Nega očiju i ušiju psi

Nega očiju i ušiju psi
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
 ANGEL EYES Plus 75gr
ANGEL EYES Plus 75gr
Šifra artikla: 90781
Angels Eyes Plus Beef 75 g Specijalna formula za pse i mačke. Za rase koje se linjaju i za one koje se ne linjaju. Nova formula ne sadrži antibiotike, kao ni alergene (veštače boje, pšenicu, kukuruz, soju). Aktivne supstance: brusnica, koren belog sleza, list masline i vidac. Veoma ukusno. Doziranje: Ljubimci lakši od 6 kg dobijaju 1 merice (pakovanje dovoljno za 5 meseci) Ljubimci teški od 6 – 25 kg dobijaju 1 merice (pakovanje dovoljno za 21 meseca (75 dana)) Ljubimci teži od 25 kg dobi..
5,300.00Din
Hibrid tablete CAMON protiv tamnih mrlja oko očiju
Hibrid tablete protiv tamnih mrlja oko očiju Pomoću prirodnih sastojaka može se pomoći da se uspostavi odgovarajući pH u suznim žlezdama i njihovim kanalima pasa i mačaka. Hibrid je komplementarni hranljivi preparat koja je specifično dizajnirana kako bi se pomoglo da se uspostavi pravilna pH lacrimalnih žlezda i suza pasa i mačaka, smanjujući se u potpunosti da bi se eliminisao problem epifora. Izabrani su prirodni sastojci koji su formirali hibridnu pomoć za poboljšanje varenja, jačanje..
2,120.00Din
Kapi za usi OTODEPIN 10ml za pse
Otodepin kapi za uši za pse i mačke 10ml Otodepin se koristi za negu ušiju pasa i mačaka, kao higijenski tretman, nežno čišćenje i uklanjanje prljavštine iz ušnog kanala  I kako bi se smanjio rizik od zaraznih i upalnih procesa. Pospešuje regeneraciju tkiva nakon povreda. Kompleks eteričnih ulja bora, terpenoidi i saponini ekstrakta biljke Divizma daje pozitivan učinak na tkivo uha. Otodepin je gusta tekućina sa specifičnim mirisom, bezbojna do blijedo žute, opalescentan. Korišćenje ..
260.00Din
Losion za oči Romaška
Losion za oči Romaška
Šifra artikla: 77089
Losion za oči "Romaška" Sredstvo za higijenu očiju; 3 boce 10ml. u kutiji Namena: koristi za higijenu očiju pasa, mačaka i drugih malih životinja sa prisustvom gnojnog iscetka( povrede, oštećenja konjunktive). Losion sadrži esencijalna ulja kamilice koja imaju anti-inflamatorno, umirujuće i antibakterijska svojstva. Ima efekat izbeljivanja bele i svetle dlake oko očiju (posebno maltezeri,bišoni,vesti...),ne menja boju tamne dlake kod drugih rasa. Upotreba: Tretman se sprovodi komadićem vate ..
360.00Din
Losion za oči Zeleni čaj
Losion za oči Zeleni čaj
Šifra artikla: 77092
Losion za oči Zeleni čaj Sredstvo za higijenu  očiju 3 boce od 10ml u kutiji Služi za higijenu očiju pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca sklonih inflamacijama, iritacijama, male produkcije suza. Losion  esencijalnih ulja  listova zelenog čaja ima antibakterijsko i  umirujuće i dejstvo. Čisti sekret, ublažava otok i crvenilo očiju. Pogodan za čestu upotrebu. Upotreba: Tretman se sprovodi komadićem vate natopljenog losionom, od spoljni do unutrašnjeg ugla oka, sa uk..
360.00Din
Losion za uši sa Fitokompleksom
Losion za uši sa Fitokompleksom Sredstva za higijenski tretman ušiju pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca; boca 15ml  Namena: losion  se koristi za čišćenje uha i uklanjanje nečistoća iz ušnog kanala higijensko lečenje pasa, mačaka i drugih malih kućnih ljubimaca. Redovno korišćenje ovog  sredstava doprinosi prevenciji problema sa ušima, zahvaljujući biološki aktivnim komponentama: Fitokompleks od 25 vrsta lekovitog bilja koje deluje antiseptički, anti-inflamatorno i ima le..
260.00Din
Nega očiju i ušiju Aurum 0 100ml
Aurum 0  100ml Rastvor za preventivnu higijenu uha pasa i mačaka Sastav: Oksietilen specifična mešavina surfaktanata, propilen glikola, u neutralnom, neiritirajućem, uho-specifičnom rastvoru, sa jakim efektom čišćenja i odmašćivanja, i dioktil natrijum sulfosukcinata, natrijum lauril sulfata i hlorheksidina. Svrha i način upotrebe: Namera je da se očiste zdrave uši pasa i mačaka. U početku higijene uha kod životinja sa zapuštenim slušnim kanalom čišćenje treba vršiti svakodnevno na..
650.00Din
Nega očiju i ušiju Aurum 2 100ml NEMA NA STANJU
Aurum 2  100ml NEMA NA STANJU Sastav: Mešavina prirodnih ulja četinara, hlorheksidina i sastojaka koji olakšavaju ispiranje. Dejstvo i način upotrebe:  Proizvod je namenjen ispiranju ušnog kanala nakon čišćenja ušiju zdravih pasa i mačaka sa Aurum-0 preparatom. Da bi se kanal temeljno očistio treba ga isprati pod blagim pritiskom i na taj način u potpunosti otkloniti eventualne ostatke deterdženta i ušne masti. Preporučeno je koristiti preparat zagrejan na 250C. Promućkajte pre u..
650.00Din
Nega očiju i ušiju Aurum Argentum 30ml
Aurum Argentum 30ml --- Opciono Aurum Argentum 100ml =1220 dinara. Pozvati Gel sa nanosrebrom za higijenu ušiju pasa i mačaka Sastav: Nanosrebro i prirodna esecijalna ulja. Dejstvo i način upotrebe: Proizvod namenjen za ukapavanje u ušni kanal, nakon pranja sa Aurum-0 preparatom i ispiranja sa Aurum-2, ili 3, ili 4 predviđenim za pse i mačke koji pate od gljivičnih, bakterijskih, parazitskih ili mešanih upala ušnog kanala. Aktivni sastojak je nanosrebro. Napunite ušni kanal i nešno m..
750.00Din
Nega očiju i ušiju psi TRIXIE Tear Stain Remover 50ml
TRIXIE Tear Stain Remover 50ml  TRIXIE Tečnost TearStain Remover za uklanjanje suznih mrlja Primena: kozmetički proizvod za negu pasa Sastav: voda, isopropil alkohol, borna kiselina, cink sulfat, kamfor, benzalkonium hlorid, natrijum hlorid. Trixie Heimtierbedarf GmbH & Co. KG, Tarp, Nemačka   ..
410.00Din
Nega za oči Tixie 50 ml
Nega za oči Tixie 50 ml
Šifra artikla: 65350
Nega za oči 50 ml -za pse, mačke i druge male životinje -za negu i čišćenje -čisti područje oko očiju nežno od prašine i prljavštine -održava higijenu  ..
430.00Din
Nega za uši Trixie 50 ml
Nega za uši Trixie 50 ml
Šifra artikla: 65353
Nega za uši 50 ml 6 kom/pak -Za pse, mačke i druge male životinje.  -Sa specijalnom pipom radi lakšeg korišćenja.  -Čisti i održava uši zdravim. ..
510.00Din
Tablete za prebojenost bele dlake DIAMOND EYES 30 kom
DIAMOND EYES tablete 30 tableta Tablete imaju antimikrobski i fungicidni efekat na pse i efikasno trajno otklanjaju problem oksidacije oblasti oko očiju. Preparat davati redovno 21 dan ili do prestanka suzenja očiju. Za sve bele rase pasa i sve one rase pasa koje su sklone suzenju očiju: Maltezer, Westy, Pudla, Bišon, Coton de tulear, Havanese, Lasa apso, Ši-cu… 1 tbl. na 3-5 kg TM dnevno Pileće mesno brašno, Dehidrirana pileća džigerica, Koren belog sleza, Dehidrirana brusnica u ..
1,800.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2020
View Mobile / Standard