Posipi za mačke

Posipi za mačke

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
CRYSTAL LITTER Silikonski posip
CRYSTAL LITTER Silikonski posip
Šifra artikla: 90772
CRYSTAL LITTER Silikonski posip za macke Volumen: 3.8l Opis: 3.8l je dovoljno za jednu mačku za mesec dana.   ..
460.00Din
KING STAR silikonski posip
KING STAR silikonski posip
Šifra artikla: 90773
KING STAR Silikonski posip za macke Volumen: 3.8l Opis: 3.8l je dovoljno za jednu mačku za mesec dana.   ..
460.00Din
Posipi za mačke Citycat Clumping  5 Kg
Citycat Clumping  5 Kg Citycat Clumping 5 Kg  je higijenski posip za mačiji toalet proizveden od 100% bentonita. Njegove karakteristike su da na iskorištenim delovima stvara kompaktne grudve koje olakšavaju odstranjivanje uprljanih delova. S obzirom da je ovo posip iz tkzv. ekonomske klase naših proizvoda želimo da istaknemo da ne stvara blato, odlično neutrališe neprijatne mirise fizioloških izlučevina mačaka i ne lepi se za šape.Citycat Clumping   je odličnog o..
315.00Din
Posipi za mačke Citycat Ultra Clamping 5 Kg
  CITYCAT Ultra Clumping 5kg Posip za mačke   CITYCAT Ultra Clumping  je higijenski, ultragrudvajući posip za mačke. Proizveden je od bentonita i pravi manje grudve na zaprljanim mestima od ostalih posipa u svojoj kategoriji. Jako dobro uklanja neprijatne mirise, a odličnog je odnosa cene i kvaliteta. Uputstvo za upotrebu grudvajućih posipa: Napunite mačiji WC do dubine 5-7 cm. Uklanjajte grudve i čvrste zaprljane delove svakodnevno lopaticom. Dopunite čistim novim pe..
320.00Din
Posipi za mačke Sanicat 7 Days Aloe Vera
Sanicat 7 Days Aloe Vera Sanicat 7 Days Aloe Vera – predstavlja još jedan inovativan proizvod u kategoriji bubrećih posipa za mačke. Ovaj odličan posip svelo roze boje napravljen je od najfinije sitne senegalske gline i oplemenjen mirisom Aloe Vera. Senegalsku glinu karakterišu ekstremno visoka moć upijanja, odlična neutralizacija neprijatnih mirisa i bubrenje na zaprljanim mestima (lakše za vadjenje). Jedno pakovanje je za minimum 7 dana upotrebe bez promene posipa i pranja posude za toalet...
450.00Din
Posipi za mačke Sanicat 7 Days Rose
Sanicat 7 Days Rose Sanicat 7 Days Rose – predstavlja još jedan inovativan proizvod u kategoriji bubrećih posipa za mačke. Ovaj odličan posip specifične tamno roze boje napravljen je od najfinije sitne senegalske gline i oplemenjen mirisom ruže. Senegalsku glinu karakterišu: ekstremno visoka moć upijanja, odlična neutralizacija neprijatnih mirisa i bubrenje na zaprljanim mestima (lakše za vadjenje). Jedno pakovanje je za minimum 7 dana upotrebe bez promene posipa i pranja posude za toalet. Ne..
450.00Din
Posipi za mačke Sanicat Clumping Orange 5 L
Sanicat Clumping Orange 5 L Sanicat Clumping Orange 5 L je higijenski posip za mačiji toalet proizveden od sivog bentonita sa mirisom pomorandže. Njegove karakteristike su da na iskorištenim delovima stvara kompaktne grudve koje olakšavaju odstranjivanje uprljanih delova. Prijatnan i osvežavajući miris pomorandže oplemeniće prostor u kome se nalazi mačiji toalet i doprineti još boljoj neutralizaciji neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka. Ne stvara blato, odlično neutrališe neprijat..
440.00Din
Posipi za mačke Sanicat Eco 10 L
Sanicat Eco 10 L Sanicat Eco 10 L je novi proizvod iz naše premium linije. Ovo je 100% ekološki proizvod tj. granule posipa su proizvedene od reciklirane celuloze i recikliranog papira. Ima visoko upijajuće performanse, odlično neutrališe neprijatne mirise fizioloških izlučevina mačaka i odlično vezuje urin. Ne lepi se za šapice mačaka. Ovo je 100% razgradiv proizvod i njegovom upotrebom čuvate i štitite životnu sredinu. Granule prijaju mekim šapicama mačaka i one ga jako rado prohvataju. L..
910.00Din
Posipi za mačke Sanicat Hygiene Plus 10L
Sanicat Hygiene Plus 10L Sanicat Hygiene Plus 10L je beli, silikatni posip na bazi kalcijum silikata. Ovaj upijajući posip je izuzetno efikasan u otklanjanju neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka. Karakteristiše ga: 100% moć upijanja, antibakterijska i antivirusna zaštita, lake bele granule bez prašine i visoka ekonomičnost u svakodnevnoj upotrebi. Mačke ga rado prihvataju i ne lepi se za šapice. Napomena: iskorišćene delove posipa ne bacati u wc šolju. ..
800.00Din
Posipi za mačke Sanicat Oxygen Power Clumping 10L
Sanicat Oxygen Power Clumping 10L Sanicat Oxygen Power Clumping 10L je grudvajući posip za mačke sa aktivnim kiseonikom u sebi. Proizveden je od 100% najfinijeg prirodnog sivog bentonita koga karakterišu odlična moć upijanja i kompaktno grudvanje, dok aktivni kiseonik u njemu sprečava nastajanje bakterija koje su uzročnik stvaranja neprijatnih mirisa i vrši potpunu dezinfekciju (baktericidno dejstvo). Ovaj grudvajući posip je jedan od najkvalitetnijih u svojoj kategoriji. Mačke ga rado prihva..
800.00Din
Posipi za mačke Sanicat Super Plus 10L
SANICAT Super Plus 10L SANICAT SuperPlus 10L je jedan od najboljih sepiolitskih posipa na tržištu. Karakterišu ga odlične moći upijanja i neutralizacije neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka. Aromatizovan mirisom lavande i pomorandže oplemeniće prostor u kome je smešten mačiji toalet. Bez prašine je, ne pravi blato, ne prlja mačije šape i ne lepi se za njih. Iskorišteni delovi se lako i efikasno odstranjuju pomoću lopatice. Ovo je odličan proizvod koji će zadovoljiti i vlasnike i ..
640.00Din
Posipi za mačke Sanicat White Bentonite 5 L
Sanicat White Bentonite 5 L Sanicat White Bentonite je jedan od najboljih higijenskih posipa za mačke na tržištu. Proizveden je od 100% belog bentonita najviše kategorije kvaliteta koga karakterišu maksimalna efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka i čak 200% veća moć upijanja. Na zaprljanim mestima momentalno nastaju male kompaktne grudve, lake za izbacivanje. Nema prašine i ne lepi se za šapice. Veoma je ekonomičan za upotrebu. Uputstvo za upotrebu: U..
830.00Din
Posipi za mačke Sanicat Zen 6 L
Sanicat Zen 6 L Sanicat Zen 6 L je svakako jedan od najboljih higijenskih posipa za mačke na tržištu i spada u našu premium kategoriju proizvoda. Ovaj elitni posip proizveden je od 100% najfinijeg belog bentonita koga karakterišu maksimalna efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka i čak 200% veća moć upijanja. Oplemenjen je opuštajućom mirisnom notom cveta lotosa koji mačke prosto obožavaju, a ima i relaksirajući efekat na njih. Na zaprljanim mestima moment..
1,050.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2021
View Mobile / Standard