Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila kupovine koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovodljstvo kupaca.
Opšti uslovi:

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu. 
2. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, porudžbina je neopoziva. 
3. Prodavac se obavezuje da narucene proizvode isporuci ispravne i u predvidenom roku 
4. U slucaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine. 
5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrdene porudžbine. 
6. U slucaju neuskladenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama cete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde porudžbine. 


Vašoj kupovini predhodi registracija. Registracijom dobijamo osnovne podatke o vama. U cilju nesmetanog obavljanja isporuke proizvoda, od izuzetnog je značaja da sve informacije budu tačne. Informacije koje ostavite u toku registracije,  koriste se isključivo u cilju obavljanja isporuke proizvoda. Registracija nije obavezna. Svakako, naša preporuka je da se registrujete jer na taj način imate uvid u vaše predhodne aktivnosti na sajtu.

Izborom proizvoda iz naše prodavnice pravite zahtev za kupovinu. Dobijanje zahteva za kupovinu potvrdićemo slanjem e-maila sa detaljima vaše porudžbine na vašu e-mail adresu. Nakon prijema porudžbine (najkasnije 24h od dobijanja iste), operater će vas pozvati kako bi izvršio potvrdu porudžbine. U slučaju bilo kakve promene (odstupanje u ceni proizvoda, transporta) operater  je dužan da Vas obavesti o tome. U slučaju da poručeni proizvod više nije dostupan operater će  vam ponuditi zamenu za taj proizvod. Ukoliko zamenu prihvatite, proizvod će biti isporučen. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva. Zoo Cerić se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

Cene proizvoda su izražene sa uračunatim PDV-om.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja i komentare, molimo Vas da se obratite na našu mail adresu: prodaja@zooceric.com; zooceric@yahoo.com; ili Telefone 064-24-54-897 , 032/347-150.

Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2019
View Mobile / Standard