Worm stop tableta protiv unutrašnjih parazita pasa

Worm stop  tableta protiv unutrašnjih parazita pasa
Kod proizvoda: 24283 ID 90925
Dostupnost: Na lageru
Cena: 80.00Din
Sa PDV-om: 80.00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Dodaj za poređenje

Kupovina ovog leka se obavlja u Veterinarskoj apoteci ZOO CERIĆ
Oglas i cena su informativnog karaktera.
Pozovite nas na:
Fiksni telefon: +381 (32) 374 150
Mobilni telefon: +381 (64) 24 54 897

Worm stop tableta protiv crevnih parazita -1 tableta


 

KVALITATIVNI I KVANTITATIVNI SASTAV:


Aktivne supstance: Prazikvantel 50 mg Pirantel embonat 144 mg Fenbendazol 200 mg

Pomoćne supstance: Kukuruzni skrob, celuloza mikrokristalna, laktoza monohidrat, povidon, natrijum skrobni glikolat tip A, talk, magnezijum stearat, koloidni bezvodni silikat

INDIKACIJE Za tretman mešovitih infekcija sledećih vrsta odraslih oblika nematoda i cestoda kod pasa: Askaride: Toxocara canis, Toxascaris leonina (odrasli i nezreli oblici u kasnijim fazama razvoja) Ankilostomatide: (Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala) Valjkasti crvi: Trichuris vulpis (zreli oblici) Pljosnati crvi: Ehinococcus granulossus, Dipylidium caninum, Taenia hydatigena, Taenia pisiformis (odrasli i nezreli oblici u kasnijim fazama razvoja)

KONTRAINDIKACIJE Ne koristiti u slučajevima preosetljivosti na aktivne supstance ili bilo koju od pomoćnih supstanci. Ne koristiti istovremeno sa bilo kojim proizvodom koji sadrži derivate piperazina i/ili organofosfatna jedinjenja.

NEŽELJENA DEJSTVA Retko se može javiti prolazni nedostatak apetita, dijareja, povraćanje i nevoljnost, kao i rast nivoa AST-a ( aspartat aminotransferaze) . Ako primetite bilo kakva ozbiljna neželjena dejstva ili neželjena dejstva koja nisu navedena u ovom uputstvu, obavestite o tome nadležnog veterinara.

Doziranje i način primene:

Samo za oralnu upotrebu. Preporučena doza prazikvantela je 5 mg/kg, pirantela 14,4 mk/kg i fenbendazola 20/kg, što odgovaradoziranju leka od 1 tablete na 10 kg telesne mase psa. Dovoljno je koristiti ga kao kompletan antihelmintik samo u jednoj dozi. Za detaljno doziranje konsultovati tabelu u uputstvu.

Upotreba kod graviditeta i laktacije:

Bezbednost veterinarskog leka nije utvrđena tokom ranog graviditeta kod pasa. Ne koristiti kod gravidnih kuja tokom prve četiri nedelje gestacije. Nakon tog vremena i tokom laktacije lek se može primenjivati nakon procene koristi/rizika od strane veterinara. Kod pasa za priplod može se primenjivati nakon procene koristi/rizika od strane veterinara.

Inkopatibilnost: Nije poznata. Interakcije Ne koristiti istovremeno sa jedinjenjima piperazina, koji sa pirantelom kao antihelmintici mogu imati antagonističko dejstvo. Takođe ne davati antihelmintik sa estrima organskih fosfata i dietilkarbazinom. Zbog sličnosti mehanizma dejstava i toksikoloških karakteristika ne bi trebalo koristiti WORM STOP zajedno sa morantelom i antihelminticima koji imaju u svom sastavu morantel.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2020
View Mobile / Standard