Sredstva za čišćenje mačke

Sredstva za čišćenje mačke

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Sredstva za čišćenje Greenfields Stay Away sprej 400ml
Greenfields Stay Away sprej 400ml Efikasno sredstvo koje sprečava Vaše ljubimce (psi, mačke i druge životinje) da vrše nuždu u bašti, na trotoaru... Jednostavan za upotrebu Samo poprskajte mesta koja želite da zaštitite Pakovanje: 400ml ..
1,400.00Din
Sredstva za čišćenje Sanicat Floor Cleaner Fresh Flowers 1 L
Sanicat Floor Cleaner Fresh Flowers 1 L Sanicat Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive mačke kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna voćna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa, alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu. Prirodni sastojci (kopriva) štite disajne organe mačaka, a neutralni pH ga čini bezopasnim za decu, ljude i životinje. Sanicat Floor Cleaner za s..
750.00Din
Sredstva za čišćenje Sanicat Floor Cleaner Fruit Time 1 L
Sanicat Floor Cleaner Fruit Time 1 L Sanicat Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive mačke kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa, alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu. Prirodni sastojci (kopriva) štite disajne organe mačaka, a neutralni pH ga čini bezopasnim za decu, ljude i životinje. Sanicat Floor Cleaner za sebe vezu..
750.00Din
Sredstva za čišćenje Sanicat Floor Cleaner Oxigen 1 L
Sanicat Floor Cleaner Oxigen 1 L Sanicat Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive mačke kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa, alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu. Prirodni sastojci (kopriva) štite disajne organe mačaka, a neutralni pH ga čini bezopasnim za decu, ljude i životinje. Sanicat Floor Cleaner za sebe vezuje p..
750.00Din
Sredstva za čišćenje Training aid 400ml Greefields
Training aid 400ml Greefields Sprej razvijen da Vam pomogne u obuci ljubimaca da ne grizu, glođu ili grebu nameštaj i ostalo pokućstvo. Idealan u obuci štenaca ili mačića koji su tek dovedeni u stan. ..
1,260.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2019
View Mobile / Standard