Hills Prescription diet ID Low fat 360gr konzerva za pse

Hills Prescription diet ID Low fat 360gr konzerva za pse
Brend: HILLS
Kod proizvoda: 91224 ID 91225
Dostupnost: Na lageru
Cena: 560.00Din
Sa PDV-om: 560.00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Dodaj za poređenje

Hills Id Low Fat Canine 360g konzerva za pse

 

Potpuna, dijetetska hrana za odrasle pse sa probavnim smetnjama, koji dobro reaguju na hranu sa niskim sadržajem masti. Lako probavljiva, niskokalorična hrana, može se koristiti dugoročno radi lečenja gastrointestinalnih poremećaja i smanjenja rizika od ponovnog pojavljivanja. Klinički dokazano pomaže u oporavku probavnog trakta.

Preporučuje se za sve poremećaje koje imaju korist od hrane sa niskim nivoom masti, kao što su gastritis, enteritis, kolitis, pankreatitis, egzokrini pankreatitis, hiperlipidemija​. Ne preporučuje se štencima, mačićima i ženkama u graviditetu i laktaciji i psima koji zadržavaju natrijum.

Ova hrana takođe smanjuje rizik od nastajanja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala.

SASTAV: Meso i prerađevine životinjskog porekla, žitarice, prerađevine biljnog porekla, jaja i prerađevine od jaja, minerali, semenke, masti i ulja, povrće. Lako probavljivi sastojci: svinjska jetra, ćureća jetra, pirinač, kukuruz, sušena jaja.

ANALITIČKI SASTAV: Belančevine 6,4%, sadržaj masti 2,1%, sirova vlakna 0,68%, sirovi pepeo 1,5%, vlaga 74%, kalcijum 0,2%, fosfor 0,14%, natrijum 0,11%, kalijum 0,23%, magnezijum 0,02%.

DODACI/KG: nutritivni: vit E 589mg, gvožđe (E1) 29,7mg, jod (E2) 0,6mg, bakar (E4) 3,5mg, mangan (E5) 2,8mg, cink (E6) 38,8mg.

Preporuke za hranjenje: Trajanje hranjenja zavisi od trajanja bolesti, inicijalno 1-2 nedelje, u toku trajanja ili oporavka od akutnog proliva. U slučaju maldigestije, hraniti 3-12 nedelja. U slučaju hiperlipidemije, hraniti inicijalno 2 meseca, a doživotno u slučaju hronične insuficijencije gušterače.

Sveža voda treba uvek da bude dostupna. Čuvati od vlage, na suvom i hladnom mestu.

Pre početka upotrebe, preporučujemo da konsultujete veterinara.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2024
View Mobile / Standard