HILLS

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Hill's Prescription diet CD 156gr
Hill's Prescription diet CD 156gr
-šifra artikla: 90969
Hill's Prescription diet C/D 156gr   C/D Multicare Feline sa piletinom je kompletna dijetalna hrana za odrasle mačke kako bi se sprečilo ponavljanje struvitnih kamenaca (uzrok bolesti donjeg urinarnog trakta, FLUTD). Ova hrana zakišeljuje urin i sadrži nizak nivo magnezijuma.   UPUTSTVO ZA HRANJENJE: Hranite isključivo ovom hranom. Pre upotrebe preporučuje se potražiti veterinarski savet. Preporučeno vreme upotrebe: u početku do 6 meseci i nastavak upotrebe prema mišljenju..
245.00Din
Hill's Prescription diet CD 370gr
Hill's Prescription diet CD 370gr
-šifra artikla: 90963
Hill's Prescription diet C/D 370 g   INDIKACIJA Struvitna urolitijaza (prevencija i recidivi) NIJE NAMENJENO : -Mačke. -Štenad. -Dojilje i kuje u laktaciji. -Psi kojima se daju istovremeni zakiseljivači mokraće. -Psi sa: nestruvitnom urolitijazom, hiperlipidemijom ili pankreatitisom (takođe sa istorijom ili povećanim rizikom od pankreatitisa).   DODATNE INFORMACIJE   Eliminišite infekciju urinarnog trakta (infekcija organizmima koji proizvo..
375.00Din
Hill's Prescription diet DD 370gr
Hill's Prescription diet DD 370gr
-šifra artikla: 90964
Hill's Prescription diet D/D 370gr   Hrana za pse sa pačetinom je kompletna dijetska hrana za pse koja se preporučuje u slučaju netolerancije na sastojke i hranljive sastojke i kao podrška zdravlju kože u slučaju dermatoza i povećanog gubitka kose kod odraslih pasa.   Ova dijetna hrana sastoji se od posebno odabranih izvora proteina i ugljenih hidrata sa visokim sadržajem esencijalnih masnih kiselina.   UPUTSTVO ZA HRANJENJE: Hranite isključivo ovom hranom. Pre ..
360.00Din
Hill's Prescription Diet ID 12kg veterinarska hrana za pse
Hill's Prescription Diet I/d 12kg veterinarska hrana za pse   Mnogo toga može negativno uticati na zdravlje vašeg psa na varenje, a kada vaš pas digestivno uznemiri, to je potpuno neprijatno iskustvo za sve uključene. Dobra vest je da svom psu možete pomoći da se oseća bolje hranom koja je formulisana da pruži potrebnu negu za varenje. Hill’s® nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet I/d, kliničku ishranu posebno formulisanu da pomogne u rešavanju digestivnih tegob..
10,050.00Din
Hill's Prescription diet ID 156gr
Hill's Prescription diet ID 156gr
-šifra artikla: 90972
Hill's Prescription diet I/D 156gr   Potpuna, dijetetska hrana za mačke za smanjenje akutnih poremećaja resorpcije creva, probavne smetnje (maldigestija) i hronične insuficijencije pankreasa. Sadrži povećani nivo elektrolita, lako svarljivih supstanci i nizak nivo masti.   SASTAV: meso i prerađeni proizvodi, žitarice, ekstrakt biljnih proteina, masti i ulja, prerađeni proizvodi od povrća, minerali. Lako svarljivi sastojci: svinjska jetra, piletina, pirinčano brašno. ..
245.00Din
Hill's Prescription diet ID 370gr
Hill's Prescription diet ID 370gr
-šifra artikla: 90966
Hill's Prescription diet I/D 370gr   Kompletna dijetetska hrana za pse, preporučuje se u slučaju akutnih crevnih poremećaja, poremećaja varenja, egzokrine insuficijencije pankreasa i akutne insuficijencije pankreasa. Ova dijetna hrana ima povećani nivo elektrolita, visoko svarljivih sastojaka i nizak nivo masti.   UPUTSTVO ZA HRANJENJE: Hranite isključivo ovom hranom. Pre upotrebe i / ili dalje upotrebe, preporučljivo je potražiti veterinarski savet. Nahranite preporu..
500.00Din
Hill's Prescription Diet ID 5kg veterinarska hrana za pse
Hill's Prescription Diet I/d 5kg veterinarska hrana za pse   Mnogo toga može negativno uticati na zdravlje vašeg psa na varenje, a kada vaš pas digestivno uznemiri, to je potpuno neprijatno iskustvo za sve uključene. Dobra vest je da svom psu možete pomoći da se oseća bolje hranom koja je formulisana da pruži potrebnu negu za varenje. Hill’s® nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet I/d, kliničku ishranu posebno formulisanu da pomogne u rešavanju digestivnih tegoba..
5,540.00Din
Hill's Prescription diet KD 156gr
Hill's Prescription diet KD 156gr
-šifra artikla: 90971
Hill's Prescription diet K/D 156gr   Kompletna, dijetetska hrana za mačke sa piletinom koja podržava rad bubrega u slučaju hroničnog ili privremenog zatajenja. Sadrži nizak nivo fosfora i ograničeni nivo proteina, ali visokog kvaliteta.   SASTAV: meso i proizvodi životinjskog porekla, žitarice, jaja i proizvodi od jaja, ulja i masti, minerali, proizvodi biljnog porekla. Izvori proteina: svinjska jetra, piletina, jaja.   ANALITIČKI SASTAV: proteini 8,6%, sadržaj..
235.00Din
Hill's Prescription diet KD 370gr
Hill's Prescription diet KD 370gr
-šifra artikla: 90965
Hill's Prescription diet K/D 370gr   Potpuna vlažna dijetska hrana za podršku funkciji bubrega u slučaju hronične ili akutne bubrežne insuficijencije kod odraslih pasa. Sadrži nizak nivo fosfora i ograničeni nivo visokokvalitetnih proteina. Uputstva za hranjenje: Hranite samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara pre početka i / ili produženja upotrebe. Preporučeno trajanje hranjenja: u početku do 6 meseci (2 do 4 nedelje u slučaju akutne bubrežne insuficijencije). ..
420.00Din
Hill's Prescription diet SD 156gr
Hill's Prescription diet SD 156gr
-šifra artikla: 90970
Hill's Prescription diet S/D 156gr   Hill’s s/d je kompletna dijetna hrana za mačke koja pomaže topljenju struvitnih kamenaca. Ova hrana zakiseljuje urin i sadrži nizak nivo magnezijuma i uravnoteženu količinu visokokvalitetnih proteina. Razvijen je za nutricionistički tretman mačaka sa poremećajima urinarnog trakta. Poremećaji urinarnog sistema često su uzrokovani stvaranjem kristala i kamena na bazi minerala u urinarnom sistemu. Ovi kamenčići i kristali mogu da izazovu nelago..
235.00Din
Hill's Science Plan Puppy Small Mini 6kg hrana za štence
Hill's Science Plan Puppy Small Mini 6kg    Hill's Science Plan Puppy Mini piletina je formulisana da podržava imunitet i mobilnost, za štence malih rasa kao i one koji više vole manje granule. Sa klinički dokazanim antioksidantima i DHA.   Ključne prednosti: Klinički dokazani antioksidanti za zdrav imunološki sistem. Sa omega-3 i optimalnim mineralnim nivoima za pokretljivost i razvoj skeleta. Visoko kvalitetni sastojci za nežno, zdravo varenje i odličan ukus. 1..
4,428.00Din
Hills adult Large jagnjetina 14kg hrana za pse
Hills Adult Large Janjetina 14 kg Hills ADULT LARGE LAMB Jagnjetina (26%) i pirinač (5%) je potpuna hrana za velike i divovske pasmine (>25kg), od 1-5 godina. Formula osigurava zdravu kožu, sjajnu dlaku i lako je svarljiva. Ova formula osigurava preciznu nutricionističku ravnotežu; energije, vitamina i minerala. Bez dodanih konzervansa , pojačivača ukusa ili boja. UPUSTVO ZA HRANJENJE: Hraniti preporučenom dnevnom količinom; prilagodite količinu hrane kako bi odr..
8,442.00Din
Hills adult medium jagnjetina 14kg hrana za pse
Hill’s Science Plan Adult Jagnjetina 14kg hrana za pse Hill’s Science Plan Adult Advenced Fitnes Jagnjetina & Pirinač je hrana namenjena odraslim psima srednjih rasa  sa prosečnim dnevnim aktivnostima, telesne težine između 10 i 25 kilograma. Potpuno izbalansirana, bazirana na jagnjetini i pirinču, hrana je dizajnirana da zadovolji sve hranjive i energetske potrebe odraslih pasa između 1 i 7 godine života. Jedinstvena imunološka suplementarna formula (ISF) sadrži snažnu mešav..
8,757.00Din
Hills Derm Complete 12kg veterinarska hrana za pse
Hill's Derm Complete 12kg veterinarska hrana za pse  Potpuna suva dijeteta za podršku funkciji kože u slučaju dermatoza i prekomernog gubitka dlake i za smanjenje intolerancije i hranjive sastojke kod odraslih pasa. Ova dijetetska hrana sadrži visoke nivoe esencijalnih masnih kiselina, visok sadržaj linolne kiseline (LA) i skup eikosapentaenoinske kiseline (EPA) i dokosaheksaenske kiseline (DHA). Takođe sadrži ograničeni broj belančevina i izvora ugljenih hidrata. Sastojci..
11,620.00Din
Hills Derm Complete 2kg veterinarska hrana za pse
Hill's Derm Complete 2kg veterinarska hrana za pse  Potpuna suva dijeteta za podršku funkciji kože u slučaju dermatoza i prekomernog gubitka dlake i za smanjenje intolerancije i hranjive sastojke kod odraslih pasa. Ova dijetetska hrana sadrži visoke nivoe esencijalnih masnih kiselina, visok sadržaj linolne kiseline (LA) i skup eikosapentaenoinske kiseline (EPA) i dokosaheksaenske kiseline (DHA). Takođe sadrži ograničeni broj belančevina i izvora ugljenih hidrata. Sastojci:..
3,220.00Din
Hills Derm Defense 2kg veterinarska hrana za pse
Hills Derm Defense 2kg   Veterinarska dijeta Hill's Prescription Diet Derm Defence je posebno razvijena hrana za pse sa dermatozom ili prekomernim gubitkom dlake. Sadrži jedinstveni kompleks bioaktivnih supstanci i fitonutrijenata, koji podržavaju zdravlje kože i krzna. Kompleks jača kožnu barijeru i na taj način pomaže u smanjenju štetnih reakcija na alergene iz okoline. Sastojci mogu istovremeno imati hranjiv i umirujući učinak na kožu i dlaku.   Ukusan obrok sadrži 17% p..
2,790.00Din
Hills ID Presciption diet 2kg veterinarska hrana za pse
Hill's Prescription Diet I/d 2kg veterinarska hrana za pse   Mnogo toga može negativno uticati na zdravlje vašeg psa na varenje, a kada vaš pas digestivno uznemiri, to je potpuno neprijatno iskustvo za sve uključene. Dobra vest je da svom psu možete pomoći da se oseća bolje hranom koja je formulisana da pruži potrebnu negu za varenje. Hill’s® nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet I/d, kliničku ishranu posebno formulisanu da pomogne u rešavanju digestivnih tegoba..
2,780.00Din
Hills ID stress mini 1.5kg veterinarska hrana za pse
Hills ID Stress mini 1.5kg   Potpuna dijetetska hrana, preporuka u slučaju akutnih crevnih poremećaja, maldigestija i hroničnih poremećaja kod odraslih pasa kojima odgovara hrana sa smanjenom količinom masti. Ova dijetetska hrana ima povećani udeo elektrolita, visoko probavljive sastojke i nizak nivo masti. Baš kao i ljudi, neki psi doživljavaju stres koji može negativno uticati na njihovo celokupno zdravlje. Stres uzrokuje neravnotežu crevne mikroflore, što rezultuje probavnim smetnj..
2,250.00Din
Hills LD 12kg veterinarska hrana za pse
Hill's Prescription Diet L/D 2kg   Jetra ima neverovatnu sposobnost da se popravi i regeneriše, a ishrana igra vitalnu ulogu u ovom procesu. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu l / D, kliničku ishranu posebno formulisanu da podržavaju zdravlje jetre vašeg psa. Zapravo, l / D je formulisan pre svega da pomogne u zaštiti vitalne funkcije jetre. Ključne prednosti Umereni nivoi visokokvalitetnih proteina Visok nivo L-karnitina i L-arginina Odgovarajuć..
8,680.00Din
Hills Metabolic mini 6kg veterinarska hrana za pse
Hills Prescription Diet Metabolic mini 1.5kg   Hills Prescription Diet metabolic mini nudi širok spektar klinički dokazanih proizvoda za nutricionističku podršku ili specifične potrebe prehrane malih rasa. Klinički dokazano da sigurno obezbedi 28% gubitaka telesne masti za 2 meseca kod pasa * i da izbegne povraćaj tijela nakon programa za smanjenje telesne mase. * Održava efikasnu i sigurnu stopu do 1-2% gubitka telesne težine nedeljno tokom perioda gubitka težine. Ishrana Meta..
6,310.00Din
Hills prescription diet AD 156gr hrana za oporavak mačaka
Hills Prescription A/D 156gr hrana za oporavak mačaka   Potpuna vlažna dijetetska hrana za pse i mačke. Namijenjena je za oporavak od teške bolesti, nesreća, operacija i u slučaju jetrene lipidoze kod mačaka.  Ova dijetetska hrana ima visoku energetsku gustoću,visoke koncentracij esencijalnih hranjivih materija i visoko probavljive sastojke.   Prilikom oporavka od operacije, bolesti ili ozljede, mačke i psi mogu doživjeti značajne metaboličke promjene. Dok se nala..
330.00Din
Hills Prescription diet AD 156gr hrana za oporavak pasa
Hills Presciption diet A/D 156gr hrana za oporavak pasa   Potpuna vlažna dijetetska hrana za pse i mačke. Namijenjena je za oporavak od teške bolesti, nesreća, operacija i u slučaju jetrene lipidoze kod mačaka. Ova dijetetska hrana ima visoku energetsku gustoću, visoke koncentracije esencijalnih hranjivih tvari i visoko probavljive sastojke. Prilikom oporavka od operacije, bolesti ili ozljede, mačke i psi mogu doživjeti značajne metaboličke promjene. Dok se nalaze u ovim stresnim u..
350.00Din
Hills Prescription Diet CD Multicare 12kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i kalc..
8,980.00Din
Hills Prescription Diet CD Multicare 2kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare 2kg   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i ..
2,550.00Din
Hills Prescription Diet CD Multicare 5kg
Hill's Prescription Diet C/D Multicare   Kamenje u bešici predstavlja zbirku mineralnih kristala koji mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtijevaju intervencije veterinara. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu c / d Multicare kliničku ishranu posebno formulisanu kako bi podržali zdravlje vašeg psa i smanjili rizik od struvita i kalcijum oksalatnih kamenova. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi magnezijuma, fosfora i kalc..
4,790.00Din
Hills Prescription Diet DD 12kg
Hills Prescription Diet DD 12kg
-šifra artikla: 90848
Hill's Prescription Diet D/D 12kg- Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač - 9350 din POZVATI!   Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana kako bi se ..
9,350.00Din
Hills Prescription Diet DD 2kg
Hills Prescription Diet DD 2kg
-šifra artikla: 90846
Hill's Prescription Diet D/D 2kg Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač 2kg 2510.00 din POZVATI!!! Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana kako bi se izbjeglo n..
2,380.00Din
Hills Prescription Diet DD 5kg
Hills Prescription Diet DD 5kg
-šifra artikla: 90847
Hill's Prescription Diet D/D 5kg Patka i pirinač Opciono: D/d Losos i pirinač 5kg - 5490 din  POZVATI!!!   Može biti više razloga za svrab vašeg psa, uključujući osetljivost na hranu. Dobra vest je da većina kućnih ljubimaca sa ovim problemimakože može imati koristi jedino ako jede pravu hranu. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su dijetetsku hranu za dijetu, posebno formulisanu da podržavaju osjetljivost kože vašeg psa. D/ D je klinički testirana ishrana kako b..
5,490.00Din
Hills Prescription Diet ID Low Fat 1,5kg
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat 1.5kg   Neprimerni nivoi masti u krvi, nesposobnost prebacivanja proteina ili nedostatak varijabilnih enzima mogu uticati na varenje vašeg psa. Hill's-ovi nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu I / D kliničku hranu sa niskim sadržajem masti posebno formulisani kako bi podržali digestivno zdravlje vašeg psa. Zapravo, I / D Low Fat je klinički dokazana ishrana za smirenje procesa u digestivnom traktu. Ključne prednosti Veoma sv..
2,250.00Din
Hills Prescription Diet ID Low Fat 12kg
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat 12kg   Neprimerni nivoi masti u krvi, nesposobnost prebacivanja proteina ili nedostatak varijabilnih enzima mogu uticati na varenje vašeg psa. Hill's-ovi nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu I / D kliničku hranu sa niskim sadržajem masti posebno formulisani kako bi podržali digestivno zdravlje vašeg psa. Zapravo, I / D Low Fat je klinički dokazana ishrana za smirenje procesa u digestivnom traktu. Ključne prednosti Veoma sva..
9,500.00Din
Hills Prescription Diet JD 12kg
Hills Prescription Diet JD 12kg
-šifra artikla: 90853
Hill's Prescription Diet J/D 12kg   Poboljšanje pokretljivosti vašeg psa je jednostavno kao i ishrana pravom hranom. Hill's Prescription Diet j / d pomaže vašem psu da bolje hoda i skoče skoro za samo 21 dan i predstavlja potpunu i uravnoteženu hranu koja je potrebna vašem psu. Ključne prednosti Terapeutski nivo omega-3 masnih kiselina Obogaćen sa glukozaminom i hondroitin sulfatom Kontrolisane kalorije i dodati L-karnitin Klinički dokazani antioksidanti NUTRITIVNE INFORM..
9,450.00Din
Hills Prescription Diet JD 2kg
Hills Prescription Diet JD 2kg
-šifra artikla: 90851
Hill's Prescription Diet J/D 2kg   Poboljšanje pokretljivosti vašeg psa je jednostavno kao i ishrana pravom hranom. Hill's Prescription Diet j / d pomaže vašem psu da bolje hoda i skoče skoro za samo 21 dan i predstavlja potpunu i uravnoteženu hranu koja je potrebna vašem psu. Ključne prednosti Terapeutski nivo omega-3 masnih kiselina Obogaćen sa glukozaminom i hondroitin sulfatom Kontrolisane kalorije i dodati L-karnitin Klinički dokazani antioksidanti NUTRITIVNE INFORMA..
2,460.00Din
Hills Prescription Diet JD 5kg
Hills Prescription Diet JD 5kg
-šifra artikla: 90852
Hill's Prescription Diet J/D 5kg     Poboljšanje pokretljivosti vašeg psa je jednostavno kao i ishrana pravom hranom. Hill's Prescription Diet j / d pomaže vašem psu da bolje hoda i skoče skoro za samo 21 dan i predstavlja potpunu i uravnoteženu hranu koja je potrebna vašem psu. Ključne prednosti Terapeutski nivo omega-3 masnih kiselina Obogaćen sa glukozaminom i hondroitin sulfatom Kontrolisane kalorije i dodati L-karnitin Klinički dokazani antioksidanti NUTRIT..
5,280.00Din
Hills Prescription Diet JD reduced Calorie 12kg
Hill's Prescription Diet J/D Reduced Calorie 12kg   Visoka koncentracija omega-3 masnih kiselina koja umiruju tkiva i olakšavaju bolove. Visoka koncentracija eikozapentenojske kiseline, koja sa omega-3 masnim kiselinama pomaže u održavanju zdrave hrskavice. Visoka koncentracija glukozamina i hondroitina da bi se obezbedile gradivne materije za hrskavice. Visoka koncentracija L-karnitina za pretvaranje masti u energiju za održavanje optimalne težine. Umeren nivo masti i energije ka..
10,740.00Din
Hills Prescription Diet JD reduced Calorie 4kg
  Hill's Prescription Diet J/D Reduced Calorie 4kg   Visoka koncentracija omega-3 masnih kiselina koja umiruju tkiva i olakšavaju bolove. Visoka koncentracija eikozapentenojske kiseline, koja sa omega-3 masnim kiselinama pomaže u održavanju zdrave hrskavice. Visoka koncentracija glukozamina i hondroitina da bi se obezbedile gradivne materije za hrskavice. Visoka koncentracija L-karnitina za pretvaranje masti u energiju za održavanje optimalne težine. Umeren nivo masti i en..
5,330.00Din
Hills Prescription Diet KD 12kg
Hills Prescription Diet KD 12kg
-šifra artikla: 90858
Hill's Prescription Diet K/D 12kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak..
9,680.00Din
Hills Prescription Diet KD 2kg
Hills Prescription Diet KD 2kg
-šifra artikla: 90856
Hill's Prescription Diet K/D 2kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak ..
2,480.00Din
Hills Prescription Diet KD 5kg
Hills Prescription Diet KD 5kg
-šifra artikla: 90857
Hill's Prescription Diet K/D 5kg   Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu k / d, kliničku ishranu koja podržava funkciju bubrega bolesnog psa i pomaže u održavanju mišićne mase. Uloga bubrega jeste filtriranje otpada i toksina iz krvi i održavanje normalne ravnoteže tečnosti i minerala unutar tela. Sa starošću može doći do oštećenja tkiva bubrega. Ovaj proces je nepovratan i dovodi do daljeg gubitka funkcije bubrega. Bolesni psi mogu takođe doživeti gubitak ..
5,280.00Din
Hills Prescription Diet LD 2kg
Hills Prescription Diet LD 2kg
-šifra artikla: 90859
Hill's Prescription Diet L/D 2kg   Jetra ima neverovatnu sposobnost da se popravi i regeneriše, a ishrana igra vitalnu ulogu u ovom procesu. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu l / D, kliničku ishranu posebno formulisanu da podržavaju zdravlje jetre vašeg psa. Zapravo, l / D je formulisan pre svega da pomogne u zaštiti vitalne funkcije jetre. Ključne prednosti Umereni nivoi visokokvalitetnih proteina Visok nivo L-karnitina i L-arginina Odgovarajuć..
2,490.00Din
Hills Prescription Diet LD 5kg
Hills Prescription Diet LD 5kg
-šifra artikla: 90860
Hill's Prescription Diet L/D 5kg - opciono L/D 12kg -8160 dinara. Pozvati!! Jetra ima neverovatnu sposobnost da se popravi i regeneriše, a ishrana igra vitalnu ulogu u ovom procesu. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su recept za ishranu l / D, kliničku ishranu posebno formulisanu da podržavaju zdravlje jetre vašeg psa. Zapravo, l / D je formulisan pre svega da pomogne u zaštiti vitalne funkcije jetre. Ključne prednosti Umereni nivoi visokokvalitetnih proteina Visok nivo L-..
5,280.00Din
Hills Prescription Diet Mačke C-D Multicare Okeanska riba 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke C/D Multicare Okeanska riba 1.5kg Zdrava bešika počinje sa pravom ravnotežom vitalnih hranljivih materija. Prekomerni minerali mogu podstaći stvaranje kristala u urinu, što može dovesti do stvaranja kamenca u bešiki. Oni mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju brigu veterinara. Odličnog ukusa, Hill's Prescription Diet c / d Multicare suva hrana razvili su nutricionisti i veterinari kako bi pomogli u zdravlju mačijeg urinarno..
2,160.00Din
Hills Prescription Diet Mačke C-D Multicare Piletina 0.4kg
Hill's Prescription Diet Mačke C/D Multicare Piletina 0.4kg   Zdrava bešika počinje sa pravom ravnotežom vitalnih hranljivih materija. Prekomerni minerali mogu podstaći stvaranje kristala u urinu, što može dovesti do stvaranja kamenca u bešiki. Oni mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju brigu veterinara. Odličnog ukusa, Hill's Prescription Diet c / d Multicare suva hrana razvili su nutricionisti i veterinari kako bi pomogli u zdravlju mačijeg urina..
685.00Din
Hills Prescription Diet Mačke C-D Multicare Piletina 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke C/D Multicare Piletina 1.5kg Zdrava bešika počinje sa pravom ravnotežom vitalnih hranljivih materija. Prekomerni minerali mogu podstaći stvaranje kristala u urinu, što može dovesti do stvaranja kamenca u bešiki. Oni mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju brigu veterinara. Odličnog ukusa, Hill's Prescription Diet c / d Multicare suva hrana razvili su nutricionisti i veterinari kako bi pomogli u zdravlju mačijeg urinarnog trakt..
2,270.00Din
Hills Prescription Diet Mačke C-D Urinary Stress 1.5kg
Hills Prescription Diet Mačke C-D Urinary Stress 1.5kg Hill's™ Prescription Diet™ Mačka C/D Urinary Stress Piletina 1,5 kg Prescription Diet™ c/d™ Feline Urinary Stress Chicken (32%) je potpuna dijetetska hrana za mačke za sprečavanje ponovnog nastanka struvitnih kamenaca (uzroka bolesti donjeg mokraćnog sastava, FLUTD) sadrži sastojke za kontrolu stresa. Ova hrana zakiseljava mokraću i sadrži nizak nivo magnezijuma. HRANJENJE: Hranite isključivo ovom hranom. Preporučuje se pre kori..
2,510.00Din
Hills Prescription Diet Mačke I-D 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke ID 1,5kg   Poremećaji u varenju, alergije na hranu ili nedostatak raznih enzima mogu uticati na digestivno zdravlje vaše mačke. Efikasna probava je od suštinskog značaja za vašu mačku da može da gradi i popravi tkiva i dobije energiju, pa je iz tih razloga važno hraniti hranu koja je formulirana kako bi pomogla u podršci digestivnom zdravlju. Hills-ovi nutricionisti i veterinari razvili su i / i kliničku hranu na recept, posebno formulisanu da podržavaju..
2,610.00Din
Hills Prescription Diet Mačke K-D 0.4kg
Hill's Prescription Diet Mačke K/D 1.5kg -Piletina     Hill's Prescription Diet k / d bubrežna dijeta sa piletinom za mačke je hrana koja je klinički dokazana i koja može pomoći u transformaciji života vašeg ljubimca. Kako životinje stare, može doći do oštećenja tkiva bubrega, što utiče na ulogu bubrega kako bi ispravno funkcionisala i filtrirala toksine i otpadala iz krvi. Nepovratan je i dovede do daljeg gubitka funkcije bubrega. Ovo takođe može smanjiti njihov apetit, št..
730.00Din
Hills Prescription Diet Mačke K-D 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke K/D 1.5kg   Hill's Prescription Diet k / d bubrežna dijeta sa piletinom za mačke je hrana koja je klinički dokazana i koja može pomoći u transformaciji života vašeg ljubimca. Kako životinje stare, može doći do oštećenja tkiva bubrega, što utiče na ulogu bubrega kako bi ispravno funkcionisala i filtrirala toksine i otpadala iz krvi. Nepovratan je i dovede do daljeg gubitka funkcije bubrega. Ovo takođe može smanjiti njihov apetit, što bi na kraju moglo ..
2,710.00Din
Hills Prescription Diet Mačke L-D 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke L/D 1.5kg   Smanjenje količine natrijuma koji sprečava zadržavanje fluida u organizmu kod srčanih oboljenja Visok nivo taurina održava normalnu funkciju srčanog mišića. Koristi se za mačke sa poremećajima funkcije jetre: Veoma svarljivi i smanjeni nivo proteina za smanjenje opterećenja na jetru Dodat je L-karnitin kako bi sprečio nastanak masti u jetri. Povećana količina cinka i vitamina K kako bi se smanjili nedostaci ovih materija koji m..
2,360.00Din
Hills Prescription Diet Mačke Metabolic 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke Metabolic 1.5kg - opciono Metabolic 4kg - 5420 dinara Kao i kod ljudi, skoro 50% populacije kućnih ljubimaca ima prekomernu težinu. Čak i mala dodatna težina može uticati na kvalitet života ljubimca i odnos sa porodicom, jer ta dodatna težina može smanjiti vrijeme igre, uticati na pokretljivost i uticati na opšte zdravlje vaše mačke. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su metaboličku kliničku ishranu, specijalno formulisanu da podržavaju upravljanje ..
2,710.00Din
Hills Prescription Diet Mačke S-D 1,5kg
Hill's Prescription Diet Mačke S/D 1.5kg Kamenje mokraćne bešike su kolekcija mineralnih kristala koja se kombinuju u urinarnom traktu. Oni mogu izazvati nelagodnost i dovesti do ozbiljnijih problema koji zahtevaju brigu o veterinaru. Hill-ovi nutricionisti i veterinari razvili su kliničku ishranu na recept za dijetu kako bi podržali zdravlje maca u urinima. U stvari, s / d se klinički testira da rastvori STRUVITNO kamenje za samo 6 dana. Ključne prednosti Klinički testirano da rastv..
2,460.00Din
Hills Prescription Diet Metabolic mini 1,5kg
Hills Prescription Diet Metabolic mini 1.5kg   Hills Prescription Diet metabolic mini nudi širok spektar klinički dokazanih proizvoda za nutricionističku podršku ili specifične potrebe prehrane malih rasa. Klinički dokazano da sigurno obezbedi 28% gubitaka telesne masti za 2 meseca kod pasa * i da izbegne povraćaj tijela nakon programa za smanjenje telesne mase. * Održava efikasnu i sigurnu stopu do 1-2% gubitka telesne težine nedeljno tokom perioda gubitka težine. Ishrana Meta..
2,490.00Din
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 1,5kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 1.5kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masn..
2,120.00Din
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 12kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 12kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masni..
10,550.00Din
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 4kg
Hills Prescription Diet Metabolic Piletina 4kg   Hillovi nutricionisti i veterinari su razvili metabolički dietetički recept ishrane + kliničku ishranu Mobiliti Canine, koji je dizajniran da pomogne u upravljanju vežbanjem vašeg psa i njegovog zdravlja. Zapravo, Metabolic + Mobiliti Canine klinički je dokazala ishranu kako bi poboljšala mobilnost za samo 21 dan i smanji telesnu težinu za 13% za 60 dana. Ključne prednosti Sinergijska mješavina sastojaka Visok nivo omega-3 masnih..
5,750.00Din
Hills Prescription Diet TD Mini 3kg
Hill's Prescription Diet T/D Mini 3kg   Nedavne studije pokazale su da postoji povezanost između oralnog zdravlja i sistemskih opštih zdravstvenih problema koja utiču na bubrege, srce i metaboličke sisteme. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili recept za ishranu T / d kliničkog ishrana posebno formulisani da podržavaju zdravlje vašeg psa. U stvari, T / d Small Bites je klinički dokazana ishrana kako bi se smanjili plakovi, mrlje i tartar u psi koji teže manje od 10kg Ključne..
3,540.00Din
Hills Prescription Diet UD 12kg
Hills Prescription Diet UD 12kg
-šifra artikla: 90867
Hill's Prescription Diet U/D 12kg   Kamenci mokraćne bešike su kolekcija mineralnih kristala koja se kombinuju u urinarnom traktu. Hrana koju vaš pas jede igra važnu ulogu u njegovom ili njenom sveukupnom zdravlju, Hill's nutricionisti i veterinari su razvili ishrani Urinari Care Original Dri Dog, specijalno formulisanu da pomognu u podržavanju urinarnog zdravlja vašeg psa. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi visokokvalitetnog, visoko svarljivog proteina Nizak natrijum i kalc..
10,550.00Din
Hills Prescription Diet UD 5kg
Hills Prescription Diet UD 5kg
-šifra artikla: 90866
Hill's Prescription Diet U/D   Kamenci mokraćne bešike su kolekcija mineralnih kristala koja se kombinuju u urinarnom traktu. Hrana koju vaš pas jede igra važnu ulogu u njegovom ili njenom sveukupnom zdravlju, Hill's nutricionisti i veterinari su razvili ishrani Urinari Care Original Dri Dog, specijalno formulisanu da pomognu u podržavanju urinarnog zdravlja vašeg psa. Ključne prednosti Kontrolisani nivoi visokokvalitetnog, visoko svarljivog proteina Nizak natrijum i kalcijum ..
5,440.00Din
Hills puppy medium jagnjetina 14kg hrana za štence
  Hill’s Science Plan Puppy Jagnjetina 14kg Hill’s Science Plan Puppy sa Jagnjetinom je hrana namenjena štencima srednjih rasa od 3 nedelje do 12 meseci starosti.Hrana pogodna za ishranu skotnih kuja i kuja koje doje. Obezbeđuje do 4 puta veću količinu energije nego uobičajna hrana za odrasle pse. Potpuno uravnotežena hrana obezbeđuje optimalnu količinu proteina za zdrav razvoj.Jedinstvena imunološka suplementarna formula (ISF) sadrži snažnu mešavinu antioksidanasa i vitamina koji zaj..
8,946.00Din
Hills puppy medium piletina 14kg hrana za štence
Hill’s Science Plan Puppy piletina 14kg hrana za štence   Hill’s Science Plan Puppy Medium je hrana namenjena štencima srednjih rasa od 3 nedelje do 12 meseci starosti. Hrana pogodna za ishranu skotnih kuja i kuja koje doje jer obezbeđuje do 4 puta veću količinu energije nego uobičajna hrana za odrasle pse. Sadrži prirodnu DHA, važan sastojak iz majčinog mleka koji pomaže razvoju štenaca po idealnoj liniji rasta. Jedinstvena imunološka suplementarna formula (ISF) sadrži snažnu me..
7,560.00Din
Hills Science Diet Hairball Indoor 1.5kg
Hill's Science Diet Hairball Indoor 1.5kg   Hill's Science Diet Adult Hairball Control pruža vašem četveronožnom prijatelju odličnu ishranu za dug i srećan život. Napravljen od zdravih sastojaka kao što je piletina, ovaj hranljivi recept je uravnotežen kako bi zadovoljio potrebe vašeg kućnog ljubimca, smanjio pojavu loptica dlake i podržao zdravlje unutrašnjeg organa mačaka koji žive u kućnim uslovima. Proizvedeno u Sjedinjenim Američkim Državama, svaki sastojak ispunjava ..
2,090.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2022
View Mobile / Standard