Nega kože i krzna psi

Nega kože i krzna psi
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Aurum šampon sa 3% hlorheksidinom 250ml za pse i mačke
Aurum šampon sa 3% hlorheksidinom 250ml za pse i mačke Specijalizovan šampon za kupanje mačaka i pasa koji imaju probleme sa kožom različitog porekla. Šampon se koristi u slučajevima gljivičnih i bakterijskih infekcija. Sastav: hlorheksidin glukonat 3%, sastav od nežnog aktivnog surfaktanta. Uputstvo za upotrebu: natopiti krzno sa toplom vodom i lagano masirajte dok se ne dobije pena. Ostavite 2-3 minuta, a zatim je isprerite sa dosta tople vode. Ponovite sve to još jednom, ako..
1,140.00Din
Nega kože i krzna psa  Velelek Flogoderm 50gr
Flogoderm 50gr mast za spoljnu primjenu Sastav polivalentni bakterijski filtrat (kompleks enzima – kinza, dornaza, katalaza), borna kiselina, kiniofon, vazelin bijeli, lanolin bezvodni, holesterol, eterično ulje lavande, tečni parafin Namena Za negu kože izložene štetnom spoljnom uticaju, ublažavanje upalnih procesa na koži i sluznicama. Neguje kožu kod opekotina, ozeblina, nagnječenja, blažih povreda i dermatitisa različitog porekla. Način primene i doze Mast se nanosi lokalno na ..
290.00Din
Nega kože i krzna psa Alu Farm Spray 150ml
Alu Farm Spray 150ml Preparat za rane Sastav: Aluminijum 2.4 g, nosač do 100g. Dejstvo: Mikronizovani aluminijum ima mnogostruko dejstvo na rane. Deluje kao zaštita, antibakterijski, povećava kontrakcije rubova rane i ubrzava proces zarastanja. Indikacije: Slučajne i postoperativne rane. Aplikacija: Nakon čišćenja i dezinfekcije rane nanesite tanak sloj aluminijuma sa udaljenosti od 30 cm. Koristite 1-2 puta na dan. Zaštitite vaše oči od direktnog kontakta sa proizvodom. Pažnja: P..
840.00Din
Nega kože i krzna psa Ihtamol kamfor mast 50gr
Ihtamol kamfor mast 50gr Amnonijum- sulfogirodalat 90 mg/g, kamfor 40 mg/g Lečenje furunkula, opekotina, ekcema, erisipela, zapaljenja tetiva i tetivnih ovojnica, zglobova… ..
200.00Din
Nega kože i krzna psa Velelek Cinkova mast 50gr
Cinkova mast 50gr Cink oksid 200 mg/g, riblje ulje 100 mg/g Potporna terapija kod raznih erozija i rana kože i sluzokoža ..
180.00Din
Pet secret aromatherapy sapun za šape 35g
Pet secret aromatherapy sapun za šape 35g Aromatherapy sapun za pranje i negu šapica. Pogodan je za upotrebu nakon šetnje s vašim kućnim ljubimcem. Uz 100% čista eterična ulja čajevca i limunske trave koja deluju antibakterijski i sprečavaju pojavu gljivica. Temeljno uklanja prljavštinu nakon šetnje i boravka u prirodi. Afrički karite maslac koji se u njemu nalazi, neguje i regeneriše kožu jastučića, kao i zob koji deluje istovremeno protivupalno i kao snažni antioksidans. ..
450.00Din
Pet secret omega balzam za njušku 30ml
Pet secret omega balzam za njušku 30ml Njuška je čudesan organ koji uz neverojatnih 200 miliona čulnih receptora vrši ulogu svojevrsnog radara koji omogućuje brzu identifikaciju drugih životinja te registruje mirise neprepoznatljive ljudima. Kako bi njuška uvijek bila zdrava i zaštićena Pet Secret predstavlja Omega balzam za negu i zaštitu njuške kao 100% prirodan proizvod od čistih i hladno ceđenih biljnih ulja i maslaca. Tu su i tri visokovredna sastojka: ulje bobica vučje..
800.00Din
VetoSkin 60 Twist-Off Kapsula za pse i mačke
VetoSkin 60 Twist-Off Kapsula za pse i mačke   VetoSkin 60 je dodatak hrani namenjen psima i mačkama sa dermatološkim problemima uključujući suvu, mat dlaku, gubitak dlake, svrab...  VetoSkin 60 sadrži čitav niz aktivnih sastojaka koji imaju pozitivno dejtvo na stukturni sastav i funkciju kože: omega-3-masne kiseline (145mg), omega-6-masne kiseline (145mg), Cink (8 mg), B1 (0.23mg), B2 (0.575mg), B6 (5.75 µg), Biotin (1.15mg).  Omega-6-masne kiseline su ..
1,750.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard