Simparica 120mg tableta za žvakanje za pse 40-60kg

Simparica 120mg tableta za žvakanje za pse 40-60kg

Brend: SIMPARICA
Kod proizvoda: 24279
Dostupnost: Na lageru
Cena: 1,650.00Din
Sa PDV-om: 1,650.00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Dodaj za poređenje
narucivanje robe telefonom
Naruči artikal telefonom!

Simparica 120mg- 1 tableta za žvakanje za pse 40-60kg  

 

KVALITATIVNI I KVANTITATIVNI SASTAV:

 

Aktivna supstanca Sarolajner

 

Simparica tablete za žvakanje Sarolaner (mg) za pse:

za pse> 2,5-5 kg 10mg;

za pse > 5-10 kg 20mg;

za pse > 10-20 kg 40mg;

za pse > 20-40 kg 80mg.

za pse  >  40-60 kg 120mg

 

INDIKACIJE:

 

Lečenje infestacije krpeljima (Dermacentor reticulatus, Ixodes hexagonus, Ixodes ricinus i Rhipicephalus sanguineus). Ovaj lek ima trenutno i kontinuirano dejstvo na uništavanje krpelja u trajanju od najmanje 5 nedelja. Lečenje infestacije buvama (Ctenocephalides felis i Ctenocephalides canis). Lek ima trenutno i kontinuirano dejstvo na uništavanje buva i sprečavanje novih infestacija u trajanju od najmanje 5 nedelja. Lek se može koristiti kao deo strategije lečenja u kontroli alergijskog dermatitisa uzrokovanog buvama. Lečenje sarkoptes šuge (Sarcoptes scabiei) i demodikoze.

 

KONTRAINDIKACIJE:

 

Ne primjenjivati u slučaju preosetljivosti na aktivnu supstancu ili na bilo koju od pomoćnih supstanci.

 

NEŽELJENA DEJSTVA:

 

Nisu poznata Ukoliko primetite ozbiljno, ili bilo kakvo drugo neželjeno dejstvo koje nije ovde navedeno, o tome obavestite nadležnog veterinara.

 

CILJNE VRSTE ŽIVOTINJA:

 

Psi

 

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE:

 

Za peroralnu primenu. Tablete se mogu primeniti sa ili bez hrane. Lek treba davati u dozi 2 – 4 mg/kg telesne mase u skladu sa težinom psa.

 

Tablete Simparica su ukusne za žvakanje zato ih psi rado uzimaju . Ako pas dobrovoljno ne uzme tabletu, može mu se dati preko hrane ili direktno u usta. Ne deliti tablete.

 

UPUTSTVO ZA PRAVILNU UPOTREBU LEKA:

Tablete Simparica su ukusne za žvakanje zato ih psi rado uzimaju . Ako pas dobrovoljno ne uzme tabletu, može mu se dati preko hrane ili direktno u usta.

 

POSEBNA UPOZORENJA ZA ČUVANJE LEKA:

 

Ne zahteva posebne uslove čuvanja. Čuvati van domašaja dece. Rok upotrebe: 30 meseci

 

Usled nedostatka raspoloživih podataka, lečenje štenadi mlađe od 8 nedelja i pasa lakših od 1,3 kg telesne mase bi trebalo bazirati na proceni koristi/rizika od strane odgovornog veterinara.

 

Upotreba tokom graviditeta i laktacije:

 

Bezbednost leka nije utvrđena za vreme graviditeta, laktacije ili na životinjama namenjenim za parenje. Laboratorijska ispitivanja na pacovima i kunićima nisu pokazale nikakvo teratogeno dejstvo. Za vreme graviditeta i laktacije upotrebiti lek samo u skladu s procenom koristi/rizika od strane odgovornog veterinara.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:NARUCIVANJE ARTIKALA TELEFONOM: Srbija:
tel: +381 (32) 347 150
mob tel: +381 (64) 24 54 897
Izdiktirajte operateru šifru artikla: 24279

Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu. Porudžbina će vam biti poslata kurirskom službom, na adresu koju ste ostvili našem operateru. Orjentaciona cena slanja paketa kurirskom službom je 250,00 dinara a vremenski period 2-3 radna dana (ne Subota i Nedelja). Za porudžbine veće od 4000,00 dinara isporuka je besplatna! Za detalje pitajte operatera.

Robu i trošak isporuke plaćate POUZEĆEM, kuriru službe koja vam dostavi paket. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi (radnim danima od 9.00 do 16.00 časova), obavestićemo vas da vaš artikal možete u sledećih nekoliko dana očekivati na adresi iporuke.

Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2020
View Mobile / Standard