O nama

Zoo Cerić postoji još od daleke 1994. godine kada je registrovana "Specijalistička veterinarska ambulanta Cerić za kućne ljubimce", kao prva u ovom delu Srbije koja se bavila prevencijom i lečenjem isključivo malih životinja.

1997. godine počeli smo sa proizvodnjom hrane za pse koja traje do Nato agresije, kada proizvodnja prestaje. Tokom prve decenije 21-og veka, u junu 2008. godine, otvorena su dva pet shop-a u Čačku, od kojih je onaj u ulici Vojvode Stepe 79 svakako najveći i najopremljeniji u regionu.

Vodjeni novim idejama, aprila 2015. godine ambulanta prestaje sa radom, a pet shop-ovi poprimaju formu veterinarskih apoteka sa širokom paletom lekova i veterinarskih preparata koji se koriste kod kućnih ljubimaca. Takođe, značajno je proširen i asortiman hrane i opreme.

Novi projekat Zoo Cerić predstavlja segment veleprodaje.

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo postali generalni distributeri ruske kompanije Veda kao i belgijskog brenda Arion.

Kao logičan nastavak nastao je i ovaj sajt online prodaje u koji smo ušli sa velikom željom da dosadašnja iskustva iz veterinarske medicine i pet shop industrije prenesemo što većem broju ljudi na dobrobit njihovih ljubimaca.

Poslovno ime: SNEŽANA CERIĆ PR VETERINARSKA APOTEKA ZOO CERIĆ ČAČAK
Matični broj: 62057939
Sedište: Оpština: Čačak | Место: Čačak | Ulica i broj: Vojvode Stepe 79 
PIB:105657546

 

Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard