Poslastice za ptice

Poslastice za ptice
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Poslastice za ptice Versele-Laga 6 Biscuits Birds Condition Seeds 70gr
6 Biscuits Birds Condition Seeds 70gr U pakovanju se nalazi šest finih biskvita lagane teksture, sa dodatkom jaja i kondicionog semenja. Donose raznovrsnost u ishrani  Vaše ptice. Doprinose boljoj kondiciji, poboljšavaju vitalnost i iznad svega, veoma su ukusni. Pakovanja: 70g ..
360.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga 6 Biscuits Birds Fruit 70gr
6 Biscuits Birds Fruit 70gr U pakovanju se nalazi šest vošnih biskvita, lagane teksture sa dodatkom jaja i voća. Donose raznovrsnost u ishrani Vaše ptice. Doprinose boljoj kondiciji, poboljšavaju vitalnost i iznad svega, veoma su ukusni. Pakovanja: 70g ..
360.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga 6 Biscuits Birds Honey 70gr
6 Biscuits Birds Honey 70gr U pakovanju se nalazi šest  ukusnih biskvita za ptice, lagane teksture sa dodatkom jaja i meda. Donose raznovrsnost u ishrani Vaše ptice. Doprinose boljoj kondiciji, poboljšavaju vitalnost i iznad svega, veoma su ukusni. Pakovanja: 70g ..
360.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Stick Big Parakeets Nuts & Honey 140gr
Stick Big Parakeets Nuts & Honey 140gr U pakovanju se nalazi jedan štapić pečen u rerni sa dodatkom kikirikija,badema i meda. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ovaj štapić u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovan je u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 140g        ..
600.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Big Parakeets Exotic Fruit 140gr
Sticks Big Parakeets Exotic Fruit 140gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom ananasa, pomorandže, banana i manga. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci  vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Ovi štapici ne sadrže veštačke boje i arome. Mirisi i boje ovih ukusnih štapica su 100% prirodni. Pakovanja:140g ..
600.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Budgies Exotic Fruit 60gr
Sticks Budgies Exotic Fruit 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom ananasa, pomorandže,banana i manga. Zahvaljući  MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
270.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Budgies Honey 60gr
Sticks Budgies Honey 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom meda. Zahvaljući  MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
220.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Canaries Forest Fruit 60gr
Sticks Canaries Forest Fruit 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom zove,brusnice i šipka. Zahvaljući  MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja:60g ..
270.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Canaries Fruit 60gr
Sticks Canaries Fruit 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom  ukusnih komadića ananasa, pomorandže, banane i  manga. Zahvaljući  MAGIFIX štipaljci vrlo lako mozete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
270.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Canaries Honey 60gr
Sticks Canaries Honey 60gr U pakovanju se nalaze dva zdrava i ukusna štapića pečena u rerni sa dodatkom meda. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci  vrlo lako možete okačiti ove štapiće za kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
270.00Din
Poslastice za ptice Versele-Laga Sticks Parakeet Wild Berries 60gr
Sticks Parakeet Wild Berries 60gr U pakovanju se nalaze dva štapića pečena u rerni sa dodatkom zove, brusnice i šipka. Zahvaljući MAGIFIX štipaljci vrlo lako možete okačiti ove štapiće u kavez sa pticama kada god poželite. Štaviše, upakovani su u freshpack tako da  aroma i svežina ostaju očuvani do otvaranja pakovanja. Pakovanja: 60g ..
270.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard