Nega zuba pasa

Nega zuba pasa

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Set za negu zuba psa Trixie
Set za negu zuba psa Trixie
Šifra artikla: 70521
Set za negu zuba psa Trixie Set za negu zuba Dental Hygiene Set Za pse Za kompletnu stomatološku zaštitu Pakovanje sadrži: pastu sa nanom četkicu za zube masažanu četkicu Dvostranu četkicu sa 2 različite glave:  velika četka za glavu prednjih zuba mala četkica ..
500.00Din
Stomodine gel za pse i mačke 30ml
Stomodine gel za pse i mačke 30ml Gel za lečenje desni i usne šupljine pasa i mačaka sa hlorheksidinom 0,12%. Stomodine gel usporava nakupljanje dentalnog plaka. Propisana doza obezbeđuje optimalno raspoređivanje po usnoj šupljini i dugotrajan efekat. Lako se aplikuje (ukus mesa specijalno prilagođen za pse i mačke). INDIKACIJE: protiv nakupljanja dentalnog plaka, terapija paradontopatija, dezinfekcija sluzokože usne šupljine i desni, regeneracija sluzokože usta, terapija upala usne..
890.00Din
Veterinarski preparat DENTAVEDIN 15ml
DENTAVEDIN 15ml Sredstvo za oralnu negu Sredstvo za lečenje i čišćenje sluzokože koja  poboljšava svoj izgled i stanje, pomaže da se eliminiše tartar, uklanja neprijatan miris, sprečava razvoj karijesa kod pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca  Kako se koristi: za oporavak oralne sluznice, sprečavanje razvoja karijesa, smanjenje  rizika od zapaljenja zubnog mesa, kontrolu mirisa usne duplje, sredstvo se primenjuje na području desni 2 puta dnevno za 7-10 dana. Ako je potrebno, ..
260.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2021
View Mobile / Standard