Preparati protiv spoljnih parazita pasa Ektanon 100ml

Preparati protiv spoljnih parazita pasa Ektanon 100ml

Brend: EKTANON
Kod proizvoda: 20051
Dostupnost: Na lageru
Cena: 580.00Din
Sa PDV-om: 580.00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Dodaj za poređenje
narucivanje robe telefonom
Naruči artikal telefonom!

EKTANON 100ml

SASTAV: 1 ml rastvora za spoljašnju primenu sadrži:
Diazinon 250 mg

DELOVANJE: Diazinon je organofosforni ektoantiparazitik koji efikasno deluje protiv različitih vrsta ektoparazita i insekata. Efikasan je (98-100%) protiv buva, vašiju, šugaraca, krpelja i muva kod domaćih životinja, pasa.

 INDIKACIJE: Preparat je namenjen za uništavanje brojnih ektoparazita koji parazitiraju na psima- krpelji (Ixodidae), buve (Ctenocephalides canis) i šuga (Sarcoptes, Notoedres, Otodectes).

DOZIRANJE: Preparat se primenjuje u koncentraciji
Psi 1:400 (tj. 2,5 ml/l vode)
 

NAČIN PRIMENE: Primenjuje se spolja kupanjem, prskanjem ili pranjem kao vodena emulzija Prskanje se obavlja prskalicom. Treba isprskati celu životinju, dok ne bude vlažna

KONTRAINDIKACIJE: Preparat se ne koristi kod štenadi mlađim od 12 nedelja. Ne primenjuje se kod bolesnih, slabih i iscrpljenih životinja, kao ni kod vrsta životinja za koje lek nije preporučen..

NEŽELJENA DEJSTVA: Diazinon može da prouzrokuje hipersalivaciju, podrhtavanje skeletne muskulature, otežano disanje, preosetljivost na spoljne nadražaje, poremećaj koordinacije i dijareju.

NAPOMENA: Pridržavati se određenih mera predostrožnosti pri upotrebi leka. Pripremljeno razblaženje leka treba da se iskoristi tokom istog dana. Ne prekoračiti propisanu koncentraciju leka. Životinjama tretiranim ovim lekom ne treba davati najmanje dve nedelje bilo koji drugi lek iz grupe organofosfata. Lek se ne koristi kod gravidnih životinja. Ne jesti, ne piti, niti pušiti za vreme tretmana životinja. Posle primene leka ruke treba oprati tekućom vodom.

NAČIN ČUVANJA: Čuvati na temperaturi do 25ºC, zaštićeno od svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

ROK UPOTREBE: 3 godine. Lek utrošiti odmah posle prvog otvaranja. Pripremljeno razblaženje leka iskoristiti tokom istog dana. Ne koristiti lek posle roka naznačenog na pakovanju.

 

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:NARUCIVANJE ARTIKALA TELEFONOM: Srbija:
tel: +381 (32) 347 150
mob tel: +381 (64) 24 54 897
Izdiktirajte operateru šifru artikla: 20051

Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti narudžbenicu. Porudžbina će vam biti poslata kurirskom službom, na adresu koju ste ostvili našem operateru. Orjentaciona cena slanja paketa kurirskom službom je 250,00 dinara a vremenski period 2-3 radna dana (ne Subota i Nedelja). Za porudžbine veće od 4000,00 dinara isporuka je besplatna! Za detalje pitajte operatera.

Robu i trošak isporuke plaćate POUZEĆEM, kuriru službe koja vam dostavi paket. Kada predamo pošiljku kurirskoj službi (radnim danima od 9.00 do 16.00 časova), obavestićemo vas da vaš artikal možete u sledećih nekoliko dana očekivati na adresi iporuke.

Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2020
View Mobile / Standard