Ishrana ptica

Ishrana ptica

Detaljnija pretraga

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Hrana za kanarince Classic Canaries 500gr
Classic Canaries 500gr Classic Seedmix Canaries 500gr je standardna i osnovna semenska mešavina namenjena svakodnevnoj ishrani kanarinaca. Veličina pakovanja i cena su prilagodjeni vlasnicima kućnih ljubimaca kanarinaca , a ne odgajivačima. Bogat sastav i raznolikost semenki kao i njihov kvalitet i čistoća garantuju zdrav i bezbedan svakodnevni obrok Vašem ljubimcu. ..
115.00Din
Hrana za srednje papagaje Classic Big Parakeet 500gr
Classic Seedmix Big Parakeet 500gr Classic Seedmix Big Parakeet 500gr je standardna i osnovna semenska mešavina namenjena svakodnevnoj ishrani srednjih vrsta papagaja – nimfe,rozele,rozekolinsi,pevajući papagaji i sl. Veličina pakovanja i cena su prilagodjeni vlasnicima kućnih ljubimaca , a ne odgajivačima. Bogat sastav i raznolikost semenki kao i njihov kvalitet i čistoća garantuju zdrav i bezbedan svakodnevni obrok Vašem ljubimcu. ..
135.00Din
Hrana za tigrice Classic Budgies 500gr
Classic Budgies 500gr Classic Seedmix Budgies 500gr je standardna i osnovna semenska mešavina namenjena svakodnevnoj ishrani malih papagaja – tigrica i sl. Veličina pakovanja i cena su prilagodjeni vlasnicima kućnih ljubimaca , a ne odgajivačima. Bogat sastav i raznolikost semenki kao i njihov kvalitet i čistoća garantuju zdrav i bezbedan svakodnevni obrok Vašem ljubimcu. ..
115.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard