HILLS

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Hills Prescription Diet CD Multicare 12kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i kalc..
8,830.00Din 8,190.00Din
Hills Prescription Diet CD Multicare 2kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare 2kg   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i ..
2,750.00Din 2,140.00Din
Hills Prescription Diet CD Multicare 5kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i kalc..
5,880.00Din 4,650.00Din
Hills Prescription Diet DD 12kg
Hills Prescription Diet DD 12kg
-šifra artikla: 90848
Hill's Prescription Diet D/D 12kg- Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač 8250 din POZVATI!   Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana kako bi se izbjegl..
9,440.00Din 8,700.00Din
Hills Prescription Diet DD 2kg
Hills Prescription Diet DD 2kg
-šifra artikla: 90846
Hill's Prescription Diet D/D 2kg Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač 2kg 2300.00 din POZVATI!!! Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana kako bi se izbjeglo n..
3,220.00Din 2,140.00Din
Hills Prescription Diet DD 5kg
Hills Prescription Diet DD 5kg
-šifra artikla: 90847
Hill's Prescription Diet D/D 5kg Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač 5kg 5090 din  POZVATI!!!   Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana kako bi ..
6,890.00Din 5,090.00Din
Hills Prescription Diet ID Low Fat 1,5kg
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat 1.5kg   Neprimerni nivoi masti u krvi, nesposobnost prebacivanja proteina ili nedostatak varijabilnih enzima mogu uticati na varenje vašeg psa. Hill's-ovi nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu I / D kliničku hranu sa niskim sadržajem masti posebno formulisani kako bi podržali digestivno zdravlje vašeg psa. Zapravo, I / D Low Fat je klinički dokazana ishrana za smirenje procesa u digestivnom traktu. Ključne prednosti Veoma sv..
2,300.00Din 1,770.00Din
Hills Prescription Diet ID Low Fat 12kg
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat 12kg   Neprimerni nivoi masti u krvi, nesposobnost prebacivanja proteina ili nedostatak varijabilnih enzima mogu uticati na varenje vašeg psa. Hill's-ovi nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu I / D kliničku hranu sa niskim sadržajem masti posebno formulisani kako bi podržali digestivno zdravlje vašeg psa. Zapravo, I / D Low Fat je klinički dokazana ishrana za smirenje procesa u digestivnom traktu. Ključne prednosti Veoma sva..
9,780.00Din 8,700.00Din
Hills Prescription Diet JD 12kg
Hills Prescription Diet JD 12kg
-šifra artikla: 90853
Hill's Prescription Diet J/D 12kg   Poboljšanje pokretljivosti vašeg psa je jednostavno kao i ishrana pravom hranom. Hill's Prescription Diet j / d pomaže vašem psu da bolje hoda i skoče skoro za samo 21 dan i predstavlja potpunu i uravnoteženu hranu koja je potrebna vašem psu. Ključne prednosti Terapeutski nivo omega-3 masnih kiselina Obogaćen sa glukozaminom i hondroitin sulfatom Kontrolisane kalorije i dodati L-karnitin Klinički dokazani antioksidanti NUTRITIVNE INFORM..
9,700.00Din 8,532.00Din
Hills Prescription Diet JD 2kg
Hills Prescription Diet JD 2kg
-šifra artikla: 90851
Hill's Prescription Diet J/D 2kg   Poboljšanje pokretljivosti vašeg psa je jednostavno kao i ishrana pravom hranom. Hill's Prescription Diet j / d pomaže vašem psu da bolje hoda i skoče skoro za samo 21 dan i predstavlja potpunu i uravnoteženu hranu koja je potrebna vašem psu. Ključne prednosti Terapeutski nivo omega-3 masnih kiselina Obogaćen sa glukozaminom i hondroitin sulfatom Kontrolisane kalorije i dodati L-karnitin Klinički dokazani antioksidanti NUTRITIVNE INFORMA..
2,800.00Din 2,140.00Din
Hills Prescription Diet JD 5kg
Hills Prescription Diet JD 5kg
-šifra artikla: 90852
Hill's Prescription Diet J/D 5kg     Poboljšanje pokretljivosti vašeg psa je jednostavno kao i ishrana pravom hranom. Hill's Prescription Diet j / d pomaže vašem psu da bolje hoda i skoče skoro za samo 21 dan i predstavlja potpunu i uravnoteženu hranu koja je potrebna vašem psu. Ključne prednosti Terapeutski nivo omega-3 masnih kiselina Obogaćen sa glukozaminom i hondroitin sulfatom Kontrolisane kalorije i dodati L-karnitin Klinički dokazani antioksidanti NUTRIT..
6,600.00Din 4,800.00Din
Hills Prescription Diet JD reduced Calorie 12kg
Hill's Prescription Diet J/D Reduced Calorie 12kg   Visoka koncentracija omega-3 masnih kiselina koja umiruju tkiva i olakšavaju bolove. Visoka koncentracija eikozapentenojske kiseline, koja sa omega-3 masnim kiselinama pomaže u održavanju zdrave hrskavice. Visoka koncentracija glukozamina i hondroitina da bi se obezbedile gradivne materije za hrskavice. Visoka koncentracija L-karnitina za pretvaranje masti u energiju za održavanje optimalne težine. Umeren nivo masti i energije ka..
11,080.00Din 9,990.00Din
Hills Prescription Diet JD reduced Calorie 4kg
  Hill's Prescription Diet J/D Reduced Calorie 4kg   Visoka koncentracija omega-3 masnih kiselina koja umiruju tkiva i olakšavaju bolove. Visoka koncentracija eikozapentenojske kiseline, koja sa omega-3 masnim kiselinama pomaže u održavanju zdrave hrskavice. Visoka koncentracija glukozamina i hondroitina da bi se obezbedile gradivne materije za hrskavice. Visoka koncentracija L-karnitina za pretvaranje masti u energiju za održavanje optimalne težine. Umeren nivo masti i en..
6,680.00Din 4,940.00Din
Hills Prescription Diet KD 12kg
Hills Prescription Diet KD 12kg
-šifra artikla: 90858
Hill's Prescription Diet K/D 12kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak..
9,330.00Din 8,920.00Din
Hills Prescription Diet KD 2kg
Hills Prescription Diet KD 2kg
-šifra artikla: 90856
Hill's Prescription Diet K/D 2kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak ..
2,880.00Din 2,240.00Din
Hills Prescription Diet KD 5kg
Hills Prescription Diet KD 5kg
-šifra artikla: 90857
Hill's Prescription Diet K/D 5kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak ..
6,550.00Din 4,840.00Din
Hills Prescription Diet LD 2kg
Hills Prescription Diet LD 2kg
-šifra artikla: 90859
Hill's Prescription Diet L/D 2kg   Jetra ima neverovatnu sposobnost da se popravi i regeneriše, a ishrana igra vitalnu ulogu u ovom procesu. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu l / D, kliničku ishranu posebno formulisanu da podržavaju zdravlje jetre vašeg psa. Zapravo, l / D je formulisan pre svega da pomogne u zaštiti vitalne funkcije jetre. Ključne prednosti Umereni nivoi visokokvalitetnih proteina Visok nivo L-karnitina i L-arginina Odgovarajuć..
2,870.00Din 2,230.00Din
Hills Prescription Diet LD 5kg
Hills Prescription Diet LD 5kg
-šifra artikla: 90860
Hill's Prescription Diet L/D 5kg   Jetra ima neverovatnu sposobnost da se popravi i regeneriše, a ishrana igra vitalnu ulogu u ovom procesu. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu l / D, kliničku ishranu posebno formulisanu da podržavaju zdravlje jetre vašeg psa. Zapravo, l / D je formulisan pre svega da pomogne u zaštiti vitalne funkcije jetre. Ključne prednosti Umereni nivoi visokokvalitetnih proteina Visok nivo L-karnitina i L-arginina Odgovarajuć..
6,620.00Din 4,890.00Din
Hills Prescription Diet Mačke C-D Multicare Okeanska riba 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke C/D Multicare Okeanska riba 1.5kg Zdrava bešika počinje sa pravom ravnotežom vitalnih hranljivih materija. Prekomerni minerali mogu podstaći stvaranje kristala u urinu, što može dovesti do stvaranja kamenca u bešiki. Oni mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju brigu veterinara. Odličnog ukusa, Hill's Prescription Diet c / d Multicare suva hrana razvili su nutricionisti i veterinari kako bi pomogli u zdravlju mačijeg urinarno..
2,190.00Din 1,870.00Din
Hills Prescription Diet Mačke C-D Multicare Piletina 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke C/D Multicare Piletina 1.5kg   Zdrava bešika počinje sa pravom ravnotežom vitalnih hranljivih materija. Prekomerni minerali mogu podstaći stvaranje kristala u urinu, što može dovesti do stvaranja kamenca u bešiki. Oni mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju brigu veterinara. Odličnog ukusa, Hill's Prescription Diet c / d Multicare suva hrana razvili su nutricionisti i veterinari kako bi pomogli u zdravlju mačijeg urina..
2,190.00Din 1,870.00Din
Hills Prescription Diet Mačke I-D 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke ID 1,5kg   Poremećaji u varenju, alergije na hranu ili nedostatak raznih enzima mogu uticati na digestivno zdravlje vaše mačke. Efikasna probava je od suštinskog značaja za vašu mačku da može da gradi i popravi tkiva i dobije energiju, pa je iz tih razloga važno hraniti hranu koja je formulirana kako bi pomogla u podršci digestivnom zdravlju. Hills-ovi nutricionisti i veterinari razvili su i / i kliničku hranu na recept, posebno formulisanu da podržavaju..
2,590.00Din 2,050.00Din
Hills Prescription Diet Mačke K-D 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke K/D 1.5kg -Piletina Hill's Prescription Diet k / d bubrežna dijeta sa piletinom za mačke je hrana koja je klinički dokazana i koja može pomoći u transformaciji života vašeg ljubimca. Kako životinje stare, može doći do oštećenja tkiva bubrega, što utiče na ulogu bubrega kako bi ispravno funkcionisala i filtrirala toksine i otpadala iz krvi. Nepovratan je i dovede do daljeg gubitka funkcije bubrega. Ovo takođe može smanjiti njihov apetit, što bi na kraju moglo ..
2,520.00Din 2,240.00Din
Hills Prescription Diet Mačke L-D 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke L/D 1.5kg   Smanjenje količine natrijuma koji sprečava zadržavanje fluida u organizmu kod srčanih oboljenja Visok nivo taurina održava normalnu funkciju srčanog mišića. Koristi se za mačke sa poremećajima funkcije jetre: Veoma svarljivi i smanjeni nivo proteina za smanjenje opterećenja na jetru Dodat je L-karnitin kako bi sprečio nastanak masti u jetri. Povećana količina cinka i vitamina K kako bi se smanjili nedostaci ovih materija koji m..
2,590.00Din 2,185.00Din
Hills Prescription Diet Mačke Metabolic 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke Metabolic 1.5kg Kao i kod ljudi, skoro 50% populacije kućnih ljubimaca ima prekomernu težinu. Čak i mala dodatna težina može uticati na kvalitet života ljubimca i odnos sa porodicom, jer ta dodatna težina može smanjiti vrijeme igre, uticati na pokretljivost i uticati na opšte zdravlje vaše mačke. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su metaboličku kliničku ishranu, specijalno formulisanu da podržavaju upravljanje težinom vaše mačke. Zapravo, 88% kućnih ..
2,700.00Din 2,230.00Din
Hills Prescription Diet Mačke S-D 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke S/D 1.5kg Kamenje mokraćne bešike su kolekcija mineralnih kristala koja se kombinuju u urinarnom traktu. Oni mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju brigu o veterinaru. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su kliničku ishranu na recept za dijetu kako bi podržali zdravlje maca u urinima. U stvari, s / d se klinički testira da rastvori STRUVITNO kamenje za samo 6 dana. Ključne prednosti Klinički testirano da rastv..
2,710.00Din 2,140.00Din
Hills Prescription Diet Metabolic mini 1,5kg
Hills Prescription Diet Metabolic mini 1.5kg   Hills Prescription Diet metabolic mini nudi širok spektar klinički dokazanih proizvoda za nutricionističku podršku ili specifične potrebe prehrane malih rasa. Klinički dokazano da sigurno obezbedi 28% gubitaka telesne masti za 2 meseca kod pasa * i da izbegne povraćaj tijela nakon programa za smanjenje telesne mase. * Održava efikasnu i sigurnu stopu do 1-2% gubitka telesne težine nedeljno tokom perioda gubitka težine. Ishrana Meta..
2,940.00Din 2,240.00Din
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 1,5kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 1.5kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masn..
2,800.00Din 1,920.00Din
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 12kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 12kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masni..
10,320.00Din 9,710.00Din
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 4kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 4kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masnih..
5,880.00Din 4,630.00Din
Hills Prescription Diet TD Mini 3kg
Hill's Prescription Diet T/D Mini 3kg   Nedavne studije pokazale su da postoji povezanost između oralnog zdravlja i sistemskih opštih zdravstvenih problema koja utiču na bubrege, srce i metaboličke sisteme. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu T / d kliničkog ishrana posebno formulisani da podržavaju zdravlje vašeg psa. U stvari, T / d Small Bites je klinički dokazana ishrana kako bi se smanjili plakovi, mrlje i tartar u psi koji teže manje od 10kg Ključne..
4,390.00Din 3,480.00Din
Hills Prescription Diet UD 12kg
Hills Prescription Diet UD 12kg
-šifra artikla: 90867
Hill's Prescription Diet U/D 12kg   Kamenci mokraćne bešike su kolekcija mineralnih kristala koja se kombinuju u urinarnom traktu. Hrana koju vaš pas jede igra važnu ulogu u njegovom ili njenom sveukupnom zdravlju, Hill's nutricionisti i veterinari su razvili ishrani Urinari Care Original Dri Dog, specijalno formulisanu da pomognu u podržavanju urinarnog zdravlja vašeg psa. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi visokokvalitetnog, visoko svarljivog proteina Nizak natrijum i kalc..
12,230.00Din 9,820.00Din
Hills Prescription Diet UD 5kg
Hills Prescription Diet UD 5kg
-šifra artikla: 90866
Hill's Prescription Diet U/D   Kamenci mokraćne bešike su kolekcija mineralnih kristala koja se kombinuju u urinarnom traktu. Hrana koju vaš pas jede igra važnu ulogu u njegovom ili njenom sveukupnom zdravlju, Hill's nutricionisti i veterinari su razvili ishrani Urinari Care Original Dri Dog, specijalno formulisanu da pomognu u podržavanju urinarnog zdravlja vašeg psa. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi visokokvalitetnog, visoko svarljivog proteina Nizak natrijum i kalcijum ..
6,820.00Din 5,050.00Din
Hills Science Diet Hairball Control 1.5kg
Hill's Science Diet Hairball Control 1.5kg   Hill's Science Diet Adult Hairball Control pruža vašem četveronožnom prijatelju odličnu ishranu za dug i srećan život. Napravljen od zdravih sastojaka kao što je piletina, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg kućnog ljubimca, smanjio pojavu loptica dlake i podržao zdravlje unutrašnjeg organa. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranlji..
1,650.00Din
Hills Science Diet Indoor 1.5kg
Hills Science Diet Indoor 1.5kg
-šifra artikla: 90891
Hill's Science Diet Indoor 1.5kg   Hill's Science Diet Adult Indoor Cat, pruža svom četverogodišnjem prijatelju koji živi u kući odličnu hranu za dug i srećan život. Napravljen od zdravih sastojaka kao što je piletina, ovaj hranjivi recept je uravnotežen da zadovolji potrebe vašeg ljubimca i promoviše zdravo, optimalno varenje. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materija koji premašuju industrijske st..
1,670.00Din
Hills Science Diet Kitten Piletina 2kg
Hill's Science Diet Kitten Piletina 2kg   Hill's Science Diet Kitten sa mesom piletineobezbeđuje vašeg četverogodišnjeg prijatelja odličnom ishranom za degustaciju za dug i srećan život. Napravljen od pogodnih sastojaka kao što je meso tune, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg ljubimca i podržao zdrav razvoj mozga i očiju. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materija k..
2,150.00Din
Hills Science Diet Kitten Piletina 400gr
Hill's Science Diet Kitten Piletina 400gr   Hill's Science Diet Kitten sa mesom piletine obezbeđuje vašeg četverogodišnjeg prijatelja odličnom ishranom za degustaciju za dug i srećan život. Napravljen od pogodnih sastojaka kao što je meso tune, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg ljubimca i podržao zdrav razvoj mozga i očiju. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materij..
525.00Din
Hills Science Diet Kitten Tuna 2kg
Hills Science Diet Kitten Tuna 2kg
-šifra artikla: 90875
Hill's Science Diet Kitten Tuna 2kg   Hill's Science Diet Kitten sa mesom tune obezbeđuje vašeg četverogodišnjeg prijatelja odličnom ishranom za degustaciju za dug i srećan život. Napravljen od pogodnih sastojaka kao što je meso tune, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg ljubimca i podržao zdrav razvoj mozga i očiju. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materija koji pre..
2,150.00Din
Hills Science Diet Kitten Tuna 400gr
Hill's Science Diet Kitten Tuna 400gr   Hill's Science Diet Kitten sa mesom tune obezbeđuje vašeg četverogodišnjeg prijatelja odličnom ishranom za degustaciju za dug i srećan život. Napravljen od pogodnih sastojaka kao što je meso tune, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg ljubimca i podržao zdrav razvoj mozga i očiju. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materija koji p..
525.00Din
Hills Science Diet Mačke sa tunom 400gr
Hills Science Diet sa tunom 400gr   Hills Science Plan Optimal Care Care Adult Cat Food sa mesom tune specijalno formulisana hrana za mačke dizajnirana da zadovolji nutritivne potrebe vaše odrasle mačke, kako bi joj pomogla da ostane zdrava i jaka. Napravljen od visoko kvalitetnih sastojaka, Hills Science Plan Optimal Care Adult Cat Food sadrži: Visokokvalitetni proteini - da podržavaju jake mišiće; Minerali - da bi pomogli u povećanju ukupnog zdravlja; sa dodatkom kalcijum..
430.00Din
Hills Science Diet sa piletinom 10kg
Hills Science Diet sa piletinom 10kg   Hills Science Plan Optimal Care Care Adult Cat Food sa piletinom je specijalno formulisana hrana za mačke dizajnirana da zadovolji nutritivne potrebe vaše odrasle mačke, kako bi joj pomogla da ostane zdrava i jaka. Napravljen od visoko kvalitetnih sastojaka, Hills Science Plan Optimal Care Adult Cat Food sadrži: Visokokvalitetni proteini - da podržavaju jake mišiće; Minerali - da bi pomogli u povećanju ukupnog zdravlja; sa dodatkom kal..
6,720.00Din
Hills Science Diet sa piletinom 400gr
Hills Science Diet sa piletinom 400gr   Hills Science Plan Optimal Care Care Adult Cat Food sa piletinom je specijalno formulisana hrana za mačke dizajnirana da zadovolji nutritivne potrebe vaše odrasle mačke, kako bi joj pomogla da ostane zdrava i jaka. Napravljen od visoko kvalitetnih sastojaka, Hills Science Plan Optimal Care Adult Cat Food sadrži: Visokokvalitetni proteini - da podržavaju jake mišiće; Minerali - da bi pomogli u povećanju ukupnog zdravlja; sa dodatkom ka..
430.00Din
Hills Science Diet sa tunom 2kg
Hills Science Diet sa tunom 2kg
-šifra artikla: 90896
Hills Science Diet sa tunom 2kg   Hills Science Plan Optimal Care Care Adult Cat Food sa mesom tune specijalno formulisana hrana za mačke dizajnirana da zadovolji nutritivne potrebe vaše odrasle mačke, kako bi joj pomogla da ostane zdrava i jaka. Napravljen od visoko kvalitetnih sastojaka, Hills Science Plan Optimal Care Adult Cat Food sadrži: Visokokvalitetni proteini - da podržavaju jake mišiće; Minerali - da bi pomogli u povećanju ukupnog zdravlja; sa dodatkom kalcijuma ..
1,870.00Din
Hills Science Diet sa zečetinom 400gr
Hills Science Diet sa zečetinom 400gr   Hills Science Plan Optimal Care Care Adult Cat Food sa mesom zeca je specijalno formulisana hrana za mačke dizajnirana da zadovolji nutritivne potrebe vaše odrasle mačke, kako bi joj pomogla da ostane zdrava i jaka. Napravljen od visoko kvalitetnih sastojaka, Hills Science Plan Optimal Care Adult Cat Food sadrži: Visokokvalitetni proteini - da podržavaju jake mišiće; Minerali - da bi pomogli u povećanju ukupnog zdravlja; sa dodatkom k..
430.00Din
Hills Science Diet Sensitive Stomach 1.5kg
Hill's Science Diet Sensitive Stomach 1.5kg   Hill's Science Diet Sensitive Stomach vam pruža vašem četveronožnom prijatelju odličnu ishranu za dug i srećan život. Napravljen od zdravih sastojaka kao što su ukusni pirinač i jaja, ovaj hranjivi recept je uravnotežen da zadovolji potrebe vašeg ljubimca,da održava i promoviše zdravu kožu i dlaku. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava stroge zahteve za čistoću i sadržaj hranljivih materija koji premašuju..
1,640.00Din
Hills Science Diet Sterilised young 1.5kg
Hill's Science Diet Sterilised young 1.5kg   Hill's Science Diet Sterilised young, hrana za odrasle sterilisane mačke do 7 godina sa mesom tune je specijalno formulisana hrana da zadovolji jedinstvene nutritivne potrebe sterilisanih mačaka. Ova formulacija hrane pomaže u održavanju mišićne mase i zdravih mokraćnih puteva. Napravljen od visokokvalitetnih sastojaka, uključujući vitamine i minerale, Hills Science Diet za mlađe odrasle sterilizovane mačka do 7 godina sa mesom tune..
1,740.00Din
Hills Science Diet Urinary&Hairball Control 1.5 kg
Hill's Science Diet Urinary&Hairball Control 1.5 kg Hill's Science Diet Adult Urinary Hairball Control Cat Food je ukusna suva hrana od prave piletine i svih prirodnih sastojaka koji su specijalno formulisani za odrasle mačke. Ovaj recept podržava zdravlje urinarnog sistema vašeg ljubimca obezbeđivanjem optimalnih nivoa magnezijuma. Infekcije urinarnog trakta su najčešće patološko stanje kod mačaka, pa je prevencija ključna za održavanje zdravlja vaše mačke. Kao funkcionalna hrana, formu..
1,650.00Din
Hills Science Plan 7+ Mature-Senior medium 12kg
Hills Science Plan 7+ Mature/Senior medium 12kg Hrana za starije pse od 7 godina pruža precizno balansiranu hranu koja se lako može varati kako bi promovisala vitalnost. Ishrana za obnovu energije Klinički dokazana antioksidativna aktivnost Bez veštačkih boja, ukusa ili konzervansa Sinergijska kombinacija ključnih hranljivih materija promoviše vitalnost Klinički dokazana antioksidativna mešavina sa vitaminima C + E za potporu zdravom imunološkom sistemu Prirodni, visokokvalitetn..
7,620.00Din 6,480.00Din
Hills science Plan Adult Large 12kg
Hill's Science Plan Adult Large 12kg   Hill's Science Plan Adult Large sa piletinom je formulisana za optimalnu zglobnu i mišićnu podršku, za velike rase pasa. Klinički dokazani antioksidanti, glukozamin i hondroitin iz prirodnih izvora. Ključne prednosti Podržava spojeve sa glukozaminom i hondroitinom iz prirodnih izvora. Uz visokokvalitetne proteine za podupiranje mišića. Veoma svarljivi sastojci za optimalnu apsorpciju hranljivih materija. Izrađeni od visokokvalitetnih sasto..
6,912.00Din 5,840.00Din
Hills science Plan Adult Medium piletina 12kg
Hills Science Plan Adult Medium piletina 12kg Za male i srednje odrasle pse koji su umjereno aktivni, od 1 godine do 7 godina Hill's Science Plan Canine Adult Medium sa piletinom za odrasle pse srednjih rasa je formulisan kako bi podržao vitke mišiće i zdrave vitalne organe, uz klinički dokazane antioksidante, proteine i omega 3. Sastav: Piletina: kukuruz, pšenica, piletina (26%) i ćuretina, životinjska mast, digest, gluten kukuruza, ulje soje, minerali, sušena repa pulpa, laneno s..
6,912.00Din 5,840.00Din
Hills science Plan Adult Mini 7kg
Hills science Plan Adult Mini 7kg
-šifra artikla: 90834
Hill's science Plan Adult Mini 7kg Hill's Science Plan Canine Adult Mini sa piletinom je formulisan da podrži vitke mišiće i zdrave,vitalne organe pasa koji vole manje granule. Uz klinički dokazane antioksidante, proteine i omega 3. Sastojci: Piletina (26%), ćuretina, pirinač, kukuruz, sojino brašno, životinjska mast, glutena kukuruza, ulje soje, minerali, sušena repa pulpa, laneno seme, vitamini, elementi u tragovima i beta-karoten. Sa prirodnim antioksidantom (mešanim tokoferolima). ..
4,725.00Din 4,380.00Din
Hills Science Plan Mature 7+ Mini 7,5kg
Hill's Science Plan Mature 7+ Mini 7.5kg Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Active Longeviti Mini sa piletinom je formulisan da održi mobilnost i zdrave vitalne organe. Za pse koji vole manje granile. Klinički dokazani antioksidanti,glukozamin i hondroitin iz prirodnih izvora. Zajednička i mobilna podrška sa glukozaminom i hondroitinom iz prirodnih izvora. Održava zdrave vitalne organe sa uravnoteženim nivoima natrijuma i fosfora. Veoma svarljivi sastojci za optimalnu apsorpciju hranlji..
5,800.00Din 4,660.00Din
Hills Science Plan Mature Large 7+ 12kg
Hill's Science Plan Mature Large 12kg   Hill's Science Plan Mature Large Active Longeviti za pse velikih rasa starijih od 5 godina sa piletinom je formulisana tako da održava mobilnost, vitke mišiće i zdravlje organa. Sa klinički dokazanim antioksidansima i L-karnitinom. Ključne prednosti Zajednička i mobilna podrška glukozaminom i hondroitinom iz prirodnih izvora. Održava zdrave vitalne organe sa uravnoteženim nivoima natrijuma i fosfora. Podržava vitke mišiće sa visokokvalit..
7,620.00Din 6,480.00Din
Hills Science Plan puppy Large 11kg
Hill's Science Plan Puppy Large 11kg   Hill's Science Plan Puppy Large je formulisana za zdrav razvoj skeleta kod štenaca velikih pasmina. Sa klinički dokazanim antioksidantima i optimalnim mineralnim nivoima. Ključne prednosti Sa optimalnim mineralnim nivoima za zdrav razvoj skeleta. Sa kvalitetnim proteinima i L-karnitinom za potpuno izgrađene mišiće. Klinički dokazani antioksidanti za zdrav imunološki sistem. Izrađeni od visokokvalitetnih sastojaka za odličan ukus. 100% garan..
6,930.00Din 6,090.00Din
Hills Science Plan puppy mini 7,5kg
Hill's Science Plan Puppy Mini 7.5kg   Hill's Science Plan Puppy Mini piletina je formulisana da podržava imunitet i mobilnost, za štence malih rasa kao i one koji više vole manje granule. Sa klinički dokazanim antioksidantima i DHA.   Ključne prednosti: Klinički dokazani antioksidanti za zdrav imunološki sistem. Sa omega-3 i optimalnim mineralnim nivoima za pokretljivost i razvoj skeleta. Visoko kvalitetni sastojci za nežno, zdravo varenje i odličan ukus. 100% garantovano..
5,535.00Din 4,725.00Din
Hills Science Plan Small & Miniature Adult 1,5kg
Hill's Science Plan Small & Miniature Adult 1.5kg Science Plan Canine Adult Small & Miniature je formulisan da podrži oralnu zdravlje, zdravu kožu i zdravo varenje malih pasa. Sa visokim nivoom klinički dokazanih antioksidanata i prirodnih sastojaka, sa dodatkom vitamina i minerala. Klinički dokazani antioksidanti koji podržavaju imunitet u zdravom dugom životu • Hranljive granule sa antioksidansima koji podržavaju oralno zdravlje • Premium prehrana za zdravu kožu i mekanu, s..
1,600.00Din 1,450.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2019
View Mobile / Standard