Poslastice za činčilu

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Guinea Pig-Chin Cl. Fruit 110gr
2 STICKS GUINEA PIG-CHIN CL. FRUIT Dva štapića pečena u rerni za morske prasiće, činčile i ostale glodare, sa narandžom i limunom. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Freshpack“pakovanja koja..
350.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Hamster&Rat Rice-Veg 110gr
2 STICK HAMSTER&RAT RICE-VEG Dva štapića pečena u rerni za hrčke, pacove i ostale glodare, sa kompresovanim pirinčem, šargarepom, kupusom i graškom. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Freshpa..
350.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Hamster&Squir Exotic fruit 110gr
2 STICK HAMSTER&SQUIR EXOTIC FRUIT Dva štapića pečena u rerni za hrčke, veverice i ostale glodare, sa ananasom, bananom, pomorandžom i mangom. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Freshpack“ pa..
350.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Rab-Chin Herbs 110gr
2 STICKS RAB-CHIN HERBS Dva štapića pečena u rerni za zečeve, činčile i ostale glodare, a paprikom, maslačkom, majčinom dušicom i peršunom. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Freshpack“ pakovanja..
350.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Rab-Guinea Pig Green Meadow 140gr
2 STICK RAB-GUINEA PIG GREEN MEADOW Dva štapića pečena u rerni za zečeve, morske prasiće i ostale glodare, sa maslačkom i zelenim povrćem. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Freshpack“ pakovanja ..
610.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Rabbit&Chinh Forest fruit 110gr
2 STICK RABBIT&CHINCH FOREST FRUIT Dva štapića pečena u rerni za zečeve, morske prasiće i ostale glodare, sa kajsijom, jabukom, kruškom, grožđem i zovom. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Fr..
350.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Rabbit&G.Pig fruit 110gr
2 STICK RABBIT&G.PIG FRUIT Dva štapića pečena u rerni za zečeve, morske prasiće i ostale glodare, sa kajsijom, jabukom, kruškom, grožđem i zovom. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Freshpack“..
350.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Rabbit&G.Pig Veg 110gr
2 STICK RABBIT&G.PIG VEG Dva štapića pečena u rerni za zečeve i morske prasiće sa šargarepom, graškom, prazilukom i kupusom. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Freshpack“pakovanja koja čuvaju..
350.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 2 Stick Rabbit&G.Pigs Carr&Pars 110gr
2 STICK RABBIT&G.PIGS CARR&PARS. Dva štapića pečena u rerni za zečeve, morske prasiće i ostale glodare, sa šargarepom i peršunom. Ova gozba na štapiću pružiće vašem ljubimcu mnogo zadovoljstva grickanja. Čak i kada životinja sve pojede i ostane samo drveni štapić, još može da gricka i tu mirisnu vrbu. Više nema mesta za dosadu. Zahvaljujući „Magifix“ mehanizmu za kačenje veoma jednostavno možete da okačite štapić bilo gde u kavezu. Takođe, zapakovani su u „Freshpack“ pakovanja k..
350.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 6 Biscuits Nuts 70gr
6 BISCUITS NUTS 6  laganih Crispy keksića sa lešnicima prava su dopuna obroka vašeg malog ljubimca. Oni doprinose zdravlju i dobroj kondiciji i što je najbitnije, veoma su ukusni. Namenjeni su svim vrstama malih glodara. ..
345.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga 6 Biscuits Vegetables 70gr
6 BISCUITS VEGETABLES 6  laganih Crispy keksića sa povrćem prava su dopuna obroka vašeg malog ljubimca. Oni doprinose zdravlju i dobroj kondiciji i što je najbitnije, veoma su ukusni. Namenjeni su svim vrstama malih glodara. ..
345.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga Crispy Snack Fibres 1.75kg
Crispy Snack Fibres Crispy Snack Fibres je ukusan dodatak ishrani za zečeve, morske prasiće, činčile i degue posebno bogat vlaknima. Sadrži ukusne prstenčiće sa lucerkom, zalogaje povrća i hrskavu šargarepu. Ovo je gurmanska mešavina za vašeg voljenog ljubimca. Ovakve poslastice povećavaju raznovrsnost obroka i jačaju vezu između vas i vašeg ljubimca. Ovaj proizvod dolazi u kesicama od 650g i 1,75kg sa zip sistemom zatvaranja koji osigurava svežinu ili u džaku od 15kg. Prepoznatljiv je po ..
1,060.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga Crispy Snack Fibres 650gr
Crispy Snack Fibres Crispy Snack Fibres je ukusan dodatak ishrani za zečeve, morske prasiće, činčile i degue posebno bogat vlaknima. Sadrži ukusne prstenčiće sa lucerkom, zalogaje povrća i hrskavu šargarepu. Ovo je gurmanska mešavina za vašeg voljenog ljubimca. Ovakve poslastice povećavaju raznovrsnost obroka i jačaju vezu između vas i vašeg ljubimca. Ovaj proizvod dolazi u kesicama od 650g i 1,75kg sa zip sistemom zatvaranja koji osigurava svežinu ili u džaku od 15kg. Prepoznatljiv je po ..
410.00Din
Poslastice za činčilu Versele-Laga Crispy Snack Popcorn 650gr
Crispy Snack Popcorn Crispy Snack Popcorn je lagan i lep dodatak ishrani za zečeve i druge glodare. Sadrži ukusne komadiće sa povrćem, hrskave pahuljice i pržena zrna… Ovo je gurmanska mešavina za vašeg voljenog ljubimca. Ovakve poslastice čine obrok raznovrsnijim i jačaju vezu između vas i vašeg ljubimca. Ovaj proizvod dolazi u kesicama sa zip sistemom zatvaranja koji obezbedjuje svežinu. Prepoznatljiv je po svom upečatljivom svetlo plavom pakovanju. Nemojte da razmišljate i ponesite jedn..
410.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard