Furminatori i trimeri psi

Furminatori i trimeri psi
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Trimer za pse Trixie četka-trimer
Četka trimer -Namenjen za proređivanje i trimovanje dlake -Namenjeno psima i mačkama -Izuzetno koristan kada se radi o zamršenoj dlaci -Predviđen za kovrdžavu i pudla tip dlaku -Posebno pogodan za gornji sloj dlake -Dužina zubaca 3.5 cm -Ručka obložena gumom sprečava klizanje ..
890.00Din
Trimer za pse Trixie četka-trimer za dugu dlaku
Četka trimer za dugu dlaku -Namenjen za proređivanje i trimovanje dlake -Namenjeno psima i mačkama -Izuzetno koristan kada se radi o zamršenoj dlaci -Predviđen za dugu dlaku -Posebno pogodan za gornji sloj dlake           -Dužina zubaca 5.5 cm -Ručka obložena gumom sprečava klizanje ..
1,020.00Din
Trixie trimer fini za pse
Trixie trimer fini za pse
Šifra artikla: 90816
Trixie Trimer fini, 19 cm Trimer fini, posebno za trimovanje dlake na glavi i oko ušiju. Sečivo od nerđajućeg čelika Sigurno i jednostavno rukovanje Za korištenje desnom rukom Plastična ručka sa neklizajućim gumenim držačem ..
1,080.00Din
Trixie trimer grubi za pse
Trixie trimer grubi za pse
Šifra artikla: 90818
Trixie trimer grubi 19cm Trimer, grubi posebno za trimovanje dlake na stomakau i leđima. Sečivo od nerđajućeg čelika. Sigurno i jednostavno rukovanje. Za korištenje desnom rukom Plastična ručka sa neklizajućim gumenim držačem ..
1,000.00Din
Trixie univerzalni trimer za pse
Trixie univerzalni trimer 6x18cm Univerzalni  trimer - Ručka obložena gumom sprečava klizanje - Dimenzije 6x18 cm ..
930.00Din
Trixie univerzalni trimer 7x18cm
Trixie univerzalni trimer 7x18cm -Za rasčešljavanje i odstranjivanje dlake - Ručka obložena gumom sprečava klizanje - Dimenzije 7x18 cm ..
1,160.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard