Higijena za zečeve

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Četka za zečeve Trixie
Četka za zečeve Trixie
Šifra artikla: 80341
Četka za glodare -Plastična četka za glodare -Poseduje češalj kojim je moguće ukloniti dlaku sa četke -Namenjena svim glodarima -Ubrzava proces linjanja i održava kvalitet dlake -Dimenzije:7x13cm ..
430.00Din
Higijena za zečeve  Versele-Laga Mauntain Hay -nana 500gr
Planinsko seno sa dodatkom nane Poreklo ovog planinskog sena garantuje bogatu botaničku raznolikost. Ovaj 100% prirodan proizvod sa biljnom aromom je bogat vlaknima(30%) što podstiče dobar rad digestivnog trakta i  higijenu zuba vašem zecu ili glodaru biljojedu( morsko prase, činčila, degu..). Obezbediti seno na mestu gde držite vašeg kućnog ljubimca. To je idealna dopuna svakodnevnoj ishrani i može se davati u neograničenoj količini. Seno bez prašine, sušeno na suncu i sa prelepim mi..
630.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Cubetto Straw -peletirana presovana slama 5kg
Prestige cubetto straw (peletirana presovana slama) Ovo je idealna higijenska prostirka za vašeg ljubimca - malog glodara. Ima visoke asorbcione moći i odlično neutrališe neprijatne mirise fizioloških izlučevina. Pakovanje: 5kg ..
2,150.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Mauntain Hay -kamilica 500gr
Planinsko seno sa dodatkom kamilice Poreklo ovog planinskog sena garantuje bogatu botaničku raznolikost. Ovaj 100% prirodan proizvod sa biljnom aromom je bogat vlaknima(>30%) što podstiče dobar rad digestivnog trakta i  higijenu zuba vašem zecu ili glodaru biljojedu(morsko prase, činčila, degu..). Obezbediti seno na mestu gde držite vašeg kućnog ljubimca. To je idealna dopuna svakodnevnoj ishrani i može se davati u neograničenoj količini. Seno bez prašine, sušeno na suncu, ima prel..
630.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Mauntain Hay -maslačak 500gr
Planinsko seno sa dodatkom maslačka Poreklo ovog planinskog sena garantuje bogatu botaničku raznolikost. Ovaj 100% prirodan proizvod sa biljnom aromom je bogat vlaknima(30%) što podstiče dobar rad digestivnog trakta i  higijenu zuba vašem zecu ili glodaru biljojedu( morsko prase, činčila, degu..). Obezbediti seno na mestu gde držite vašeg kućnog ljubimca. To je idealna dopuna svakodnevnoj ishrani i može se davati u neograničenoj količini. Seno je bez prašine, sušeno na suncu, ima prel..
630.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Mauntain Hay -planinsko seno 500gr30203
Planinsko seno sa biljem Poreklo ovog planinskog sena garantuje bogatu botaničku raznolikost. Ovaj 100% prirodan proizvod sa biljnom aromom je bogat vlaknima (30%) što podstiče dobar rad digestivnog trakta i higijenu zuba vašeg zeca ili glodara biljojeda( morsko prase, činčila, degu..). Obezbediti seno u kućici gde držite vašeg kućnog ljubimca. To je idealna dopuna svakodnevnoj ishrani i može se davati u neograničenoj količini. Seno je bez prašine, sušeno na suncu, ima prelep miris. Uputst..
630.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Natural Hay -seno 1kg
Versele-Laga Natural hay seno Očišćeno i osušeno seno, bogato sirovom celulozom koja podstiče probavu je idealno za sve glodare i zečeve. Pakovanja : 1kg ..
530.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Natural Wood -piljevina 1kg
Higijenska prostirka -piljevina Visoko upijajuća svojstva, sa izuzetno malim stvaranjem prašine i 100% prirodno poreklo krase ovaj proizvod. Posle upotrebe može  se koristi kao humus ili kao kompost. Uputstvo za upotrebu: redovno menjati zaprljane i navlažene delove. Pakovanja: 1kg ..
330.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Natural Wood -piljevina 4kg
Higijenska prostirka -piljevina Visoko upijajuća svojstva, sa izuzetno malim stvaranjem prašine i 100% prirodno poreklo krase ovaj proizvod. Posle upotrebe može  se koristi kao humus ili kao kompost. Uputstvo za upotrebu: redovno menjati zaprljane i navlažene delove. Pakovanja: 1kg ..
1,130.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Oropharma Deodo Pine osveživač -bor
Oropharma deodo pine - osveživač sa mirisom bora Ovo je praškasti, prirodni proizvod sa mirisom bora koji služi za posipanje po higijenskog prostirci radi još bolje neutralizacije neprijatnih mirisa. Pakovanje: 230g ..
890.00Din
Higijena za zečeve Versele-Laga Oropharma Deodo Pine osveživač -jabuka
Oropharma deodo apple - osveživač sa mirisom jabuke Ovo je praškasti, prirodni proizvod sa mirisom jabuke koji služi za posipanje po higijenskog prostirci radi još bolje neutralizacije neprijatnih mirisa. Pakovanje: 230g ..
890.00Din
Nega za oči Tixie 50 ml
Nega za oči Tixie 50 ml
Šifra artikla: 65352
Nega za uši 50 ml 6 kom/pak -Za pse, mačke i druge male životinje.  -Sa specijalnom pipom radi lakšeg korišćenja.  -Čisti i održava uši zdravim. ..
490.00Din
Nega za uši Trixie 50 ml
Nega za uši Trixie 50 ml
Šifra artikla: 65355
Nega za uši 50 ml 6 kom/pak -Za pse, mačke i druge male životinje.  -Sa specijalnom pipom radi lakšeg korišćenja.  -Čisti i održava uši zdravim.   ..
565.00Din
Posip za male životinje Cats Best Universal 5.5kg
CAT’S BEST Universal 5.5kg Posip za mačke i male životinje, drveni pelet Universal Univerzalna, ekološka podloga za kućne ljubimce, za mačke, glodare i ptice, koja se ne grudva. Higijenska podloga izrađena od drva jele i smreke. Jako dobro upija vlagu i vezuje mirise bez korišćenja hemijskih dodataka. Posebno je delotvorna u područjima visoke vlage, npr. oko pojilica. Ostatak podloge prilikom čišćenja umesto da bacite u smeće, možete skoristiti kao kompost ili odložiti u kontejner za bi..
990.00Din
STEPAŠKA šampon za zečeve
STEPAŠKA šampon za zečeve
Šifra artikla: 77054
STEPAŠKA šampon za zečeve  Šampon za kućne ljubimce- zečeve sa mineralnim uljima. Proizvod: boca od 220 ml. Namena: šampon Stepaška sadrži površinski tenzide, ekscipijense i poseban skup sastojaka biljnog porekla. Šampon je homogena, gusta masa iz zelenkasto-žute do žućkasto-zelene, opalescentna. Ima lagani miris parfema sa notom bilja. Stepaška šampon je specijalno dizajniran za negu kože i dlake domaćih zečeva i omogućava nam da postignemo odlične rezultate redovnom upotrebom. Šamp..
240.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2023
View Mobile / Standard