Kotervin ampule za urolitijazu mačaka i pasa

Kotervin ampule za urolitijazu mačaka i pasa
Brend: VEDA
Kod proizvoda: 90987 ID 90987
Dostupnost: Na lageru
Cena: 600.00Din
Sa PDV-om: 600.00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Dodaj za poređenje

Kotervin ampule za urolitijazu mačaka i pasa

 

Pakovanje: 3 staklene bočice od 10 ml

 

KOTERVIN je dodatak hrani za održavanje zdravlja mokraćnog sistema kod mačaka i pasa.

 

KOTERVIN je dekokta biljnih sirovina: trava dresova - 0,5%, trava preslice - 0,5%, trava dresova - 0,5%, čelično korenje - 0,5%; kao pomoćna supstanca - destilovana voda - do 100%. Sadržaj zbira flavonoida u rutinu nije manji od 0,004%. Ne sadrži genetski modifikovane proizvode.

Po izgledu je tečnost od svetlo žute do smeđe boje karakterističnog biljnog mirisa. Tokom skladištenja dozvoljene je taloženje, koje pri mućanju prelome ostavljaju zamućenost.

 

Dodatak hrani se čuva u zatvorenoj ambalaži proizvođača, zaštićen od vlage i direktne sunčeve svetlosti na temperaturi od 0 do 25 ° C. Čuvati 1 godinu od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja pakovanja, dodatak hrani može se čuvati u frižideru na temperaturi od 2 ° C do 8 ° C tokom 7 dana. Zabranjeno je koristiti dodatak hrani nakon isteka roka upotrebe.

 

Biološka svojstva KOTERVIN-a su rezultat prisustva biološki aktivnih supstanci iz biljnih sirovina koje imaju diuretička, antispazmodična, uklanjajuća soli i jačajuća svojstva. Biološki aktivne supstance pomažu u poboljšanju funkcionalnog stanja bubrega i urinarnog trakta, efikasnom protoku urina i izlučivanju neorganskog taloga iz urinarnog sistema, sprečavaju stvaranje mokraćnih kamenaca.

 

Daje sa hranom, vodom za piće ili direktno u usta životinje. Da bi se smanjio rizik od razvoja bolesti urinarnog trakta - 0,5-1 ml na 1 kg telesne težine životinje, 2 puta dnevno, tokom 7 dana. Terapija se ponavlja svaka 3 meseca. Da bi se smanjio rizik od razvoja urolitijaze i urološkog sindroma - 1 ml na 1 kg telesne težine životinje, 2 puta dnevno, tokom 14 dana. Terapija se ponavlja svaka 3 meseca.

 

Ne sadrži konzervanse, stoga, prilikom njegove upotrebe treba poštovati sledeće zahteve: bočica se otvori, potrebna količina, u skladu sa doziranjem, dodaje se hrani, vodi za piće ili pije iz kašičice. Preostali proizvod se može čuvati u frižideru 7 dana zatvaranjem poklopca boce. Pre upotrebe, bočicu sa dodatkom hrani treba držati na sobnoj temperaturi i promućkati.

 

Sa povećanom individualnom osetljivošću životinje na komponente dodataka hrani i pojavom neželjenih reakcija, upotreba proizvoda se prekida i sprovodi se desenzibilizujuća ili simptomatska terapija.

 

Kotervin je kompatibilan sa svim sastojcima hrane, lekovima i drugim dodacima hrani.

 

Kontraindikacije: Za upotrebu dodatka hrani su individualna preosetljivost na komponente proizvoda i akutna bubrežna insuficijencija.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2021
View Mobile / Standard