mačke koje rastu sa svim osnovnim hranljivim materijama neophodnim za rast u prvoj godini života. Zahvaljujući korišćenju prirodnih vlakana smanjuje se mogućnost stvaranja loptica od dlake u sistemu za varenje. Dodatak esencijalnih omega 3 i omega-6 masnih kiselina obezbeđuje zdavo  i sjajno krzno. Dodatak ekstrakta juucca-e u hrani značajno smanjuje neprijatan miris urina. Optimalan odnos mineral i esencijalnih aminoki..
1,100.00Din
Hrana za mačiće Schesir Kitten 0.4kg
  SCHESIR KITTEN 0.4kg Lako svarljiva suva hrana za mačiće bez veštačkih boja i konzervansa. Dobar odnos Omega 3 i Omega 6 esencijalnih masnih kiselina je presudan kako za imunitet, tako i za obnavanje nervnih ćelija. Hondrotin i glukozamin koji se nalaze u hrani doprinose razvoju zdravog lokomotornog sistema i efikasnom funkcionisanju zglobova i kostiju. Obogaćena količina prirodnih biljnih vlakana i prirodnih ekstrakata pomaže varenju i olakšava izbacivanje progutale dlake. ODGovara..
430.00Din
Hrana za mačiće Schesir Kitten 1.5kg
SCHESIR KITTEN 1.5kg Lako svarljiva suva hrana za mačiće bez veštačkih boja i konzervansa. Dobar odnos Omega 3 i Omega 6 esencijalnih masnih kiselina je presudan kako za imunitet, tako i za obnavanje nervnih ćelija. Hondrotin i glukozamin koji se nalaze u hrani doprinose razvoju zdravog lokomotornog sistema i efikasnom funkcionisanju zglobova i kostiju. Obogaćena količina prirodnih biljnih vlakana i prirodnih ekstrakata pomaže varenju i olakšava izbacivanje progutale dlake. ODGovarajuća količ..
1,380.00Din
Hrana za mačiće Schesir Kitten 10kg
SCHESIR KITTEN 10kg Lako svarljiva suva hrana za mačiće bez veštačkih boja i konzervansa. Dobar odnos Omega 3 i Omega 6 esencijalnih masnih kiselina je presudan kako za imunitet, tako i za obnavanje nervnih ćelija. Hondrotin i glukozamin koji se nalaze u hrani doprinose razvoju zdravog lokomotornog sistema i efikasnom funkcionisanju zglobova i kostiju. Obogaćena količina prirodnih biljnih vlakana i prirodnih ekstrakata pomaže varenju i olakšava izbacivanje progutale dlake. ODGovarajuća količi..
6,300.00Din
Hrana za mačke Advance KITTEN 10kg
Advance KITTEN 10kg Visoko kvalitetna hrana namenjena mačićima (2 do 12 meseci) i ženkama u laktaciji i gestaciji, koja je: Bogata proteinima i mastima – Za pravilan razvoj mišića kod mačića. Daje dodatnu energiju koja je neophodna mačićima u razvoju. Optimalni odnos kalcijuma i fosfora – Za optimalni razvoj kostiju mladih mačaka. Ω-3 i Ω-6 masne kiseline – Za zdravu kožu i sjajnu i blistavu dlaku. Pakovanje:10 kg Opis proizvoda Sastav: Piletina (20%), dehidriran..
7,830.00Din
Hrana za mačke Advance KITTEN 400gr
Advance KITTEN 400gr Visoko kvalitetna hrana namenjena mačićima (2 do 12 meseci) i ženkama u laktaciji i gestaciji, koja je: Bogata proteinima i mastima – Za pravilan razvoj mišića kod mačića. Daje dodatnu energiju koja je neophodna mačićima u razvoju. Optimalni odnos kalcijuma i fosfora – Za optimalni razvoj kostiju mladih mačaka. Ω-3 i Ω-6 masne kiseline – Za zdravu kožu i sjajnu i blistavu dlaku. Pakovanje: 400 gr Opis proizvoda Sastav: Piletina (20%), dehidrirani ..
530.00Din
Hrana za mačke Happy Cat Junior 1.3kg
Happy Cat Junior 1.3kg Kompletan obrok za mačiće Za mačiće od 5. Nedelja do 12 meseci, kao i za osetljive macke, svih rasa Sirovinski sastav: brašno živinskog mesa 17,5%, brasno od mesa, pirinčano brašno, kukuruzno brasno,kukuruz,brasno od mesa lososa,(5%), zivinska masnoca,govedja masnoca,melasa od zecjeg mesa, hidrolizator živinske džigerice, komadi cvekle,dehidrirana melasa jabuke,jaja u prahu,sodijum hlorid, suseni kvasac,kalijum hlorid,fermentisani jecam,morska trava(susena),..
895.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Baby Cat 0.4kg
  Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo  Royal Canin: Health Nutrition Baby Cat je hrana namenjena mačićima u prvoj fazi rasta, od prestanka sisanja (1 mesec) do 4 meseca starosti. Obezbeđuje intenzivan rast. Hrana je pogodna za ishranu mačaka u periodu trudnoće i dojenja. -        Zahvaljujući patentiranom zajedničkom kompleksu antioksidanata (vitamin E I C, taurin, lutein) i manan-oligo-saharidima hrana pomaž..
625.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Baby Cat 2kg
  Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo Royal Canin: Health Nutrition Baby Cat je hrana namenjena mačićima u prvoj fazi rasta, od prestanka sisanja (1 mesec) do 4 meseca starosti. Obezbeđuje intenzivan rast. Hrana je pogodna za ishranu mačaka u periodu trudnoće i dojenja. -        Zahvaljujući patentiranom zajedničkom kompleksu antioksidanata (vitamin E I C, taurin, lutein) i manan-oligo-saharidima hrana pomaže izgr..
2,420.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Kitten 0.4kg
  Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo Kitten 2012 Za mačiće u drugoj fazi rasta - mačići do 12 meseci starosti Uravnotežena i kompletna hrana za mačkeBalanced Posebno pripremljena za mačiće u drugoj fazi rasta(do 12 meseci starosti) ZDRAVLJE ORGANA ZA VARENJE ZDRAVLJE ORGANA ZA VARENJE Ekekluzivna kombinacija hranljivih sastojaka pomaže zdravlju orgna za varenje kod mačeta i doprinosi dobrom kvalitetu stolice. Visokosvarljivi pr..
600.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Kitten 2kg
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo Kitten 2kg <p>Za mačiće u drugoj fazi rasta - mačići do 12 meseci starosti</p> <p><span style="line-height: 1.6em;">Uravnotežena i kompletna hrana za mačkeBalanced&nbsp;</span><strong style="line-height: 1.6em;">Posebno pripremljena za mačiće u drugoj fazi rasta(do 12 meseci starosti)</strong></p> <p><strong>ZDRAVLJE ORGANA ZA VARENJE</strong><..
2,285.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Pediatric Weaning 0.4kg
  Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo ROYAL CANIN Pediatric Weaning Feline ROYAL CANIN VetCareNutrition Briketi za mačiće KITTEN Weaning Immunity & Digest Feline Potpuna dijetetska hrana za mačiće, starosti od 4 nedelje do 4 meseca SASTOJCI: dehidrirano živinsko meso, životinjske masti, pirinač, kukuruzni gluten, kukuruzno brašno, hidrolizovani životinjski proteini, biljna vlakna, repina pulpa, minerali, sojino ulje, L-lizin, riblje ulje, f..
470.00Din
Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo --- Royal Canin Pediatric Weaning 2kg
  Royal canin artikle do daljnjeg nećemo biti u prilici da isporučujemo ROYAL CANIN Pediatric Weaning Feline ROYAL CANIN VetCareNutrition Briketi za mačiće KITTEN Weaning Immunity & Digest Feline Potpuna dijetetska hrana za mačiće, starosti od 4 nedelje do 4 meseca SASTOJCI: dehidrirano živinsko meso, životinjske masti, pirinač, kukuruzni gluten, kukuruzno brašno, hidrolizovani životinjski proteini, biljna vlakna, repina pulpa, minerali, sojino ulje, L-lizin, riblje ulje, f..
1,930.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard