Četke, češljevi, češagije mačke

Četke, češljevi, češagije mačke
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Češagije mačke Trixie metalna dvoreda
Metalna češagija dvoreda -Češagija za pse i mačke -Namenjena za dugu i kratku dlaku -Dužina zubaca 1.5 i 2 cm -Dimenzije 11x15 cm ..
850.00Din
Češalj za mačke Trixie za buve i vaši
Češalj za buve i vaši -Češalj za pse i mačke -Za otkrivanje buva i vaši -Veoma nežno čisti I neguje krzno -Pogodan za sve tipove i dužine dlake -Od plastike sa zaobljenim zubcima -Dimenzije:15cm ..
420.00Din
Četka za mačke Trixie četka-trimer
Četka trimer -Namenjen za proređivanje i trimovanje dlake -Namenjeno psima i mačkama -Izuzetno koristan kada se radi o zamršenoj dlaci -Predviđen za kovrdžavu i pudla tip dlaku -Posebno pogodan za gornji sloj dlake -Dužina zubaca 3.5 cm -Ručka obložena gumom sprečava klizanje ..
850.00Din
Četka za mačke Trixie četka-trimer za dugu dlaku
Četka trimer za dugu dlaku -Namenjen za proređivanje i trimovanje dlake -Namenjeno psima i mačkama -Izuzetno koristan kada se radi o zamršenoj dlaci -Predviđen za dugu dlaku -Posebno pogodan za gornji sloj dlake           -Dužina zubaca 5.5 cm -Ručka obložena gumom sprečava klizanje ..
1,000.00Din
Četka za mačke Trixie kratka, duga i oštra dlaka
Četka za kratko, dugo i oštro krzno  -Četka za pse i mačke -Izuzetno meke metalne čelinje -Za sve dužine i tipove dlake -Dimenzije 10x17cm   ..
390.00Din
Četka za mačke Trixie meka
Četka za mačke Trixie meka
Šifra artikla: 80328
Meka četka -Za nežno tretiranje dlake i poddlake.  -Ekstra meka zbog najlonskih čekinja sa zaobljenim vrhovima.  -Plastična drška sa gumenim neklizajućim hvatom.  -Dimenzije: 7×16 cm   ..
725.00Din
Četka za mačke Trixie meka, obostrana
Četka za mačke, meka, obostrana -Za nežno tretiranje dlake i poddlake.  -Od drveta.  -Ekstra meka sa mekanim žičanim i najlonskim čekinjama.  -Plastična drška sa gumenim neklizajućim hvatom.  -Dimenzije: 6 × 13 cm ..
300.00Din
Četka za mačke Trixie sa češljem
Četka sa češljem -Za pse i mačke -Drvena drška, metalne čekinje -Poodna sa sve tipove dlake sa slabom poddlakom -Namenjena srednjim i velikim rasam -Dimenzije 11x14cm ..
455.00Din
Četka za mačke Trixie Silcker Brush
Silcker Brush Trixie Mekana četka za negu brade i teško pristupačnih mesta -Četka za pse i mačke -Gumena drška -Fleksibilna glava četke -Neguje i čisti dlaku i pdlaku -Mekana metalna vlakna -Pogodna za kratku, dugu, oštru i kovrdžavu dlaku -Dimenzije:5x20cm ..
975.00Din
Četka za mačke Trixie somotna,obostrana
Četka somotna obostrana -Četka za čišćenje nameštaja i odeće -Za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca -Poseduje hrapavu površinu koja prikuplja dlake -Pogodna za sve materijale na kojima se zadržavaju dlake ..
330.00Din
Četka za mačke Trixie za masažu
Četka za masiranje -Za masiranje kućnih ljubimaca.  -Stimuliše cirkulaciju krvi. -Revitalizuje krzno i kožu.  -Odstranjuje otpalu dlaku sa gornjeg sloja krzna.  -Plastična drška sa gumenim neklizajućim delom.  -Dimenzije: 10×17cm ..
850.00Din
Četka za pse Trixie drvo, dvostrana, velika
Četka za pse, drvo, dvostrana, velika -Drvena dvostrana četka za nežno tretiranje dlake i poddlake.  -Najlonske i žičane čekinje sa zaobljenim vrhovima. ..
540.00Din
Trimer za mačke Trixie univerzalni
Univerzalni  trimer - Ručka obložena gumom sprečava klizanje - Dimenzije 6x18 cm ..
925.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2021
View Mobile / Standard