Sredstva za čišćenje mačke

Sredstva za čišćenje mačke

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Sanilove Aquamarine 1.5l tečnost za čišćenje
Sanilove Aqua Marine 1,5L   Nova liniju proizvoda za održavanje podnih površina u prostorima u kojima borave kućni ljubimci.  Zahvaljujući inovativnoj formuli ovi proizvodi neutrališu neprijatne mirise. Miris proizvoda se dugo zadržava u prostoru. Neutrališu prljavštinu, dlaku i tragove šapa ljubimaca. Lako i brzo se koriste i ne stvaraju penu Sastav: Voda, alkohol, natrijum lauret sulfat, lauret 10, parfem, dipropilen glikol, natrijum lauret sulfat, heksil cinamal,..
940.00Din
Sanilove Fresh flowers 1.5l tečnost za čišćenje
Sanilove Fresh flowers 1,5L   Nova liniju proizvoda za održavanje podnih površina u prostorima u kojima borave kućni ljubimci.  Zahvaljujući inovativnoj formuli ovi proizvodi neutrališu neprijatne mirise. Miris proizvoda se dugo zadržava u prostoru. Neutrališu prljavštinu, dlaku i tragove šapa ljubimaca. Lako i brzo se koriste i ne stvaraju penu Sastav: Voda, alkohol, natrijum lauret sulfat, lauret 10, parfem, dipropilen glikol, natrijum lauret sulfat, heksil cinama..
940.00Din
Sanilove Fruit time 1.5l tečnost za čišćenje
Sanilove Fruit time 1,5L   Nova liniju proizvoda za održavanje podnih površina u prostorima u kojima borave kućni ljubimci.  Zahvaljujući inovativnoj formuli ovi proizvodi neutrališu neprijatne mirise. Miris proizvoda se dugo zadržava u prostoru. Neutrališu prljavštinu, dlaku i tragove šapa ljubimaca. Lako i brzo se koriste i ne stvaraju penu Sastav: Voda, alkohol, natrijum lauret sulfat, lauret 10, parfem, dipropilen glikol, natrijum lauret sulfat, heksil cinamal, ..
940.00Din
Sredstva za čišćenje Greenfields Stay Away sprej 400ml
Greenfields Stay Away sprej 400ml Efikasno sredstvo koje sprečava Vaše ljubimce (psi, mačke i druge životinje) da vrše nuždu u bašti, na trotoaru... Jednostavan za upotrebu Samo poprskajte mesta koja želite da zaštitite Pakovanje: 400ml ..
1,400.00Din
Sredstva za čišćenje Training aid 400ml Greefields
Training aid 400ml Greefields Sprej razvijen da Vam pomogne u obuci ljubimaca da ne grizu, glođu ili grebu nameštaj i ostalo pokućstvo. Idealan u obuci štenaca ili mačića koji su tek dovedeni u stan. ..
1,260.00Din
Sredstvo za čišćenje Inodorina Magic Home Beli mošus 1litar
Sredstvo za čišćenje Inodorina Magic Home Beli mošus 1litar   Koncentrovano antibakterijsko sredstvo za čišćenje svih površina gde borave životinje- kuće, boksova, transportera sa mirisom belog mošusa.   Upustvo za upotrebu: Razblažiti sa vodom u razmeri 1-10%, zavisno od zaprljanosti površine. Za tvrdokorne mrlje može se koristiti i kao nerazređen rastvor   Pakovanje: 1 litar u plastičnoj boci   ..
820.00Din
Sredstvo za čišćenje Inodorina Magic Home Sandalwood 1litar
Sredstvo za čišćenje Inodorina Magic Home Sandalwood 1litar   Koncentrovano antibakterijsko sredstvo za čišćenje svih površina gde borave životinje- kuće, boksova, transportera sa mirisom sandalovine.   Upustvo za upotrebu: Razblažiti sa vodom u razmeri 1-10%, zavisno od zaprljanosti površine. Za tvrdokorne mrlje može se koristiti i kao nerazređen rastvor   Pakovanje: 1 litar u plastičnoj boci   ..
820.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard