Kozmetika za mačke

Kozmetika za mačke

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Fitošampon balzam Crveno vino za pse i mačke
Fitošampon balzam Crveno vino za pse i mačke Fitošampon balzam sa Crvenim  vinom  za pse i mačke koji imaju problem sa linjanjem Proizvod: 330 ml boca. Namena: Fitošampon balzam Crveno vino vino je specijalno dizajniran i preporučuje se pse i mačke koji se preterano ili van sezone linjaju. Stimuliše metabolizam  kože, ojačava folikul dlake, čini kožu zdravom , čisti perut, jača kutikulu dlake. Ubrzava sezonsko linjanje, reguliše stanje krzna, sprečava stvaranje peruti. Koriš..
560.00Din
Fitošampon balzam Krapiva za kratkodlake mačke
Fitošampon balzam Krapiva za kratkodlake mačke  Fitošampon balzam kopriva za kratkodlake mačka Proizvod: 330 ml boca. Namena: Fitošampon balzam kopriva je specijalno dizajniran za kratkodlake  mačke. Čini svetliju boju dlake i daje joj poseban sjaj. Nežno čisti, hrani i jača dlaku, sprečava njen gubitak. Uklanja svrab i sprečava perut. Čini krzno mekim i sprečava neprijatan miris kože. Ima uravnotežen pH. Čuva i obnavlja lipidni sloja kože. Lako se ispira i bez rezidua. Sadrži: Ekst..
560.00Din
Kozmetika za mačke Greenfields sampoo nude cat&dog 250ml
Greenfield sampoo nude cat&dog 250ml Šampon specijalno prilagođen za golokože pse i mačke Šampon sa nežnom formulom posebno prilagođen golokožim psima i mačkama. Umiruje, čisti i hidrira kožu Vašeg ljubimca. ..
940.00Din
Kozmetika za mačke Greenfields shampoo my first puppy 250ml
Greenfields shampoo my first puppy 250ml Šampon za prva kupanja štenaca i mačića, bez parfema. Ekstremno blag i nežan odlično će očistiti dlaku i kožu mladih ali i odraslih jedinki sa osetljivom kožom. Idealan je za edukaciju dece o pravilnoj brizi i nezi ljubimaca. ..
940.00Din
Kozmetika za mačke Trixie Šampon za mačke 250ml
TRIXIE Šampon za mačke 250ml TRIXIE Šampon za mačke Primena: kozmetički proizvod za mačke Sastav: 5-15% anionski tensid, <5%ne ansionski tensid, boja, dezinfekant, održiv parfem, alkohol, voda. Proizvedeno za: Trixie Heimtierbedarf GmbH & Co. KG, Tarp, Nemačka   ..
390.00Din
Pegi šampon
Pegi šampon
Šifra artikla: 77069
Pegi šampon  Šampon za negu kože i dlake pasa, štenaca, mačke i mačića; boca 220ml Namena: Pegi Šampon za pse i mačke -  za pranje i dezinfekciju, koji sadrži  poseban skup sastojaka biljnog porekla. Šampon je homogena, gusta, masa bez primesa od svetlo žute do žućkasto-zelene, opalescentne boje. Ima  miris bora. Pegi šampon je specijalno dizajniran za negu kože i kose pasa, štenaca, mačke i mačiće. Preporučuje se za nežno kupanje životinja koje imaju poroblem sa glji..
200.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard