Veterinarski preparati za mačke

Veterinarski preparati za mačke
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
Kaodiar S 50 ml oralna suspenzija za mačke
Kaodiar-S 50 ml oralna suspenzija za pse i mačke 1. KVALITATIVNI I KVANTITATIVNI SASTAV 1 ml suspenzije sadrži Aktivne supstance: neomicin-sulfat 50 mg kaolin 200 mg pectin 6 mg Pomoćne supstance: kalijum-metabisulfit, metilparaben, prečišćena voda do1 ml 2. INDIKACIJE Gastroenteritis prasadi, jagnjadi i malih životinja (pasa i mačaka), prouzrokovani mikroorganizmima osetljivim na neomicin. 3. KONTRAINDIKACIJE Kaodiar-S se ne primenjuje kod životinja sa oboljenjem bubrega, kao i kod ..
330.00Din
Kapi za usi OTODEPIN 10ml za macke
Otodepin kapi za uši za pse i mačke 10ml Otodepin se koristi za negu ušiju pasa i mačaka, kao higijenski tretman, nežno čišćenje i uklanjanje prljavštine iz ušnog kanala  I kako bi se smanjio rizik od zaraznih i upalnih procesa. Pospešuje regeneraciju tkiva nakon povreda. Kompleks eteričnih ulja bora, terpenoidi i saponini ekstrakta biljke Divizma daje pozitivan učinak na tkivo uha. Otodepin je gusta tekućina sa specifičnim mirisom, bezbojna do blijedo žute, opalescentan. Korišćenje ..
185.00Din
Losion za uši sa Fitokompleksom
Losion za uši sa Fitokompleksom Sredstva za higijenski tretman ušiju pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca; boca 15ml  Namena: losion  se koristi za čišćenje uha i uklanjanje nečistoća iz ušnog kanala higijensko lečenje pasa, mačaka i drugih malih kućnih ljubimaca. Redovno korišćenje ovog  sredstava doprinosi prevenciji problema sa ušima, zahvaljujući biološki aktivnim komponentama: Fitokompleks od 25 vrsta lekovitog bilja koje deluje antiseptički, anti-inflamatorno i ima le..
230.00Din
Mineralno-vitaminski preparat FITOMINI tableta za urinarne probleme mačaka
FITOMINI tableta za urinarne probleme mačaka Funkcionalna dodatak ishrani sa Fitokompleksom za mačke sa urinarnim problemima. Forma: tablete 100 komada po 0,5 g. Namena: Funkcionalna dodatak ishrani mačaka u obliku tableta. Koncipiran  za  redovno ili povremeno korišćenje kod  mačaka da bi se ispravili nedostaci u  ishrani mikronutrijenata  biljnog i mineralnog porekla. Fitomini kao dodatak ishrane, reguliše kristal-koloid  ravnotežu urina, pomaže u  sintezi..
280.00Din
Mineralno-vitaminski preparat FITOMINI tablete za detoksikaciju mačaka
FITOMINI tablete za detoksikaciju mačaka Funkcionalna dodatak ishrani za detoksikaciju mačaka sa Fitokompleksom. Forma: tablete 100 komada po 0,5 g Namena: Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu uz adekvatnu  ishranu pasa. • bolesti gastrointestinalnog trakta tokom terapije • oboljenja jetre, žučne kese, žučnih kanala, pankreasa tokom terapije • insulin-zavisni diabetes mellitus • životinja predisponiranih za razvoj gore navedenih bolesti kao profilaksa Fitokompleks ima pozitivan..
280.00Din
OTIHELP - emulzija za uši za pse i mačke 75ml
OTIHELP - emulzija za uši za pse i mačke SASTAV: Aqua, Propylene Glykol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinaten, Panthenol, Allantoin, Urea, Chlorhexidine Digluconate, Salicyl Acid, Xanthan Gum, gum, Menthol, Citric Acid, Tromethamine, Disodium EDTA. Optimalna pH vrednost kao i hlorheksidin i Tris EDTA su zaslužni za antibakterijsku i antigljivičnu aktivnost. Tris EDTA (Tris (hidroksimetil) aminometan) sa dinatrijum adetatom) ima antibakterijsko delovanje i poboljšava propustl..
840.00Din
PLAQUE OFF 40gr
PLAQUE OFF 40gr
Šifra artikla: 90751
Plaque Off 40gr Bolesti usne duplje i zuba kod pasa i mačaka su veoma rasprostranjene. Neverovatan  broj pasa (čak 85%) i  mačaka (70%) koji su stariji od 3 godine, pokazuju znake bolesti desni (gingivitis i parodontitis), najvećih uzročnika gubitka zuba. Mi vam nudimo dodatak hrani koji je potpuno prirodan, a klinički je dokazano da efikasno ubija bakterije u usnoj duplji koje su odgovorne za nastajanje zubnog plaka, kamenca i neprijatnog zadaha. Ovaj preparat se nakon uzimanja sa hr..
1,650.00Din
Pro-Kolin plus pasta 15ml mace
Pro-Kolin plus pasta 15ml mace
Šifra artikla: 90880
Pro-Kolin+ 15 ml Ukusna pasta za održavanje efikasnosti varenja, za pse i mačke. Sadrži korisne crevne mikroorganizme i prirodne vezivne agense. Sastav: Probiotik Enterococcus faecium-održava visok nivo korisnih bakterija i eliminiše patogene vrste. Prebiotici: Fructo-oligosaharid (FOS) i bagrem (Guma arabica)-pomaže u ishrani i stimulaciji rasta korisnih bakterija. Kaolin:prirodno vezivno sredstvo koje pomaže da se učvrsti feces Pek..
1,100.00Din
Probiotik Laktobifid tablete NEMA NA STANJU
Laktobifid tablete  Probiotik (kompleks probiotskih  bakterija).Tablete 20kom Namena: Funkcionalni dodatak ishrani  mačaka, pasa i drugih kućnih ljubimaca od najranijeg uzrasta. Korišćenje Laktobifid tableta  smanjuje rizik od bolesti povezanih sa ishranom, promene ishrane kao i u stresnim situacijama: disbiosis (promene u sastavu crevne mikroflore); dijareja, konstipacija, nadutost, mučnina, povraćanje,alergijske reakcije. Laktobifid  sadrži niz korisnih probiotsk..
280.00Din
Probiotik LAKTOFERON sa Fitokompleksom tablete
LAKTOFERON tablete sa Fitokompleksom  Probiotik sa Fitokompleksom  za imunitet, tablete 20 kom.po 0.2 g  Namena: Funkcionalni dodatak ishrani za mačke, pse i druge kućne ljubimce. Koristi se za redovnu upotrebu kao sastavni deo ishrane  životinja obroke  ranog uzrasta: • smanjenje rizika bolesti povezanih sa ishranom (disbiosis, trovanja, proliv, zatvor, alergije, itd) • poboljšava imuni odgovor posle vakcinacije životinja • popravljanje  crevne flore nakon kor..
280.00Din
Sprej za rane za mačke Engemycin
ENGEMYCIN Spray za rane Tretman kožnih infekcija,laceracija,abrazija,rana od povrede izazvani mikroorganizmima osetljivih na OTC Sastav: Sprej od 200ml sadrži: Oksitetraciklin  hidrohlorid 5gr Upustvo za upotrebu: Pre tretmana očistiti ranu uklanjanjem stranih materija,eksudata itd. Tretirana površina ne bi trebalo da se kvasi u narednih 24 sata Doziranje i korišćenje: Sprej okrenuti ka tretiranom području i sa udaljenosti od 15-20cm raspršiti lek tokom 1-2sekunde..
1,180.00Din
Tečnost za uši za mačke Epi-Otic 120ml
EPIOTIC VIRBAC 120ml  Losion za pse za čišćenje ušiju Karakteristike: Sredstvo za održavanje osnovne higijene uha kod pasa i mačaka. Novom formulom Epi-Otic-a se postiže izuzetno tolerantno i visoko efikasno čišćenje ušnog kanala. Salicilna kiselina u asocijaciji sa cerumenolitičkim sistemom potpomaže uklanjanje epitela kao i suvišnog cerumena. Pored toga on isušuje ušni kanal. PCMX u asocijaciji sa EDTA potpomaže održavanje mikrobiološke ravnoteže u ušnom kanalu, a u sadejstvu sa mon..
1,390.00Din
Tečnost za uši za mačke Epi-Otic 60ml
EPIOTIC VIRBAC 60ml  Losion za pse za čišćenje ušiju Karakteristike: Sredstvo za održavanje osnovne higijene uha kod pasa i mačaka. Novom formulom Epi-Otic-a se postiže izuzetno tolerantno i visoko efikasno čišćenje ušnog kanala. Salicilna kiselina u asocijaciji sa cerumenolitičkim sistemom potpomaže uklanjanje epitela kao i suvišnog cerumena. Pored toga on isušuje ušni kanal. PCMX u asocijaciji sa EDTA potpomaže održavanje mikrobiološke ravnoteže u ušnom kanalu, a u sadejstvu sa mono..
760.00Din
URO-PET pasta 120gr
URO-PET pasta 120gr
Šifra artikla: 90754
Uro Pet  pasta 120 g URO-PET® pasta je dopunsko sredstvo hrani za smanjivanje stvaranja struvitnih kamenaca i potporu bubrežnih funkcija kod mačaka i pasa. URO-PET® ima zakiseljavajuće dejstvo na urin zahvaljujući visokom sadržaju DL-Methionin-a. Taj efekat dovodi do razbijanja struvitnog kamenja bilo kod mačaka sa FUS-om  bilo kod pasa koji imaju tendenciju stvaranja struvitnog kamenja u mokraćnim putevima.  URO-PET® se koristi za zakiseljavanje urina jer sadrži esencijalnu am..
1,250.00Din
URO-PET pasta 120gr
URO-PET pasta 120gr
Šifra artikla: 90755
Uro Pet  pasta 120 g URO-PET® pasta je dopunsko sredstvo hrani za smanjivanje stvaranja struvitnih kamenaca i potporu bubrežnih funkcija kod mačaka i pasa. URO-PET® ima zakiseljavajuće dejstvo na urin zahvaljujući visokom sadržaju DL-Methionin-a. Taj efekat dovodi do razbijanja struvitnog kamenja bilo kod mačaka sa FUS-om  bilo kod pasa koji imaju tendenciju stvaranja struvitnog kamenja u mokraćnim putevima.  URO-PET® se koristi za zakiseljavanje urina jer sadrži esencijalnu am..
1,250.00Din
Veterinarski preparat DENTAVEDIN 15ml
DENTAVEDIN 15ml Sredstvo za oralnu negu Sredstvo za lečenje i čišćenje sluzokože koja  poboljšava svoj izgled i stanje, pomaže da se eliminiše tartar, uklanja neprijatan miris, sprečava razvoj karijesa kod pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca  Kako se koristi: za oporavak oralne sluznice, sprečavanje razvoja karijesa, smanjenje  rizika od zapaljenja zubnog mesa, kontrolu mirisa usne duplje, sredstvo se primenjuje na području desni 2 puta dnevno za 7-10 dana. Ako je potrebno, ..
260.00Din
Veterinarski preparati za  mačke Velelek Cinkova mast 50gr
Cinkova mast 50gr Cink oksid 200 mg/g, riblje ulje 100 mg/g Potporna terapija kod raznih erozija i rana kože i sluzokoža ..
170.00Din
Veterinarski preparati za mačke Aurum Argentum 30ml
Aurum Argentum 30ml Gel sa nanosrebrom za higijenu ušiju pasa i mačaka Sastav: Nanosrebro i prirodna esecijalna ulja. Dejstvo i način upotrebe: Proizvod namenjen za ukapavanje u ušni kanal, nakon pranja sa Aurum-0 preparatom i ispiranja sa Aurum-2, ili 3, ili 4 predviđenim za pse i mačke koji pate od gljivičnih, bakterijskih, parazitskih ili mešanih upala ušnog kanala. Aktivni sastojak je nanosrebro. Napunite ušni kanal i nešno masirajte. Obrišite višak. Ponovite svakih 8-12 sati tokom ..
670.00Din
Veterinarski preparati za mačke Ihtamol kamfor mast 50gr
Ihtamol kamfor mast 50gr Amnonijum- sulfogirodalat 90 mg/g, kamfor 40 mg/g Lečenje furunkula, opekotina, ekcema, erisipela, zapaljenja tetiva i tetivnih ovojnica, zglobova… ..
180.00Din
Veterinarski preparati za mačke Velelek Flogoderm 50gr
Flogoderm 50gr mast za spoljnu primjenu Sastav polivalentni bakterijski filtrat (kompleks enzima – kinza, dornaza, katalaza), borna kiselina, kiniofon, vazelin bijeli, lanolin bezvodni, holesterol, eterično ulje lavande, tečni parafin Namena Za negu kože izložene štetnom spoljnom uticaju, ublažavanje upalnih procesa na koži i sluznicama. Neguje kožu kod opekotina, ozeblina, nagnječenja, blažih povreda i dermatitisa različitog porekla. Način primene i doze Mast se nanosi lokalno na ..
250.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2019
View Mobile / Standard