Poslastice za ptice

Poslastice za ptice
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Poslastice za ptice Versele-Laga  Excellence Sticks Budgies Nature Seeds 60gr
Excellence Sticks Budgies Nature Seeds 60gr Štapići vrhunskog kvaliteta, pečeni u rerni sa dodatkom divljeg semenja namenjeni tigricama. Ovi štapici su sastavljeni od izobilja semenja, tj. preko 15 vrsta divljeg semenja. Vrlo su primamljivi Vašim pticama. Izobilje semenja na stapiću će im pružiti veliko uživanje. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuv..
290.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga  Excellence Sticks Budgies Omega 3 60gr
..
290.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga 6 Biscuits Birds Condition Seeds 70gr
6 Biscuits Birds Condition Seeds 70gr U pakovanju se nalazi šest finih biskvita lagane teksture, sa dodatkom jaja i kondicionog semenja. Donose raznovrsnost u ishrani  Vaše ptice. Doprinose boljoj kondiciji, poboljšavaju vitalnost i iznad svega, veoma su ukusni. Pakovanja: 70g ..
320.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga 6 Biscuits Birds Fruit 70gr
6 Biscuits Birds Fruit 70gr U pakovanju se nalazi šest vošnih biskvita, lagane teksture sa dodatkom jaja i voća. Donose raznovrsnost u ishrani Vaše ptice. Doprinose boljoj kondiciji, poboljšavaju vitalnost i iznad svega, veoma su ukusni. Pakovanja: 70g ..
320.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga 6 Biscuits Birds Honey 70gr
6 Biscuits Birds Honey 70gr U pakovanju se nalazi šest  ukusnih biskvita za ptice, lagane teksture sa dodatkom jaja i meda. Donose raznovrsnost u ishrani Vaše ptice. Doprinose boljoj kondiciji, poboljšavaju vitalnost i iznad svega, veoma su ukusni. Pakovanja: 70g ..
320.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Stick Big Parakeets Nuts & Honey 140gr
Stick Big Parakeets Nuts & Honey 140gr U pakovanju se nalazi jedan štapić pečen u rerni sa dodatkom kikirikija,badema i meda. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ovaj štapić u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovan je u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 140g        ..
500.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Big Parakeets Exotic Fruit 140gr
Sticks Big Parakeets Exotic Fruit 140gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom ananasa, pomorandže, banana i manga. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci  vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Ovi štapici ne sadrže veštačke boje i arome. Mirisi i boje ovih ukusnih štapica su 100% prirodni. Pakovanja:140g ..
500.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Budgies Exotic Fruit 60gr
Sticks Budgies Exotic Fruit 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom ananasa, pomorandže,banana i manga. Zahvaljući  MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
220.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Budgies Honey 60gr
Sticks Budgies Honey 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom meda. Zahvaljući  MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
220.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Canaries Forest Fruit 60gr
Sticks Canaries Forest Fruit 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom zove,brusnice i šipka. Zahvaljući  MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja:60g ..
220.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Canaries Fruit 60gr
Sticks Canaries Fruit 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom  ukusnih komadića ananasa, pomorandže, banane i  manga. Zahvaljući  MAGIFIX štipaljci vrlo lako mozete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
220.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Canaries Honey 60gr
Sticks Canaries Honey 60gr U pakovanju se nalaze dva zdrava i ukusna štapića pečena u rerni sa dodatkom meda. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci  vrlo lako možete okačiti ove štapiće za kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
220.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Parakeet Wild Berries 60gr
Sticks Parakeet Wild Berries 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom zove, brusnice i šipka. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
220.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2022
View Mobile / Standard