Nega očiju i ušiju mačke

Nega očiju i ušiju mačke

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
 ANGEL EYES Plus 75gr
ANGEL EYES Plus 75gr
Šifra artikla: 90781
Angels Eyes Plus Beef 75 g Specijalna formula za pse i mačke. Za rase koje se linjaju i za one koje se ne linjaju. Nova formula ne sadrži antibiotike, kao ni alergene (veštače boje, pšenicu, kukuruz, soju). Aktivne supstance: brusnica, koren belog sleza, list masline i vidac. Veoma ukusno. Doziranje: Ljubimci lakši od 6 kg dobijaju 1 merice (pakovanje dovoljno za 5 meseci) Ljubimci teški od 6 – 25 kg dobijaju 1 merice (pakovanje dovoljno za 21 meseca (75 dana)) Ljubimci teži od 25 kg dobi..
5,300.00Din
Kapi za usi OTODEPIN 10ml za macke
Otodepin kapi za uši za pse i mačke 10ml Otodepin se koristi za negu ušiju pasa i mačaka, kao higijenski tretman, nežno čišćenje i uklanjanje prljavštine iz ušnog kanala  I kako bi se smanjio rizik od zaraznih i upalnih procesa. Pospešuje regeneraciju tkiva nakon povreda. Kompleks eteričnih ulja bora, terpenoidi i saponini ekstrakta biljke Divizma daje pozitivan učinak na tkivo uha. Otodepin je gusta tekućina sa specifičnim mirisom, bezbojna do blijedo žute, opalescentan. Korišćenje ..
185.00Din
Losion za uši sa Fitokompleksom
Losion za uši sa Fitokompleksom Sredstva za higijenski tretman ušiju pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca; boca 15ml  Namena: losion  se koristi za čišćenje uha i uklanjanje nečistoća iz ušnog kanala higijensko lečenje pasa, mačaka i drugih malih kućnih ljubimaca. Redovno korišćenje ovog  sredstava doprinosi prevenciji problema sa ušima, zahvaljujući biološki aktivnim komponentama: Fitokompleks od 25 vrsta lekovitog bilja koje deluje antiseptički, anti-inflamatorno i ima le..
230.00Din
Nega očiju i ušiju Aurum 0 100ml
Aurum 0  100ml Rastvor za preventivnu higijenu uha pasa i mačaka Sastav: Oksietilen specifična mešavina surfaktanata, propilen glikola, u neutralnom, neiritirajućem, uho-specifičnom rastvoru, sa jakim efektom čišćenja i odmašćivanja, i dioktil natrijum sulfosukcinata, natrijum lauril sulfata i hlorheksidina. Svrha i način upotrebe: Namera je da se očiste zdrave uši pasa i mačaka. U početku higijene uha kod životinja sa zapuštenim slušnim kanalom čišćenje treba vršiti svakodnevno na..
650.00Din
Nega očiju i ušiju Aurum 2 100ml NEMA NA STANJU
Aurum 2  100ml NEMA NA STANJU Sastav: Mešavina prirodnih ulja četinara, hlorheksidina i sastojaka koji olakšavaju ispiranje. Dejstvo i način upotrebe:  Proizvod je namenjen ispiranju ušnog kanala nakon čišćenja ušiju zdravih pasa i mačaka sa Aurum-0 preparatom. Da bi se kanal temeljno očistio treba ga isprati pod blagim pritiskom i na taj način u potpunosti otkloniti eventualne ostatke deterdženta i ušne masti. Preporučeno je koristiti preparat zagrejan na 250C. Promućkajte pre u..
650.00Din
Nega očiju i ušiju Aurum Argentum 30ml
Aurum Argentum 30ml Gel sa nanosrebrom za higijenu ušiju pasa i mačaka Sastav: Nanosrebro i prirodna esecijalna ulja. Dejstvo i način upotrebe: Proizvod namenjen za ukapavanje u ušni kanal, nakon pranja sa Aurum-0 preparatom i ispiranja sa Aurum-2, ili 3, ili 4 predviđenim za pse i mačke koji pate od gljivičnih, bakterijskih, parazitskih ili mešanih upala ušnog kanala. Aktivni sastojak je nanosrebro. Napunite ušni kanal i nešno masirajte. Obrišite višak. Ponovite svakih 8-12 sati tokom ..
670.00Din
Nega za oči Tixie 50 ml
Nega za oči Tixie 50 ml
Šifra artikla: 65351
Nega za oči 50 ml -za pse, mačke i druge male životinje -za negu i čišćenje -čisti područje oko očiju nežno od prašine i prljavštine -održava higijenu  ..
430.00Din
Nega za uši Trixie 50 ml
Nega za uši Trixie 50 ml
Šifra artikla: 65354
Nega za uši 50 ml 6 kom/pak -Za pse, mačke i druge male životinje.  -Sa specijalnom pipom radi lakšeg korišćenja.  -Čisti i održava uši zdravim.   ..
500.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2019
View Mobile / Standard