Četke, češljevi, češagije psi

Četke, češljevi, češagije psi
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Češagija za pse Trixie metalna dvoredna
Metalna češagija dvoreda -Češagija za pse i mačke -Namenjena za dugu i kratku dlaku -Dužina zubaca 1.5 i 2 cm -Dimenzije 11x15 cm ..
850.00Din
Češagija za pse Trixie metalna za kratkodlake pse
Metalna češagija za kratkodlake pse -Za oštrodlake pse -Neklizajuća gumena drška -Za negu podlake -Dimenzije:  10x15cm ..
970.00Din
Češagija za pse Trixie za srednje gusto i gusto krzno
Češagija za srednje gusto i gusto krzno -Češagija namenjena psima sa gustom poddlakom -Posebno pogodna za srednje gusto i gusto krzno -Pogodna za ovčare -Dužina zubaca 1.5cm -Dimenzija: 10x15 ..
970.00Din
Češalj za pse Trixie za buve i vaši
Češalj za buve i vaši -Češalj za pse i mačke -Za otkrivanje buva i vaši -Veoma nežno čisti I neguje krzno -Pogodan za sve tipove i dužine dlake -Od plastike sa zaobljenim zubcima -Dimenzije:15cm ..
420.00Din
Četka za pse Trixie četka-trimer
Četka trimer -Namenjen za proređivanje i trimovanje dlake -Namenjeno psima i mačkama -Izuzetno koristan kada se radi o zamršenoj dlaci -Predviđen za kovrdžavu i pudla tip dlaku -Posebno pogodan za gornji sloj dlake -Dužina zubaca 3.5 cm -Ručka obložena gumom sprečava klizanje ..
850.00Din
Četka za pse Trixie četka-trimer za dugu dlaku
Četka trimer za dugu dlaku -Namenjen za proređivanje i trimovanje dlake -Namenjeno psima i mačkama -Izuzetno koristan kada se radi o zamršenoj dlaci -Predviđen za dugu dlaku -Posebno pogodan za gornji sloj dlake           -Dužina zubaca 5.5 cm -Ručka obložena gumom sprečava klizanje ..
1,000.00Din
Četka za pse Trixie drvo, dvostrana, velika
Četka za pse, drvo, dvostrana, velika -Drvena dvostrana četka za nežno tretiranje dlake i poddlake.  -Najlonske i žičane čekinje sa zaobljenim vrhovima.    ..
540.00Din
Četka za pse Trixie dvostrana, mala
Četka za pse, dvostrana, mala -Od drveta.  -Za nežno tretiranje dlake i poddlake.  -Sa jedne strane najlonske čekinje a sa druge žičane sa zaobljenim vrhovima.  -Dimenzije: 5×17 cm ..
315.00Din
Četka za pse Trixie meka 16cm
Četka za pse Trixie meka 16cm
Šifra artikla: 80311
Meka četka -Za nežno tretiranje dlake i poddlake.  -Ekstra meka zbog najlonskih čekinja sa zaobljenim vrhovima.  -Plastična drška sa gumenim neklizajućim hvatom.  -Dimenzije: 7×16 cm ..
850.00Din
Četka za pse Trixie meka 17cm
Četka za pse Trixie meka 17cm
Šifra artikla: 80312
Četka za masiranje -Za masiranje kućnih ljubimaca.  -Stimuliše cirkulaciju krvi. -Revitalizuje krzno i kožu.  -Odstranjuje otpalu dlaku sa gornjeg sloja krzna.  -Plastična drška sa gumenim neklizajućim delom.  -Dimenzije: 10×17cm ..
840.00Din
Četka za pse Trixie sa češljem
Četka sa češljem -Za pse i mačke -Drvena drška, metalne čekinje -Poodna sa sve tipove dlake sa slabom poddlakom -Namenjena srednjim i velikim rasam -Dimenzije 11x14cm ..
455.00Din
Četka za pse Trixie sa plastičnim vlaknima
Četka sa plastičnim vlaknima -Za pse I mačke -Gumena drška -Zaboljeni vrhovi   ..
900.00Din
Četka za pse Trixie Silcker Brush Trixie
Silcker Brush Trixie Mekana četka za negu brade i teško pristupačnih mesta -Četka za pse i mačke -Gumena drška -Fleksibilna glava četke -Neguje i čisti dlaku i pdlaku -Mekana metalna vlakna -Pogodna za kratku, dugu, oštru i kovrdžavu dlaku -Dimenzije:5x20cm ..
970.00Din
Četka za pse Trixie somotna obostrana
Četka somotna obostrana -Četka za čišćenje nameštaja i odeće -Za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca -Poseduje hrapavu površinu koja prikuplja dlake -Pogodna za sve materijale na kojima se zadržavaju dlake   ..
330.00Din
Četka za pse Trixie univerzalni trimer
Univerzalni  trimer - Ručka obložena gumom sprečava klizanje - Dimenzije 6x18 cm ..
880.00Din
Četka za pse Trixie za kratko, dugo i oštro krzno
Četka za kratko, dugo i oštro krzno  -Četka za pse i mačke -Izuzetno meke metalne čelinje -Za sve dužine i tipove dlake -Dimenzije 10x17cm   ..
395.00Din
Četka za pse Trixie za pudle, dvostrana
Četka za pudle, dvostrana -Plastična dvostrana četka za nežno tretiranje dlake i poddlake.  -Ekstra meke najlonske i žičane čekinje.  -Sa gumenom drškom.  -Dimenzije: 10×17 cm   ..
415.00Din
Četka za psi Trixie terijerska
Terijerska četka -Specijalno za pse sa oštrijom dlakom.  -Od gume.  -Čekinje su od nerđajućeg čelika sa zobljenim vrhovima. -Sa podešavajućim kaišem.  -Dimenzije: 8×13 cm ..
455.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2021
View Mobile / Standard