Sredstva za čišćenje psi

Sredstva za čišćenje psi

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Sredstva za čišćenje Greenfields Sparkling kennel dezinfect 750ml
Greenfields Sparkling kennel dezinfect 5l Sredstvo za dezinfekciju Bezbedan za ljude i životinje Primena u zatvorenom i otvorenom prostoru Sparkling Kennel Dezinfect je sredstvo namenjeno za dezinfekciju. Preparat možete koristiti kako u zatvorenom tako i otvorenom prostoru. Dezinfikuje površine od dejstva bakterija nastalih u dodiru sa izmetom ili mokraćom. Bezbedan za životinje i ljude. Greenfields Sparkling kennel dezinfect 750ml Sredstvo za dezinfekciju Bezbedan za ljude i život..
1,180.00Din
Sredstva za čišćenje Greenfields Stay Away sprej 400ml
Greenfields Stay Away sprej 400ml Efikasno sredstvo koje sprečava Vaše ljubimce (psi, mačke i druge životinje) da vrše nuždu u bašti, na trotoaru... Jednostavan za upotrebu Samo poprskajte mesta koja želite da zaštitite Pakovanje: 400ml ..
1,400.00Din
Sredstva za čišćenje Sanidog Floor Cleaner Clear Oxigen 1L  NEMA NA STANJU
Sanidog Floor Cleaner Clear Oxigen 1L  NEMA NA STANJU Sanidog Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive psi kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa kao i alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu. Prirodni sastojci (kopriva) štite disajne organe pasa, a neutralni pH ga čini bezopasnim za decu, ljude i životinje. Sanic..
750.00Din
Sredstva za čišćenje Sanidog Floor Cleaner Fresh Flowers 1L  NEMA NA STANJU
Sanidog Floor Cleaner Fresh Flowers 1L   NEMA NA STANJU Sanidog Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive psi kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna voćna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa kao i alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu. Prirodni sastojci (kopriva) štite disajne organe pasa, a neutralni pH ga čini bezopasnim za decu, ljude i životinje..
750.00Din
Sredstva za čišćenje Sanidog Fruit Time Floor Cleaner 1L  NEMA NA STANJU
Sanidog Fruit Time Floor Cleaner 1L  NEMA NA STANJU Sanidog Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive psi kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna mirisna nota cveća i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa kao i alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu. Prirodni sastojci (kopriva) štite disajne organe pasa, a neutralni pH ga čini bezopasnim za decu, ljude i životinje. Sa..
750.00Din
Sredstva za čišćenje Training aid 400ml Greefields
Training aid 400ml Greefields Sprej razvijen da Vam pomogne u obuci ljubimaca da ne grizu, glođu ili grebu nameštaj i ostalo pokućstvo. Idealan u obuci štenaca ili mačića koji su tek dovedeni u stan. ..
1,260.00Din
Sredstvo za čišćenje Greenfields Urine Destroy spray 400ml
Greenfields Urine Destroy spray 400ml   Napomena: Fotografija ne odgovara izgledu preparata Ovo je efikasan odstranjivač fleka i mirisa nastalih od mokraće kućnih ljubimaca.   ..
980.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2019
View Mobile / Standard