Dezodoransi i parfemi

Dezodoransi i parfemi
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Parfem za pse Greenfields Lotion Apple and Mint 75ml
Greenfields Dog Lotion Apple and Mint 75ml Lonsion za pse - jabuka i nana Ovaj lonsion nežno i temeljno uklanja neprijatan miris kože i dlake psa. Daje lepu, mirisnu notu jabuke i nane i briljantan sjaj dlake. Idealan je za izložbene pse, kao i za ljubimce koji žive u stanu. Može se svakodnevno koristiti.   ..
980.00Din
Parfem za pse Greenfields Lotion Fruit of Forest 75ml
Greenfields Dog Lotion Fruit of Forest 75ml Lonsion za pse - šumsko voće Ovaj lonsion nežno i temeljno uklanja neprijatan miris kože i dlake psa. Daje lepu, mirisnu notu šumskog voća i briljantan sjaj dlake. Idealan je za izložbene pse, kao i za ljubimce koji žive u stanu. Može se svakodnevno koristiti.   ..
980.00Din
Parfem za pse Greenfields Lotion Papaya 75ml
Greenfields Dog Lotion Papaya 75ml Lonsion za pse - papaja Ovaj lonsion nežno i temeljno uklanja neprijatan miris kože i dlake psa. Daje lepu, mirisnu notu papaje i briljantan sjaj dlake. Idealan je za izložbene pse, kao i za ljubimce koji žive u stanu. Može se svakodnevno koristiti.   ..
980.00Din
Parfem za pse Greenfields Lotion Spa Cool Aqua 75ml
Greenfields Dog Lotion Spa Cool Aqua 75ml Lonsion za pse - cool aqua Ovaj lonsion nežno i temeljno uklanja neprijatan miris kože i dlake psa. Daje lepu, blagu i osvežavajuću mirisnu notu, uz briljantan sjaj dlake. Idealan je za izložbene pse, kao i za ljubimce koji žive u stanu. Može se svakodnevno koristiti.   ..
980.00Din
Parfem za pse Greenfields Lotion Spa Cotton White 75ml
Greenfields Dog Lotion Spa Cotton White 75ml Lonsion za pse - cotton white Ovaj lonsion nežno i temeljno uklanja neprijatan miris kože i dlake psa. Daje lepu, blagu notu nežnu kao pamuk i briljantan sjaj dlake. Idealan je za izložbene pse, kao i za ljubimce koji žive u stanu. Može se svakodnevno koristiti.   ..
980.00Din
Parfem za pse Greenfields Lotion Spa Honey Milk 75ml
Greenfields Dog Lotion Spa Honey Milk 75ml Lonsion za pse - med i mleko Ovaj lonsion nežno i temeljno uklanja neprijatan miris kože i dlake psa. Daje lepu, mirisnu notu i briljantan sjaj dlake. Idealan je za izložbene pse, kao i za ljubimce koji žive u stanu. Može se svakodnevno koristiti.   ..
980.00Din
Parfem za pse Greenfields Lotion Spa Sea Breeze 75ml
Greenfields Dog lotion Spa Sea Breeze 75ml Lonsion za pse - sea breeze Ovaj lonsion nežno i temeljno uklanja neprijatan miris kože i dlake psa. Daje lepu, blagu i osvežavajuću mirisnu notu koja podseća na svežinu mora, uz briljantan sjaj dlake. Idealan je za izložbene pse, kao i za ljubimce koji žive u stanu. Može se svakodnevno koristiti.   ..
980.00Din
Parfem za pse Greenfields Lotion Very Cherry 75ml
 Greenfields Dog Lotion Very Cherry 75ml Lonsion za pse - divlja višnja Ovaj lonsion nežno i temeljno uklanja neprijatan miris kože i dlake psa. Daje lepu, mirisnu notu divlje višnje i briljantan sjaj dlake. Idealan je za izložbene pse, kao i za ljubimce koji žive u stanu. Može se svakodnevno koristiti.   ..
980.00Din
Parfem za pse Greenfields Lotion Wild Melon 75ml
Greenfields Dog lotion Wild Melon 75ml Dog Lotion uklanja neprijatne mirise sa krzna, štiti i neguje dlaku čineći je mekom i sjajnom. Idealan za kućne i izložbene pse. Ostavlja zaštitni sloj koji prehranjuje kožu i dlaku vašeg psa. Omekšava prirodne faktore vlaženja koji sprečavaju isušivanje. Najkvalitetnija prirodna ulja i određeni sastojci koji se nalaze u oklopu vodenih ljuskara daju izuzetnu čvrstinu i volumen dlaci.   ..
980.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard