Preparati protiv spoljnih parazita mačaka

Preparati protiv spoljnih parazita mačaka
Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Odaberi proizvođača:
BROADLINE spot za mačke do 2.5kg 1ampula
BROADLINE spot za mačke  do 2,5kg BROADLINE spot on sadrži: Fipronil ,S- Metopren, Eprinomectin , Prazikvantel FARMACEUTSKI  OBLIK Spot-on rastvor. Bistra bezbojna do žuta tečnost. Preparat koji deluje na gotovo sve vrste unutrašnjih i spoljnih parazita koji se aplikuje u obliku rastvora nakapavanjem na kožu vrata mačke. Za mačke invadirane ili u opasnosti od invazije različitim pantljičarama, glistama i ektoparazitima. Veterinarsko medicinski proizvod je posebno ..
1,060.00Din
BROADLINE spot za mačke od 2.5-7.5kg 1ampula
BROADLINE spot za mačke od 2,5-7.5 kg  BROADLINE spot on sadrži: Fipronil ,S- Metopren, Eprinomectin , Prazikvantel FARMACEUTSKI  OBLIK Spot-on rastvor. Bistra bezbojna do žuta tečnost. Preparat koji deluje na gotovo sve vrste unutrašnjih i spoljnih parazita koji se aplikuje u obliku rastvora nakapavanjem na kožu vrata mačke. Za mačke invadirane ili u opasnosti od invazije različitim pantljičarama, glistama i ektoparazitima. Veterinarsko medicinski proizvod je pose..
1,250.00Din
Front Line Sprej 100 ml
Front Line Sprej 100 ml
Šifra artikla: 20216
  FRONTLINE Sprej za pse i mačke 100ml    FRONTLINE  Sprej za pse i mačke Frontline ® Sprej - Rastvor za spoljnu primenu za pse i mačke - fipronil 2.5 mg (1 ml rastvora sadrži: fipronil 2,5 mg). Način primene: Mesto primene je spolja, aplikacijom na dlaku. Poprskati celo telo životinje sa udaljenosti od oko 10 - 20 cm. Aplikovati suprotno od pravca pružanja dlake kako bi se osigurali da čitavo krzno bude vlažno do kože. Naneti 3 do 6 ml po kg telesne mase (7.5 ..
2,320.00Din
PESTIGON Spot on kapi za macke protiv buva i krpelja
PESTIGON Spot on za mačke - 1 ampula Suzbijanje infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis).  Proizvod deluje akaricidno- na krpelje (Ixodes ricinus) i (Dermacentor reticulatus) . Samo za primenu na životinjama. 50 ml Spot-On rastvor za nakapavanje na kožu za MAČKE, sadrži Fipronil 50mg INDIKACIJE Suzbijanje infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis). Proizvod pokazuje trenutno insekticidno delovanje i produženo insekticidno delovanje do 5 nedelja protiv novih infestacija ..
280.00Din
Preparat protiv spoljnih parazita mačaka Advantage  40 1ampula AKCIJA
ADVANTAGE® 40  za male mačke i kuniće kućne ljubimce ≤4kg tečnost za nakapavanje na kožu antiparazitik, ektoantiparaztik, imidakloprid Indikacije Advantage® za mačke i kuniće kućne ljubimce koristi se za: -sprečavanje i suzbijanje invazije mačaka buvama (Ctenocephalides spp.), -pomoć u lečenju i strateškoj kontroli alergijskog dermatitisa mačaka uzrokovanog buvama, -sprečavanje i suzbijanje invazije kunića buvama (Ctenocephalides spp.). Način primjene i doze Mačka Mački..
515.00Din
Preparat protiv spoljnih parazita mačaka Fypryst COMBO cat 1ampula
FYPRYST® Combo Cat Spot on rastvor za nakapavanje za mačke i feretke 50mg Ektoparazitik za lokalnu primjenu Uništava odrasle buve, njihova jaja i larve, kao  krpelje i pavaši. Ergonomski oblikovana pipeta omogućava brzu, jednostavnu i sigurnu primenu lijeka. Spriječava kontaminaciju okoline i tre- tirane životinje s razvojnim oblicima buva. Pakovanje: Kutija Fypryst Combo ® 50 mg sadrži 3 pipete od 0,5 ml rastvora, a svaka je pakovana u posebnu vrećicu. Životinjska vrsta: ..
550.00Din
Preparat protiv spoljnih parazita mačaka Stronghold za mačke 2,6-7,5kg 1ampula
STRONGHOLD spot on za mačke 2,6-7,5kg 1 ml rastvora za lokalno nakapavanje na kožu sadrži: Aktivna supstanca: selamektin 45mg Indikacije:           Psi i mačke: lečenje i prevencija infestacija buvama uzrokovanih sa Ctenocephalides spp. u toku jednog meseca nakon jedne aplikacije. Ovo je rezultat adulticidnog, larvicidnog i ovicidnog i može pomoći u kontroli postojeće infestacije buvama u okolini u kojoj životinje borave. Psi i mačke: p..
880.00Din
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Advantage  80 1ampula AKCIJA
ADVANTAGE® 80 za velike mačke i kuniće kućne ljubimce >4kg tečnost za nakapavanje na kožu antiparazitik, ektoantiparaztik, imidakloprid Indikacije Advantage® za mačke i kuniće kućne ljubimce koristi se za: -sprečavanje i suzbijanje invazije mačaka buvama (Ctenocephalides spp.), -pomoć u lečenju i strateškoj kontroli alergijskog dermatitisa mačaka uzrokovanog buvama, -sprečavanje i suzbijanje invazije kunića buvama (Ctenocephalides spp.). Način primjene i doze Mačka Mački ..
565.00Din
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Advocate 1-4kg 1ampula AKCIJA
ADVOCATE Spot on cat <4kg za male mačke do 4kg i afričke tvorove Tečnost za nakapavanje na kožu, antiparazitik,  endektocid, kombinacija imidakloprida i moksidektina Indikacije Advocate® se za male mačke do 4kg i afričke tvorove te za velike mačke koristi za: -suzbijanje i profilaksu infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis) -suzbijanje ušnih šugaraca kod mačaka (Otodectes cynotis) -sprječavanje invazije srčanim crvom (Dirofilaria immitis L3 i L4) kod mačaka i afričk..
1,100.00Din 1,050.00Din;
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Advocate 4-8kg 1ampula
ADVOCATE Spot on cat >4kg za velike mačke preko 4kg Tečnost za nakapavanje na kožu, antiparazitik,  endektocid, kombinacija imidakloprida i oksidektina Indikacije Advocate®  za velike mačke koristi za: -suzbijanje i profilaksu infestacije mačaka buvama (Ctenocephalides felis) -suzbijanje ušnih šugaraca kod mačaka (Otodectes cynotis) -sprječavanje invazije srčanim crvom (Dirofilaria immitis L3 i L4), suzbijanje invazije želučano-crijevnim oblicima -suzbijanje alergijsko..
1,320.00Din 1,260.00Din;
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Effipro Cat 1ampula
EFFIPRO  za mačke 1ampula   Proizvođač: VIRBAC S.A. Francuska Jedna pipeta od 0.5 ml sadrži 50mg Fipronila Insekticidna aktivnost ovog proizvoda protiv buva (Ctenocephalides felis) traje oko 5 nedelja. Akaricidna aktivnost ovog proizvoda protiv krpelja (Rhipicephalus sanguineus,Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus) traje do 4 nedelje Ovaj preparat je efikasan u tretmanu i kontroli alergijskog dermatitisa pasa izazvanog pljuvačkom buve (FAD).   KONTR..
420.00Din 340.00Din;
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Effipro Sprej 100ml
EFFIPRO 2.5 mg/ml sprej za kožu za mačke i pse 100ml     Za tretman i prevenciju infestacije buvama (Ctenocephalides spp.) i krpeljima (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus). Prevencija i tretman infestacije vašima (Trichodectes canis) kod pasa i (Felicola subrostratus) kod mačaka. Ovaj preparat je efikasan u tretmanu i kontroli alergijskog dermatitisa pasa i mačaka izazivanog pljuvačkom buve (FAD). 4.3. Kontraindikacije Prepar..
1,600.00Din 1,390.00Din;
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Effipro Sprej 250ml
EFFIPRO 2.5 mg/ml sprej za kožu za pse 250ml       Za tretman i prevenciju infestacije buvama (Ctenocephalides spp.) i krpeljima (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus). Prevencija i tretman infestacije vašima (Trichodectes canis) kod pasa i (Felicola subrostratus) kod mačaka. Ovaj preparat je efikasan u tretmanu i kontroli alergijskog dermatitisa pasa i mačaka izazivanog pljuvačkom buve (FAD). 4.3. Kontraindikacije Prep..
2,650.00Din 2,380.00Din;
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Effipro Sprej 500ml
EFFIPRO 2.5 mg/ml sprej za kožu za  pse 500ml    Za tretman i prevenciju infestacije buvama (Ctenocephalides spp.) i krpeljima (Rhipicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus). Prevencija i tretman infestacije vašima (Trichodectes canis) kod pasa i (Felicola subrostratus) kod mačaka. Ovaj preparat je efikasan u tretmanu i kontroli alergijskog dermatitisa pasa i mačaka izazivanog pljuvačkom buve (FAD). 4.3. Kontraindikacije Preparat se ..
3,750.00Din 3,340.00Din;
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Foresto ogrlica <8kg AKCIJA
FORESTO - Ogrlica za mačke i pse do 8 kg protiv buva i krpelja (38cm)   FORESTO® (Bayer) - ogrlica protiv buva i krpelja za mačke i male pse od 1 do 8 kg, 38 cm Foresto® Antiparazitska vodootporna ogrlica bez mirisa - imidakloprid, flumetrin Eliminiše krpelje, buve i vaši i odbija krpelje o za mačke i male pse od 1 do 8 kg Indikacije Foresto ® se koristi za: -Suzbijanje i sprečavanje infestacije buvama (Ctenocephalides felis) tokom 8 meseci -Pomoć u suzbijanju i lečenju alerg..
3,080.00Din
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Front Line Cat 1ampula
FRONTLINE  Cat – Spot on ampula protiv buva i krpelja za mačke Frontline ® Spot on - Rastvor za lokalno nakapavanje na kožu - fipronil o za mačke - Frontline ® Cat (0,5 ml / 50 mg) Spot on Način primene: Topikalna aplikacija na kožu. Doza između 7.5 - 15 mg/kg . Prelomite vrh pipete na perforiranom delu označenom linijom. Razdvojite krzno između lopatica dok koža ne postane vidljiva. Prislonite vrh pipete na kožu i lagano pritisnite pipetu tako da na jednom ili dva mesta ispraznite č..
650.00Din
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Front Line Combo Cat
FRONTLINE COMBO CAT * Frontline COMBO® je najpotpunija zaštita protiv buva i krpelja za pse, mačke i vaš dom. * Frontline COMBO® prekida razvoj buva u svim razvojnim stadijumima. Buve se ne razvijaju u okolini, pa se prekida infestacija pasa i mačaka. * Samo Frontline COMBO® dokazano štiti protiv bolesti koje prenose krpelji i jedina je sigurna zaštita kako za pse, tako i za mačke. * Frontline COMBO® je vodootporan.   * dovoljno ga je primeniti jednom mesečno * ubija buve i krp..
810.00Din
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Front Line Sprey 250ml
FYPRYST® 134 mg spot-on za pse 10- 20kg Fypryst spot on se koristi za suzbijanje i sprečavanje infestacija pasa buama (Ctenocephalides felis), krpeljima (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.), suzbijanje i prevenciju infestacije pavaši (Mallophaga) u pasa te kao pomoć u lečenju i kontroli alergijskog dermatitisa pasa uzrokovanog ubodima buva. Kutija Fypryst® 10-20 sadrži 3 pipete od 1.34 ml rastvora, a svaka je pakovana u posebnu vrećicu Fypryst spot-on ..
3,560.00Din
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Fypryst Cat 1ampula
FYPRYST® 50 mg spot-on za mačke Kutija Fypryst® 50 mg sadrži 3 pipete od 0,5 ml otopine, a svaka je pakovana u posebnu vrećicu. Sprječavanje i suzbijanje invazije mačaka buvama (Ctenocephalides spp.), krpeljima (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) i pavšima (Felicola subrostratus). - Pomoć u lečenju alergijskog dermatitisa mačaka uzrokovanog ubodima buva. Fypryst 50 mg spot-on za mačke ne smije se primjenjivati: - mačićima mlađim od 8 nedeljaa i lakšim od 1 kg; -..
340.00Din
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Fypryst Sprey 100ml
FYPRYST® 2,5 mg/ml 100ml za raspršivanje po koži za mačke i pse Rastvor Fyprysta se koristi za suzbijanja i sprečavanje infestacija pasa buvama (Ctenocephalides felis), krpeljima (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.), suzbijanje i prevenciju infestacije pasa pavašima (Mallophaga) te kao pomoć u lečenju i kontroli alergijskog dermatitisa pasa uzrokovanog ubodima buva… Oprema: 1 ml rastvora sadrži 2,5 mg Fipronila Životinjska vrsta: mačka i pas . Naneti 3 do 6 ml po kg..
1,390.00Din
Preparati protiv spoljnih parazita mačaka Fypryst Sprey 250ml
FYPRYST® 2,5 mg/ml 250ml za raspršivanje po koži za mačke i pse Rastvor Fyprysta se koristi za suzbijanja i sprečavanje infestacija pasa buvama (Ctenocephalides felis), krpeljima (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.), suzbijanje i prevenciju infestacije pasa pavašima (Mallophaga) te kao pomoć u lečenju i kontroli alergijskog dermatitisa pasa uzrokovanog ubodima buva… Oprema: 1 ml rastvora sadrži 2,5 mg Fipronila Životinjska vrsta: mačka i pas . Naneti 3 do 6 ml po kg..
2,410.00Din
Powered by OpenCart
ZOOCERIC pet shop - Internet prodavnica za kućne ljubimce © 2020
View Mobile / Standard