Veterinarski preparati za mačke

Veterinarski preparati za mačke
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Animedazon antibiotski sprej za rane 211ml
Kupovina ovog leka se obavlja u Veterinarskoj apoteci ZOO CERIĆ Oglas i cena su informativnog karaktera. Pozovite nas na: Fiksni telefon: +381 (32) 347 150 Mobilni telefon: +381 (64) 24 54 897   Animedazon antibiotski sprej za rane 211ml   KVALITATIVNI I KVANTITATIVNI SASTAV:   1 sprej kontejner sadrzi: Aktivna supstanca: Hlortetraciklin hidrohlorid 3.210 g (2.45%) (ekvivalentno Hlortetraciklin 2.983 g) Pomocne supstance: Patent blue V 85% (E 131) 0.23 g..
1,290.00Din
Aurum šampon sa 3% hlorheksidinom 250ml za pse i mačke
Aurum šampon sa 3% hlorheksidinom 250ml za pse i mačke   Specijalizovan šampon za kupanje mačaka i pasa koji imaju probleme sa kožom različitog porekla. Šampon se koristi u slučajevima gljivičnih i bakterijskih infekcija. Sastav: hlorheksidin glukonat 3%, sastav od nežnog aktivnog surfaktanta. Uputstvo za upotrebu: natopiti krzno sa toplom vodom i lagano masirajte dok se ne dobije pena. Ostavite 2-3 minuta, a zatim je isprerite sa dosta tople vode. Ponovite sve to još j..
1,140.00Din
Calopet pasta 120gr za pse i mačke
Calopet pasta 120gr za pse i mačke Opis: Dodatak ishrani za pse i mačke, nutritivni oporavak, rekonvalescencija. UPOTREBA: tokom perioda rekonvalescencije kao kompenzacija za vitaminsko mineralni nedostatak SASTAV: glukoza sirup, soja ulje, slad, melase, riblje ulje, hidroliziran svinjski kolagen, magnezij sulfat heptahidrat; visoko probavljivi sastojci: glukoza sirup, slad,melase. ANALITIČKI SASTAV: vlaga 14,6%; sirove masti 30% (ukupno 3,3%omega 3, 13,7%omega 6); sirova vlakni..
1,380.00Din
Carbo-detox tablete za pse i mačke
Carbo-detox 80 tableta za pse i mačke   Carbo-detox  ima višestruko dejstvo i pomaže u slučaju problema i teškoća u sistemima za varenje pasa i mačaka. Može se upotrebiti i u slučajevima trovanja uz konsultaciju sa veterinarom. Aktivni ugalj ima upijajući efekat i sakuplja štetne materije u sistemu za varenje. Inulin pomaže u uspostavljanju balansa mikroorganizama u crevima. Tanin služi za taloženje tečnog sadržaja u crevima i pomaže u regeneraciji crevne flore. ..
800.00Din
Fitoelita Zdravo srce tablete za pse i mačke
FITOELITA Zdravo srce 50 tableta za pse i mačke   FITOELITA Zdravo srce za pse i mačke -tablete za životinje sa kardiovaskularnim bolestima, poremećajima periferne, cerebralne i koronarne cirkulacije. Fitoelita Zdravo srce je dodatna funkcionalna namirnica u obliku tableta (bikonveksne tablete prečnika 8 mm od bele do svetlo žute boje, dozvoljeni su inkluzije i blage mermerije).   Preporučuje se uvođenje u dnevni obrok životinja kako bi se nadoknadio nedostatak potrebnih ..
800.00Din
Fitoelite Čista koža tablete za pse i mačke
FITOELITA Čista koža 50 tableta za pse i mačke FITOELITA Čista koža se odnosi na složene biljne preparate za prevenciju i lečenje kožnih bolesti kod mačaka i pasa. Mehanizam dejstva leka određen je fitoterapijskom aktivnošću biološki aktivnih supstanci ekstrakata iz biljnih sirovina. Lek ima antiinflamatorne, antialergijske, analgetičke, antipruritične, epitelne, imunomodulatorne, antiseptične, restorativne efekte. Lek FITOELITA® ČISTA KOŽA, prema stepenu uticaja na telo, odnosi se na sups..
800.00Din
Fitoelite Citostat tablete za pse i mačke
Fitoelite Citostat 50 tableta za pse i mačke   Fitoelite Citostat se koristi za lečenje životinja, profilaktički za maligne novotvorevine mlečnih žlezda i u postoperativnom periodu kao adaptogeno, antitoksično, antioksidativno sredstvo i kod kuja u lažnim trudnoćama tokom remisije i oporavka.   Komplementarna hrana ima visok energetski sadržaj, visoku koncentraciju osnovnih hranljivih sastojaka i lako svarljivih sastojaka.   Analitičke komponente: 100g sadrži:..
800.00Din
Fitoelite Metastop tablete za pse i mačke
Fitoelite Metastop 50 tableta za pse i mačke   Fitoelite Metastop- dodatak ishrani koji se koristi samo za životinje! Koristi se kao pomoć u remisiji i oporavku malignih bolesti različitog porekla. Komplementarna hrana ima visok energetski sadržaj, visoku koncentraciju osnovnih hranljivih sastojaka i lako svarljivih sastojaka.   Analitičke komponente: 100g sadrži: ugljene hidrate 94g, sirove belančevine 2,5g, ukupne masti 0,1g, kalcijum 0,06%, fosfor 0,05%, gvožđe 0,006%,..
800.00Din
Fitoelite Zdravi bubrezi tablete za pse i mačke
Fitoelite Zdravi bubrezi 50 tableta za pse i mačke   Phitoelita Zdravi bubrezi je lek za mačke i pse, koji kao aktivne sastojke sadrži ekstrakte, odvare i infuzije od lekovitih biljnih materijala (biljke preslice, kora korena žutike, koreni maslačka, lišće breze, sv. koreni luđaka, biljka ehinaceje purpureje, lišće koprive, biljka centaurija, biljka ljubičice, livadsko cveće, koreni čička, koreni sladića i rizomi, šišarke hmelja, cvetovi kamilice, lekovita trava Lespedeca, pupoljc..
800.00Din
Isathal kapi za oči za pse, mačke i kuniće
Kupovina ovog leka se obavlja u Veterinarskoj apoteci ZOO CERIĆ Oglas i cena su informativnog karaktera. Pozovite nas na: Fiksni telefon: +381 (32) 347 150 Mobilni telefon: +381 (64) 24 54 897 Isathal kapi za oči za pse, mačke i kuniće   Isathal 10mg/g kapi za oči, supenzija za pse, mačke i kuniće. KVALITATIVNI I KVANTITATIVNI SASTAV 1g kapi za oči, suspenzije sadrži: Aktivna supstanca: Fuzidinska kiselina 10 mg Pomoćne supstance: Benzalkonijum hlorid - kao antimikrobni..
950.00Din
Kaodiar S 50 ml oralna suspenzija za mačke
Kupovina ovog leka se obavlja u Veterinarskoj apoteci ZOO CERIĆ Oglas i cena su informativnog karaktera. Pozovite nas na: Fiksni telefon: +381 (32) 347  150 Mobilni telefon: +381 (64) 24 54 897 Kaodiar-S 50 ml oralna suspenzija za pse i mačke 1. KVALITATIVNI I KVANTITATIVNI SASTAV 1 ml suspenzije sadrži Aktivne supstance: neomicin-sulfat 50 mg kaolin 200 mg pectin 6 mg Pomoćne supstance: kalijum-metabisulfit, metilparaben, prečišćena voda do1 ml 2. INDIKACIJE Gastroe..
330.00Din 300.00Din;
Kapi za usi OTODEPIN 10ml za macke
Otodepin kapi za uši za pse i mačke 10ml Otodepin se koristi za negu ušiju pasa i mačaka, kao higijenski tretman, nežno čišćenje i uklanjanje prljavštine iz ušnog kanala  I kako bi se smanjio rizik od zaraznih i upalnih procesa. Pospešuje regeneraciju tkiva nakon povreda. Kompleks eteričnih ulja bora, terpenoidi i saponini ekstrakta biljke Divizma daje pozitivan učinak na tkivo uha. Otodepin je gusta tekućina sa specifičnim mirisom, bezbojna do blijedo žute, opalescentan. Korišćenje ..
350.00Din
Kot Bayon ampule za smirenje pasa i mačaka- NEMA NA STANJU
Kot Bayon ampule za smirenje pasa i mačaka- NEMA NA STANJU   Pakovanje 3 bočice od 10ml   Lek za korekciju ponašanja kod mačaka i pasa. Kot Bayon je lek u obliku sterilne vodene infuzije lekovitih biljaka: biljke origana - 0,45%, biljke slatke deteline - 0,23%, rizomi sa korenima valerijane - 0,23%; cveće i plodovi gloga, šišarke hmelja, biljka majčinstva, lišće peperminta, trava bršljana bršljana, biljka mačje metvice, biljka matičnjaka, livadsko cveće, sv. 1,45% i des..
810.00Din
Kot Bayon tablete za smirenje pasa i - NEMA NA STANJU
Kot Bayon tablete za smirenje pasa i mačaka- NEMA NA STANJU   Kot Bayon tablete su lek namenjen ispravljanju poremećaja ponašanja kod mačaka i pasa. To je lek koji kao aktivne sastojke sadrži ekstrakte, odvare i infuzije od lekovitih biljnih materijala (cvetovi i plodovi gloga, šišarke hmelja, biljka matičnjaka, biljka origana, trava slatke deteline, korenje i rizomi valerijane, lišće nane. , bilje bršljan, biljka mačje metvice, matičnjak, livadsko cveće, kantarion, biljka majčine..
690.00Din
Kotervin ampule za urolitijazu mačaka i pasa
Kotervin ampule za urolitijazu mačaka i pasa   Pakovanje: 3 staklene bočice od 10 ml   KOTERVIN je dodatak hrani za održavanje zdravlja mokraćnog sistema kod mačaka i pasa.   KOTERVIN je dekokta biljnih sirovina: trava dresova - 0,5%, trava preslice - 0,5%, trava dresova - 0,5%, čelično korenje - 0,5%; kao pomoćna supstanca - destilovana voda - do 100%. Sadržaj zbira flavonoida u rutinu nije manji od 0,004%. Ne sadrži genetski modifikovane proizvode. Po izg..
620.00Din
Legaphyton 50 preparat za zaštitu jetre mačaka
Legaphyton 50 Zdrava jetra je centralna laboratorija organizma koja obavlja najvažnije funcije u metabolizmu svih važnih materija u organizmu pasa i mačaka. Ponekada, međutim, usled grešaka u ishrani i unosa toksičnih materija dolazi do oštećenja i otežanog rada jetre. Legaphyton pomaže da se jetra oporavi, a pas i mačka nastave zdravim životom.   Legaphyton je tableta -- dodatak ishrani za pse i mačke čiji je osnovni sastojak silimarin dobijen iz biljke gujina t..
990.00Din
Losion za oči Romaška
Losion za oči Romaška
Šifra artikla: 77087
Losion za oči "Romaška" Sredstvo za higijenu očiju; 3 boce 10ml. u kutiji Namena: koristi za higijenu očiju pasa, mačaka i drugih malih životinja sa prisustvom gnojnog iscetka( povrede, oštećenja konjunktive). Losion sadrži esencijalna ulja kamilice koja imaju anti-inflamatorno, umirujuće i antibakterijska svojstva. Ima efekat izbeljivanja bele i svetle dlake oko očiju (posebno maltezeri,bišoni,vesti...),ne menja boju tamne dlake kod drugih rasa. Upotreba: Tretman se sprovodi komadićem vate ..
460.00Din
Losion za uši sa Fitokompleksom
Losion za uši sa Fitokompleksom Sredstva za higijenski tretman ušiju pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca; boca 15ml  Namena: losion  se koristi za čišćenje uha i uklanjanje nečistoća iz ušnog kanala higijensko lečenje pasa, mačaka i drugih malih kućnih ljubimaca. Redovno korišćenje ovog  sredstava doprinosi prevenciji problema sa ušima, zahvaljujući biološki aktivnim komponentama: Fitokompleks od 25 vrsta lekovitog bilja koje deluje antiseptički, anti-inflamatorno i ima le..
350.00Din
Meloxoral oralna suspenzija za macke 10ml 
Kupovina ovog leka se obavlja u Veterinarskoj apoteci ZOO CERIĆ Oglas i cena su informativnog karaktera. Pozovite nas na: Fiksni telefon: +381 (32) 347 150 Mobilni telefon: +381 (64) 24 54 897 Meloxoral oralna suspenzija za macke 10ml Meloksikam je nesteroidni anti-inflamatorni lek (NSAID) iz grupe oksikama koji deluje putem inhibicije sinteze prostaglandina, čime postiže protivupalno, antieksudativno, analgetičko i antipiretičko dejstvo. Smanjuje infiltraciju leukocita u inflamir..
1,230.00Din
Mineralno-vitaminski preparat FITOMINI tableta za urinarne probleme mačaka
FITOMINI tableta za urinarne probleme mačaka Funkcionalna dodatak ishrani sa Fitokompleksom za mačke sa urinarnim problemima. Forma: tablete 100 komada po 0,5 g. Namena: Funkcionalna dodatak ishrani mačaka u obliku tableta. Koncipiran  za  redovno ili povremeno korišćenje kod  mačaka da bi se ispravili nedostaci u  ishrani mikronutrijenata  biljnog i mineralnog porekla. Fitomini kao dodatak ishrane, reguliše kristal-koloid  ravnotežu urina, pomaže u  sintezi..
490.00Din
Mineralno-vitaminski preparat FITOMINI tablete za detoksikaciju mačaka
FITOMINI tablete za detoksikaciju mačaka Funkcionalna dodatak ishrani za detoksikaciju mačaka sa Fitokompleksom. Forma: tablete 100 komada po 0,5 g Namena: Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu uz adekvatnu  ishranu pasa. • bolesti gastrointestinalnog trakta tokom terapije • oboljenja jetre, žučne kese, žučnih kanala, pankreasa tokom terapije • insulin-zavisni diabetes mellitus • životinja predisponiranih za razvoj gore navedenih bolesti kao profilaksa Fitokompleks ima pozitivan..
490.00Din
Nega očiju i ušiju Aurum Argentum 100ml
Aurum Argentum 100ml Gel sa nanosrebrom za higijenu ušiju pasa i mačaka Sastav: Nanosrebro i prirodna esecijalna ulja. Dejstvo i način upotrebe: Proizvod namenjen za ukapavanje u ušni kanal, nakon pranja sa Aurum-0 preparatom i ispiranja sa Aurum-2, ili 3, ili 4 predviđenim za pse i mačke koji pate od gljivičnih, bakterijskih, parazitskih ili mešanih upala ušnog kanala. Aktivni sastojak je nanosrebro. Napunite ušni kanal i nešno masirajte. Obrišite višak. Ponovite svakih 8-12 sati tokom..
1,980.00Din
Nega očiju i ušiju pasa i mačaka Aurum 3 100ml
Nega očiju i ušiju pasa i mačaka Aurum 3 100ml   Alkalni rastvor za ispiranje ušiju kod pasa i mačaka Sastav: Pufer etilendiamintetrasirćetne kiseline i pH 8 tri hidroksimetil aminometan. Dejstvo i način upotrebe: Proizvod je namenjen za ispiranje ušiju kod pasa i mačaka,prethodno očišćenih sa Aurum-0 koji pate od bakterijskih upala ušnog kanala izazvanih sa bakterijama Pseudomonas,Staphylococcus,Streptococcus, Proteus. U slučaju gljivične ili miksovane infekcije koristiti..
1,180.00Din
OTIHELP - emulzija za uši za pse i mačke 75ml
OTIHELP - emulzija za uši za pse i mačke SASTAV: Aqua, Propylene Glykol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinaten, Panthenol, Allantoin, Urea, Chlorhexidine Digluconate, Salicyl Acid, Xanthan Gum, gum, Menthol, Citric Acid, Tromethamine, Disodium EDTA. Optimalna pH vrednost kao i hlorheksidin i Tris EDTA su zaslužni za antibakterijsku i antigljivičnu aktivnost. Tris EDTA (Tris (hidroksimetil) aminometan) sa dinatrijum adetatom) ima antibakterijsko delovanje i poboljšava propustl..
920.00Din
Pet Calm sprej 50ml za smirenje kućnih ljubimaca
Petcalm sprej 50ml za smirenje pasa i mačaka   PETCALM sadrži pažljivo odabranu smešu esencijalnih ulja (valerijana, vetiver , žalfija, bosiljak, matičnjak) koja djeluje na smanjenje stresa i anksioznosti, kao i opuštanje kod životinja, ali bez sedacije. Dejstvo opuštanja postiže se povećanjem GABA-e (gamaamino-buterna kiselina) prirodne hemikalije, koja se proizvodi u mozgu, i prenosi od nerva do nerva kao umirujuća poruka kada je telo pod stresom. Pre primene preparat blago pro..
970.00Din
PLAQUE OFF 60gr
PLAQUE OFF 60gr
Šifra artikla: 90751
Plaque Off 60gr Bolesti usne duplje i zuba kod pasa i mačaka su veoma rasprostranjene. Neverovatan  broj pasa (čak 85%) i  mačaka (70%) koji su stariji od 3 godine, pokazuju znake bolesti desni (gingivitis i parodontitis), najvećih uzročnika gubitka zuba. Mi vam nudimo dodatak hrani koji je potpuno prirodan, a klinički je dokazano da efikasno ubija bakterije u usnoj duplji koje su odgovorne za nastajanje zubnog plaka, kamenca i neprijatnog zadaha. Ovaj preparat se nakon uzimanja sa hr..
1,830.00Din
Pro-Kolin pasta 30ml za mace
Pro-Kolin pasta 30ml za mace
Šifra artikla: 90880
Pro-Kolin pasta 30 ml Ukusna pasta za održavanje efikasnosti varenja, za pse i mačke. Sadrži korisne crevne mikroorganizme i prirodne vezivne agense. Sastav: Probiotik Enterococcus faecium-održava visok nivo korisnih bakterija i eliminiše patogene vrste. Prebiotici: Fructo-oligosaharid (FOS) i bagrem (Guma arabica)-pomaže u ishrani i stimulaciji rasta korisnih bakterija. Kaolin:prirodno vezivno sredstvo koje pomaže da se učvrs..
1,300.00Din
Probiotik ACTI CAT  za mačke i mačiće 5x8gr -Nema na stanju
ACTI CAT  za mačke i mačiće 5x8gr -Nema na stanju Funkcionalni dodatak ishrani za mačke i mačiće Proizvod: Kutija sa 5 kesica po 8 grama. Acti cat predstavlja kombinaciju probiotske (korisni mikroorganizmi) i prebiotska komponente za korišćenje u ishrani svih kategorija mačaka. Acti cat  pomaže da se povrati ravnoteža crevne mikroflore  koja ima pozitivne efekte na celo telo: - Smanjuje rizik od bolesti povezan sa ishranom (disbakterioze, trovanja, alergija, itd); - ..
500.00Din
Probiotik Laktobifid- NEMA NA STANJU
Laktobifid tablete- NEMA NA STANJU Probiotik (kompleks probiotskih  bakterija).Tablete 20kom Namena: Funkcionalni dodatak ishrani  mačaka, pasa i drugih kućnih ljubimaca od najranijeg uzrasta. Korišćenje Laktobifid tableta  smanjuje rizik od bolesti povezanih sa ishranom, promene ishrane kao i u stresnim situacijama: disbiosis (promene u sastavu crevne mikroflore); dijareja, konstipacija, nadutost, mučnina, povraćanje,alergijske reakcije. Laktobifid  sadrži niz kori..
400.00Din
Probiotik LAKTOFERON sa Fitokompleksom tablete- NEMA NA STANJU
LAKTOFERON tablete sa Fitokompleksom- NEMA NA STANJU    Probiotik sa Fitokompleksom  za imunitet, tablete 20 kom.po 0.2 g  Namena: Funkcionalni dodatak ishrani za mačke, pse i druge kućne ljubimce. Koristi se za redovnu upotrebu kao sastavni deo ishrane  životinja obroke  ranog uzrasta: • smanjenje rizika bolesti povezanih sa ishranom (disbiosis, trovanja, proliv, zatvor, alergije, itd) • poboljšava imuni odgovor posle vakcinacije životinja • popravljanje&nb..
400.00Din
Probiovet probiotik za mačke 10 tableta AKCIJA!!
PROBIOVET probiotik za mačke 10 tableta AKCIJA!! SASTAV: Bacilus licheeniformis (DSM 5749), Enterococcus faecium (DSM 7542) i Bacilus Subtilis (DSM 5750) u odnosu 1:1:1 sa 1.2x10 CFU/tableta (750 mg). PRIMENA: PROBIOVET preparat deluje u roku od 18 - 120 minuta. Pozitivne bakterije iz preparata utiču na smanjenje broja Escherichia coli, Salmonella i Clostridia bakterija u periodu od 12 časova. DOZIRANJE: Za pse: 1 tableta na svakih 10 kg telesne težine, 1-2 puta dnevno (..
460.00Din 410.00Din;
Sprej za rane za mačke Engemycin
Kupovina ovog leka se obavlja u Veterinarskoj apoteci ZOO CERIĆ Oglas i cena su informativnog karaktera. Pozovite nas na: Fiksni telefon: +381 (32) 347 150 Mobilni telefon: +381 (64) 24 54 897 ENGEMYCIN Spray za rane Tretman kožnih infekcija,laceracija,abrazija,rana od povrede izazvani mikroorganizmima osetljivih na OTC Sastav: Sprej od 200ml sadrži: Oksitetraciklin  hidrohlorid 5gr Upustvo za upotrebu: Pre tretmana očistiti ranu uklanjanjem stranih materija,ek..
1,520.00Din
Stomodine gel za pse i mačke 30ml
Stomodine gel za pse i mačke 30ml Gel za lečenje desni i usne šupljine pasa i mačaka sa hlorheksidinom 0,12%. Stomodine gel usporava nakupljanje dentalnog plaka. Propisana doza obezbeđuje optimalno raspoređivanje po usnoj šupljini i dugotrajan efekat. Lako se aplikuje (ukus mesa specijalno prilagođen za pse i mačke). INDIKACIJE: protiv nakupljanja dentalnog plaka, terapija paradontopatija, dezinfekcija sluzokože usne šupljine i desni, regeneracija sluzokože usta, terapija upala usne..
1,200.00Din
Tečnost za uši za mačke Epi-Otic 120ml
EPIOTIC VIRBAC 120ml  Losion za pse za čišćenje ušiju Karakteristike: Sredstvo za održavanje osnovne higijene uha kod pasa i mačaka. Novom formulom Epi-Otic-a se postiže izuzetno tolerantno i visoko efikasno čišćenje ušnog kanala. Salicilna kiselina u asocijaciji sa cerumenolitičkim sistemom potpomaže uklanjanje epitela kao i suvišnog cerumena. Pored toga on isušuje ušni kanal. PCMX u asocijaciji sa EDTA potpomaže održavanje mikrobiološke ravnoteže u ušnom kanalu, a u sadejstvu sa mon..
1,770.00Din
Tečnost za uši za mačke Epi-Otic 60ml
EPIOTIC VIRBAC 60ml  Losion za pse za čišćenje ušiju Karakteristike: Sredstvo za održavanje osnovne higijene uha kod pasa i mačaka. Novom formulom Epi-Otic-a se postiže izuzetno tolerantno i visoko efikasno čišćenje ušnog kanala. Salicilna kiselina u asocijaciji sa cerumenolitičkim sistemom potpomaže uklanjanje epitela kao i suvišnog cerumena. Pored toga on isušuje ušni kanal. PCMX u asocijaciji sa EDTA potpomaže održavanje mikrobiološke ravnoteže u ušnom kanalu, a u sadejstvu sa mono..
1,000.00Din
URO-PET pasta 120gr - NEMA NA STANJU
Uro Pet  pasta 120 g - NEMA NA STANJU URO-PET® pasta je dopunsko sredstvo hrani za smanjivanje stvaranja struvitnih kamenaca i potporu bubrežnih funkcija kod mačaka i pasa. URO-PET® ima zakiseljavajuće dejstvo na urin zahvaljujući visokom sadržaju DL-Methionin-a. Taj efekat dovodi do razbijanja struvitnog kamenja bilo kod mačaka sa FUS-om  bilo kod pasa koji imaju tendenciju stvaranja struvitnog kamenja u mokraćnim putevima.  URO-PET® se koristi za zakiseljavanje urina jer..
1,250.00Din
URO-PET pasta 120gr - NEMA NA STANJU
Uro Pet  pasta 120 g - NEMA NA STANJU URO-PET® pasta je dopunsko sredstvo hrani za smanjivanje stvaranja struvitnih kamenaca i potporu bubrežnih funkcija kod mačaka i pasa. URO-PET® ima zakiseljavajuće dejstvo na urin zahvaljujući visokom sadržaju DL-Methionin-a. Taj efekat dovodi do razbijanja struvitnog kamenja bilo kod mačaka sa FUS-om  bilo kod pasa koji imaju tendenciju stvaranja struvitnog kamenja u mokraćnim putevima.  URO-PET® se koristi za zakiseljavanje urina jer..
1,250.00Din
VESTRATEK C250 CBD Ulje za mačke 10ml Akcija- Besplatna dostava
VESTRATEK C250 CBD Ulje za mačke 10ml Akcija- Besplatna dostava VESTRATEK C250 Full Spectrum CBD ulje je napravljeno specijalno kao dodatak ishrani za mačke. Proizvedeno je od 100% čiste, prirodne i non-gmo industrijske konoplje. U sebi sadrži puno korisnih sastojaka koji se nalaze u bočici od 10 ml. Sadrži oko 250 mg CBD-a, CBG-a, CBN-a, CBC-a, ostalih kanabidoida, flavonoida, i terpena uz manje od 0,15% THC-a. Sjedinjeno je sa najboljim ekstra devičanskim maslinovim ulje..
3,250.00Din
Veterinarski preparat DENTAVEDIN 15ml
DENTAVEDIN 15ml Sredstvo za oralnu negu Sredstvo za lečenje i čišćenje sluzokože koja  poboljšava svoj izgled i stanje, pomaže da se eliminiše tartar, uklanja neprijatan miris, sprečava razvoj karijesa kod pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca  Kako se koristi: za oporavak oralne sluznice, sprečavanje razvoja karijesa, smanjenje  rizika od zapaljenja zubnog mesa, kontrolu mirisa usne duplje, sredstvo se primenjuje na području desni 2 puta dnevno za 7-10 dana. Ako je potrebno, ..
350.00Din
Veterinarski preparati za  mačke Velelek Cinkova mast 50gr
Cinkova mast 50gr Cink oksid 200 mg/g, riblje ulje 100 mg/g Potporna terapija kod raznih erozija i rana kože i sluzokoža ..
180.00Din
Veterinarski preparati za mačke Ihtamol kamfor mast 50gr
Ihtamol kamfor mast 50gr Amnonijum- sulfogirodalat 90 mg/g, kamfor 40 mg/g Lečenje furunkula, opekotina, ekcema, erisipela, zapaljenja tetiva i tetivnih ovojnica, zglobova… ..
200.00Din
Veterinarski preparati za mačke Velelek Flogoderm 50gr
Flogoderm 50gr mast za spoljnu primjenu Sastav polivalentni bakterijski filtrat (kompleks enzima – kinza, dornaza, katalaza), borna kiselina, kiniofon, vazelin bijeli, lanolin bezvodni, holesterol, eterično ulje lavande, tečni parafin Namena Za negu kože izložene štetnom spoljnom uticaju, ublažavanje upalnih procesa na koži i sluznicama. Neguje kožu kod opekotina, ozeblina, nagnječenja, blažih povreda i dermatitisa različitog porekla. Način primene i doze Mast se nanosi lokalno na ..
290.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard